Twilight movie night

Jag glömde ju att skriva att jag Frida och Amanda var på Twilight movie night igår. Det började klockan 18.00. Då visade de första filmen, dessutom fick man en popcorn och någon slags dricka innan. I pausen fick men en till dricka och en bagette, innan de startade den andra filmen. 23.45 började Eclipse! Den var JÄTTEBRA, och jag tror att jag tycker att det var den bästa av de tre filmerna. Nu vill jag bara se den igen och igen och igen!

Det enda negativa var att vi hamnada bredvid samma tjej som vi gjorde förra gången vi var på twilihgt och new moon. Hon kommer själv och har med sig böckerna och allting, sen sitter hon och skrattar tusen gånger högre än alla andra. Ibland pratade hon för sig själv, som tex. när Jacob förvandlades till en varg sa hon "stor vovve, STOOR VOVVE". HAHA. Det var ju lite kul att jag och Frida irriterade oss på henne redan förra gånge, också hamnar vi bredvid henne IGEN. Åh, kul.


Detta fält måsta fyllas i

HEJ BLOGGEN!

Nu
ska jag sola.

HEJDÅ!



Skojaa, jag ska inte sola. För nu blev det MOLNIGT... bajs


Jag och isabelle sitter just nu i hennes m...

dsc00210 (MMS)

Jag och isabelle sitter just nu i hennes mormors båt! Vi försöker hitta ett ställe som inte är så strömt så vi kan fika våran Goda matsäck :D


SOMMAR

Idag har jag varit ute och klippt gräs i TUSEN TIMMAR i det sköna SOMMARvädret. Det var jättevarmt. Bra att veta.

Jag
sover hos pappa ikväll också. Imorgon kommer morfar och hämtar mig kl.9.00 för då ska jag till honom och börja skrapa bort färg från garaget så vi kan börja måla! Jag får väl se hur länge jag stannar där, på kvällen ska jag iallafall till Pallviken och grilla, enligt Isabelle, jag vet inte riktigt vilka som ska dit men det blir nog trevligt det.

Nej, nu ska jag fika med pappa och Linda.

SEE
YOU




HAHAHA

Jag hamnade hos far min tillslut. Just nu sitter jag och youtubar. HAHAHHa






She's got to love nobody

var denna midsommar över. Det var riktigt trevligt till största del av kvällen, och jag hoppas att alla som var här också hade lika trevligt. Vi satt på altanen, umgicks, sjöng och spelade kubb när det inte regnade! (y)

Vid tre gick jag, Elin och Isabelle och la oss på rummet, men det var så mycket springade utanför rummet så jag somnade inte förän fem. Vi klev upp vid tio och nu sitter vi som är kvar och äter lite frukost.

Sen funderar jag på att åka till mina släktingar i långskog, och vara där till jag ska till far min. Vi får se hur det blir, för jag skulle gärna vilja prata med min kära vän Elin också.


Elin fixar med musiken i bakom grillen!


Isabelle och Elin


Elin och Anton

Ja, det var ungefär dom bilderna jag hade på min kamera, men jaja. Det är säkert fler som har knäppt.




Leva livet

Jag skojade ju bara om att det var dåligt väder förut fattade ni väl!? Iallafall så har jag och Elin legat och stekt i solaolja, letat fram kubb, spelat kubb, städat, gjort sallad, kopplat in elins högtalare i min dator. Nu står Elin i duschen och jag väntar på att det ska bli min tur.

Just nu är vi bara tre stycken som ska äta, och efter det kommer det lite mer folk. Vi vet fortfarande inte rikigt vilka, det är ju bra (y)

Juste, jag kom på att vi måste göra en midsommarstång! Annars blir det ju ingen riktig midsommar liksom.


Fin.

Glad Midsommar!

Elin kom hit igårkväll. Vi poppade popcorn och la oss för att kolla på en film som gick på tv. Vad ovanlig av oss!

Vi ställde klockan på 9 ifall det skulle vara bra väder, men det var det ju inte så vi har legat kvar tills nu. Ikväll ska vi fira midsommar här. Det ska bli jättroligt, även om det fortfarande inte är helt säkert om vilka som ska komma och så.

Nu
ska vi nog äta frukost, och sen måste iallafall jag städa hela huset, sen vet jag inte jag om Elin bara tänkte kolla på eller om hon kanske kanske hjälper till litegrann. Vi får väl se.



