Legends of the fall

Idag var elin och jag och tvättade mopparna våra:) Skrollan och Rut är bra fina nu. FAST vi åkte grusväg hem så dom var inte fina så långe, menmen..
Nu är det bara 3DAGAR KVAR till ROM!! WHOOOHOO, vi kommer ju säkert inte få åka för askmolenen, men ändå. Man kan ju alltid hoppas att dom är borta då. HOPAPSHOAPPPASHOAOPAPS!

Ikväll ska jag gör slingor om mamma har tid, det hoppas vi blirbra. Jag vill inet blir gulhårig.. eller orangehårig.. Men bara därför kommer jag ju få det. ajaa.

Imorgon är det ju sista april för som dom inte vet det. Då ska vi gå HELAA skoldagen till kl.halv 4 ;o bara för att våran skola suger.. Sen åker jag hem och firar mamma och brorsebastian som har fyllt år, och vid 6tiden åker jag till Amanda och grillar med allatjejor! Det kommer bli superdupermegabra det!

Vi hörrrrrrres


JAG VILL ATT DET SKA BLI SOMMAR! OCH FREDAG! OCH MÅNDAGGGg

Hej.

Jag har inte så mycket att skriva idag. Vi hade temadag, om droger. Lite intressanrt. Sen åkte jag till farmor och farfar och nu sitter jag här och lyssnar på musik och väntar på kusinvitaminsd.

Så nu har du fått veta otroligt viktig information. Va tacksam!


Hej då.

Tänd ett ljus för Henric

Läste det här idag. Det var envecka sedan det hände, men det känns fortfarande helt overkligt. Helt ofattbart.

Jag läste även Carros blogg och texten nedanför är en del av vad hon har skrivit. Det är precis vad jag har tänkt på hela den här veckan men inte kunnat sätta ord på..
 
"Man tänker inte att någon som är 36 år ska måsta dö av att hjärtat stannar och lämna fru och barn och ett nybyggt drömhus för att aldrig finnas mer.


För det ska liksom bara inte hända.


M har mist sitt livs kärlek.


Hon sitter med en fjortonåring och en fyraåring i ett andlöst vackert nybyggt
hus med fantastisk utsikt.


Drömhuset som hennes man byggt på så länge.


Men hon sitter där utan honom.


Sedan de gick på högstadiet har de haft varandra.


De har delat hela sitt vuxna liv.


Och så slutar bara hjärtat att slå.


Mitt i slutarbetet av huset. Mitt i utvecklingssamtal. Mitt i fyra års-kontroll. Mitt i det kvittrande glada vårljuset.


Mitt i livet.


Så tar det bara slut.


Och vad svarar man när den man älskar precis försvunnit ur ens liv och ens fyraåriga dotter vid sängdags frågar om det är mörkt där pappa är? "Mamma, vi måste tända ett ljus åt honom."


Ja. Tänd ett ljus för H."
 


Tisdaaaag

Idag slutade vi 40 minuter tidigare så jag och Frida och jag och solade på PLAJJAN. Sen tog jag bussen hem. Nu sitter jag här och ska skriva SO tror jag. Sen måste jag städa rummet eftersom det kommer en värderare hit imorgon. Så nu vet dudet.

IKVäll ÄR det COUGER TOWN!


Ljudet av ett annat hjärta

Godkväll på eralla!

Idag fyller Sebastian år, GRATTIS TILL HONOM!! Så vi har haft främmande och ätit en massa gotta. Vi 8 åkte vi h åt på biteline, det var riktigtgott och nu sietter jag här. JAg måset nog gå och lägg amig snart, eftersom det bli är skola i morgon för första gånegn på över en vecka.. Men det ska faktiskt bli ganska skönt att träffa alla vännenigen . det kännns ju som om det var JÄTTELÄNGE SEn.

Jaja, GODNATT




Hej Bloggen

Nu var det ett tag sedan jag skrev. Men jag har varit i fjällen sen i lördags, och kom hem i onsdags. Jag blev hemma i går och idag för jag lyckades ju bli förkyld jag! (Y)
   Snart ska jag åka  in till stan och träffa far min och fixa pass inför Romresan. Det är lite i sista minuten men bättre det än att jag inte gör något pass alls. OCOH nu får vi ju bara hoppas att askmolnoine är borta när vi ska åka, så vi inte hamnar i stockholm. Det skulle inetvara så kul nu när man är inställd på att åka till Italien.

Nu ska jag gå upp ach vara med ALVAPALVAA


Hej FRida

Är du nöjd nu????


Sometimes my mind plays tricks on me

Idag är sista dagen här i fjällen.. Tråkigt, men det ska ändå bli jätteskönt att komma hem! Jag måset bara säga, TACK ISABELLE för att jag fick följaa med. JAg har haft superduperkul <3
Vi har hafet det jättebra här uppe, finväder dom två första dagarna iallafall, sen var vi och badade på holidayclub igår. haha, vi knäppte en massa bidler med isabelles undervattenskamera. Jag lägger nog ut några, hahaaaaaaaa.

Snart ska vi äta våfflor, och efter det åker vi på afterski i åre, det blir nog kuligt det :D
  
Imorgon tar vi tåget hem kl.10, så vi är väl hemma runt 2. Jag ska vara med Elinpelin då, det blir nog bradet :)


SEE YOU


Hejdå

Nu äker jag till mamma och packar, och sen åker jag till ÅRE med isabelle!! ♥


Vi ses om en vecka!


GLAD PÅSK....

... PÅ ER ALLA!
Hadetså braaaaaaaaaaaaaaa


RSS 2.0