You're the perfect lullaby.

TJenare!

Nu sitter jag här och lyssnar på Glee musik. Det börjarbli vanligt nu alltså, men dom är ju så BRA! hihi
Snart ska jag träna aerobics, jättekul och jättejobbigt (Y)

Jaaa, jag var hemma från skolan i torsdag och fredags, men jag åkt eändå till Amanda på fredagkväll. Det var trevligt att träffa lite människor man annars inte brukar umgås med. Jag sov där, pappa kom och hämtade någongång på morgonen, precis när jag satt och spela gitarr hjälte ;o så jag fick inte spla klart.. stackars mig.

Vi målade lister och sånt i mitt rum , så det gårju sakta men säker framåt. Väldigt sakta.. menmen.
Vi tänkte åka och äta och spela bowlingen på olearys (stavning?), men det var fullt så vi åkte hem och såg på OS istället. Och bra var väl det, så man fick se när Markus och Johan tog guld och brons!







Oh yeah

Hej.

Jag har teknik nu.
Jag vet inte vad jag håller på med.
Jag orkar inteeee.

klockan 5 ska jag träna spinning.
Ikväll kommer några stycken till mig på Mary kay party.
Det blir nog bra det, för alla ska få smaka på en jättegod kaka som jag bakade igår.

Hejdå.



menhej

Jag orkar egentligen inte skriva nu men jag gör det lite snabbt ändå.

Det var jättekul på Mary kaypartyt hos isabelle, så nu ska jag ha ett likadant imorgon.

Jag måste städa baka tills imorrn.

Jag måste bjuda in två till, men jag vet inte vilka.

Jag har biologiprov, idrottsläxa, franskaläxa den här veckan men jag har inet börjat med något utav det.

Jag skulle träna ikväll men jag hinner inte, så nnu kommer jag bli fet.... fetARE.

Nu ska jag gå och äta.

Vi hörs.




Sweet dreams

chaaachaaa

Ifredags skulle ju jag och Elin till Isabelle och mysa. Vi fick gå från navet upp till hennes lägenhet i haga i våra höga klackiskor.. det tog typ BARA 34minuter :o det var jobbigt det. Sen gick vi ner påstan och gjorde liet alltmöjligt.
   Elin och jag gick iallafall och åt på kebab city, och efter det tog vi taxi till Isabelles lägenhet. hahaha, dyrt men det var helt klart värt det! heh, Isabellorna kom lite efter en stund. Sen sooooov vi. Och bara så att ni vet så har isabelles mamma världens skönaste säng.

Igår åkte jag, Emma, Anton och Christoffer till stan för att bowla. Vi kom till stan nästan 2 timmar innan vi hade bokat bana, så vi gick och åt på kebab city och satt där en stund, innan vi började gå mot bowlingen. HAhH, det gick jättebra. Jag kom nästnäst först ju! Sen kom min kära mor och hämtade oss, vi åkte alla hem till mig en stund. Vi spelade kort och såg en stund på nånfilm som gick på tv, innan dom skulle hem. Trevligkväll!

Nu sitter jag hemma hos Isabelle, hon har ju nämligen bjudit mig på Mary key- party, eller vad det heter. Så jag blir väl här till ungefär 4 eller något, och då ska jag hem och lägga mig och se påtv resten av dagen! gud vadskönt!!!


seeee you


STRIKE

turkmusikkkk är sååå braaaaa.

...eller intetetettet!


Nu sitter DET och jag och lyssnar på musik och laddar inför ikväll! Jag orkar inte skriva vad vi ska göra så läs hennes blogg vettja!

Nä nu ska vi dansa våran nya dans, oh yeAH


nORMALAflickor

AJ MIN RYGGGGGGG!

hej. Jag måste bara berätta en sak. Förut i dag ramlade jag i elins trappa och slog mig JÄTTEHHÅRT, jag tyckte jättesynd om mig själv men Elin bara skrattade åt mig... Den dummigen. Jag ska härmed börja kalla henne för DET.