Pokerface

Ny header, för sjuttioelfte gången.. Men den här får nog stanna ett tag nu.

Detta firar vi med Glee´s version av POKERFACE! Den är så awesomeeeee




Birsta

Idag åkte jag på Birsta med Elin och hennes pappa. Vi började med att åka och äta på något kines-ställe. Supergott var det! Sedan åkte vi till Birsta City. Jag köpte inte så mycket, bara två bandeauisar(y) men jag måste spara på pengarna nu, om jag ska ha råd att göra något i sommar.

Skönt att det har varit soligt nu på eftermiddagen också, jag trodde det skulle blir sämre nu mot kvällen. Men jag har legat och solat i nån timme när jag kom hem från Birsta. Hoppas att det håller i sig tills imorgon bara. men det lär det ju inte göra, bara för att jag har sån tur hela tiden.

Nu ska jag nog börja städa mitt rum om jag ska hinna göra det ikväll, och om gästerna imorgon inte ska få en chock av mitt EXTREMT stökiga rum.


Jag skulle ta en seriös outfitbild.. MEN så blev det inte.


Elin på kinesmatstället!


Bandeauisarnaaa


Helikopter

Här kommer det lite mer bilder från helikopterturen. Jag vet inte vad jag ska skriva för att förklara hur häftigt det var, så jag struntar i det!

Det var min kusins(Ellinor) kompis(Millan) pappa som kände piloten, eller något liknande. Iallafall så ville han ha bilder över Sörfors till någon vildmarksmässa, så det skulle ellinor göra och jag hade bara tur att det var en plats över så att jag också fick följa med!

Jag kände mig som ett litet barn på julafton när helikoptern kom ner och landade bredvid smedjan, och man kände den starka vinden från propellrarna(?) och visste att vi skulle få åka med! Det kändes som om de snurrade sakerna, som jag inte riktigt vad vad de heter, skulle hugga huvudet av oss men vi klarade oss (y) Sedan pirrade det sjukt mycket i magen när vi lyfte, Vi åkte runt en stund över sörfors medan Ellinor knäppte sina bilder.
När hon var klar ville tydligen piloten skrämma livet ur oss, för han började dyka rakt ner för att sedan stiga rakt upp innan han lät hela helikoptern liksom falla och man kände sig tyngdlös! Då pirrade det rätt mycket i magen också kan jag säga. Dessutom höll jag på att tappa hörseln för att Ellinor och Millan skrek i sina mikrofoner, eller vad man ska kalla det. HAHA, själv är man ju en tuffing och jag kunde inte låta bli att skatta när jag hörde dem skrika i hörlurarna!


Jag och Millan efter pilotens försök att skrämma livet ur oss!!


Smedjan


Sörfors


Farmor och farfars hus


Piloten och Millans pappa


HELIKOPTERN

Gissa vad jag har gjort nu!? Det börjar på...

dsc00204 (MMS)

Gissa vad jag har gjort nu!? Det börjar på å och slutar på kt helikopter!!


All I Want Is You


Studsmattan

Som jag skrev i går kväll, sov Elin och jag på studsmattan i går. Det var faktiskt riktigt mysigt med alla täcken, filtar och kuddar. Det enda som inte var så mysigt, var att det flög en FLADDERMUS över studmattan i över en timme, den kom närmare och närmare varje gång den kom, och ibland såg den ut som om den skulle attackera oss! Eller bajsa på oss.

Vi överlevde iallafall natten, och kl. 05.30 (!) kom Marcus och väckte oss för att han skulle till jobbet och Alva låg själv inne, då hade vi sovit i 3 timmar.. Men det konstiga var att jag var jättepigg, så vi började se på JUNO. När jag väl började bli trött kom Alva skrikande upp för trappen, och bablade om alla mardrömmar hon hade drömt. Såklart skulle ju hon inte sova, så det blev inte så mycket mer sömn för mig heller.

Nu har elin åkt hem, och jag ska gå ut och sola.

Hej så länge!


ÅH. Jag börjar få bildbrist. Dåligt.