Imorgon sak Det och jag träna aerobics. Sen ska vi nog vara med isabelleorna :) Det blir nog trevligt det!

Nu ska jag och Det läsa lite läxa och sova.. men bara snart! heheihiaoho
Seeeee y'alllll



Det och jag.

träning

Hejhej :)

Inatt sov elinpelin hos mig, vi tränade både yoga och pump igår! Duktiga vi är!!!! oh yeah

Nu ska vi snart på aerobics, det ska bli kul det. jipipeipeipeiipei! Sen går vi hit till elin igen, också sover vi här. Det ska bli väldigt skönt med en liten sovmorgon. :D::D::D:D::


Elin visar hur mycker hon gillar sina musklerrrrrrrrrrrrrrrr




Sen skulle hon visa att hon tyckte om min också! hehehoehoheohaohaihihiha

You didn't notice me at all..

Snart ska jag på spinning och spinna. Det ska bli skönt, efter att ha suttit hemma och inte gjort nånting hela dagen.

Just nu sitter jag här och fryser om fötterna, men jag orkar inte gå hela vägen till mitt rum och hämta strumpor.. JAGVET.. jag är lat. hahah, alva sitter och grinar bakom mig för att någon hade sagt till henne att vara tyst.. jaa, det funkade ju inet så bra!

     
Jag var ju bara tvungen att ladda upp dom snyggaste bilderna på alva! ;)

     
Hon kan ju vara ganska söt ibland också! pusspå dig

always waiting for something lasting

Tjenare!

Idag blev jag tvingad att vara hemma av mamma, IFALL jag hade några magsjukebaciller i mig. Så idag missade jag första nationella provet.. Jag undrar när jag får göra detdå? På torsdag ska vi ju skriva en uppsats på 2 timmar och 40 min. Hahah, jag längtar faktiskt! Men jag är ju lite konstig också.. hihoahoahah

Just nu sitter jag och lyssnar på musik och tittar på Miami INK. Det är kul det.. eller inteeeeeeeee. Kan inte nån komma hit och hitta på något ASKUL med mig! okej, bra!

Vi ses snart då.



Rubrik

Hej, jag blev hemma idag..... Jag trodde jag hade magsjuka, men jag har inte spytt eller nått så nu vet jag inte vad det kan vara för fel på mig?

Så idag har jag sovit, tittat på tv, tittat på tv och sovit! kuuuuuuuul. Man blir inte alls rastlös. hehe, nu har jag inget mer att skriva förutom...

... GRATTISIEFTERSKOTTVÄRLDESNBÄSTAFRIDA! :) <3


hihi, jag hade nästan inga bilder på dig så det fick bli denna! ;)


fiiiiiiiiiiiiiiint

Hejhopp!

Alla familjemedlemar åkte precis på träningar och en massa annat, så nu är jag ensam hemma. Och vad gör man då? Jo man sätter på jättehögmusik, och sjunger med så att grannarna hör en! oh yeah Det är så det ska vara. Gud vad jag längtar till gymnasiet nu, det känns fortfarande helt rätt att jag valde estet. Det kommer nog bli hur kul som helst!

Idag fick vi polkagrisarna på skolan, vi skulle sälja 17 var. Det har gått typ 8 timmar och nu har jag bara 5 kvar! hehe, så är det någon som vill köpa så är det bara att höra av sig! Gör't! Great!

Nej nu ska jag fortsätta sjunga! (:





Somebody to lean on

Tjenamittbena!

Nu har jag äntligen valt gymnasium. Det blev bara två olika, estet på Skavdern eller samhälle på Thoren. Men än så länge känns det bra, men snart kommer jag väl på att jag skulle ha sökt frisör, eller mode design eller något annat som jag också har funderat på.. haha

Just nu sitter jag och lyssnar på musik bara. Jag måste fixa skjuts till matfors en också, för då ska jag på Step up. Kuligtkuligt! Sedan ska jag gå hem och lägga mig tidigt, så jag orkar kliva upp och gå på skolan i tre dagar till :o




RSS 2.0