Nu ska elin och jag lägga oss och försöka ...

dsc00203 (MMS)

Nu ska elin och jag lägga oss och försöka sova på studsmattan! Hoppas det inte börjar regna inatt.. Godnatt:)


Smakar som regnbåge

Idag har jag varit med Elin. Imorse låg vi och solade i nån timme, innan vi tog mopparna till mormor morfar, där jag och morfar planerade inför målning i morgon. Jag sk anämligen dit och skrapa bort gammal färg, och måla deras garage. Har jag tur kanske jag får en liten slant också.

Efter det åkte vi hem och började se De nya GLEE-avsnitten. Vi såg alla avsnitt. Och nu finns det inget mer att se. Jag vet inte vad vi ska ta oss till nu. Lägga oss i fostreställning och grina tror jag.


Just precis nu är elin och jag ute och cy...

dsc00193 (MMS)

Just precis nu är elin och jag ute och cyklar! Och då menar jag precis nu, för jag skriver samtidigt som jag cyklar, hur bra är inte jag på en skala 1 till 10!?


Never been finer


Nu är Elin här!!



Vi ska ..  göra något.


Go to White Castle

Nu ska jag se Harald och Kumar. Sen ska jag sova.

Imorgon kommer Elin hit. Vi ska äta kaka och dricka kaffe!


Happy girl

Jag blev så lycklig förut när mamma kom hem från stan. För hon hade köpt med sig PIZZA.

Nu har jag ingen aning om vad jag ska göra. Jag ockar inet görs så mycket, för att jag är så mätt. Men jag lär väl snart bli rastlös. Tur att Sebastian är hemma, så jag kan tvinga honom att göra något med mig.



♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Bröllopet

Jag skäms ju nästan över att säg att jag har suttit och tittat på bröllopet mellan Victoria och Daniel, och jag skäms ännu mer över arr säg att jag tyckte det var riktigt fint. De verkade ju så kära och glada, att det liksom smittade av sig. FAST jag tycker fortfarande att det var onödigt mycket pengar lagt på det. Väldigt önödigt mycket.




Where you lead I will follow

Godmorgon kära läsare!

Imorse blev jag väckt av att Alva. Hon sov ju i mitt rum, och tyckte tydligen att vi skulle kliva upp kl.9. Det tyckte inte jag. Så jag skickade ner henne till mamma och Marcus, och jag somnade om och sov till 12 ungefär.

Nu sitter jag här, i sängen och ser på ännu mer Gilmore girls. Det känns inte som om jag har gjort annat på hela lovet. Bara suttit här i sängen med datorn, och tven i bakgrunden. Det är ju jättekul. Eller inte.


All you have to do is never ever let it go

Jag och Alva blev inte helt själva ikväll ändå. Amanda Qvarfort kom hit och såg på Mamma Mia med oss! Snäll som hon är, köpte hon med sig godis innan hon kom. Både innan filmen och Amanda kom, gick Alva runt och knäppte kort med min kamera.. Vad tror ni? Är hon en framtida fotograf kanske?

Alva somnade nångång under filmen. Jag och Amanda såg klart den, sedan har vi bara suttit och kolla på bloggar och olika youtube-klipp. Haha, det var ju iallafall riktigt trevligt att få lite sällskap, så kul att du kom, hoppas du inte hade allt för tråkigt? :)

Fotograf: Alva Nylander

Efter att Alva knäppt denna bild, kom hon till mig och sa "du måste städa, storasyster"...


Jag förstår inte hur hon fick till denna bild? Hon kan ju inte ha satt på självutlösaren själv? Jag vet inte ens om jag har självutlösare på min kamera..?


Jag vet inte riktigt vad hon skulle knäppa på här?


Hon gillar min bakgrundsbild! Det gör jag också.


Sedan lyckades hon knäppa den finaste bilden någon NÅGONSIN har knäppt på sig själv!


Sedan kom Amanda, och då var hon ju tvungen att fota då också. Haha

Nej, nu ska jag lägga mig i sängen med Alva sätta på ett avsnitt av Gilmore girls. GODNATT♥


Tjejkväll

Hej allihop!

Nu
har Alva och jag lagt oss framför tven, satt på Mamma Mia och tagit fram ostkrokar och annat gott. Vi kommer ha det jättemysigt känner jag på mig!

Ha en bra kväll allihop!




Isabelle Persson

Här kommer bilderna som jag knäppte på Isabelle igår. SNYGGGGING






If only

Tjosan!

Nu har Isabelle precis tagit moppen och åkt hem. Skönt att  åka till stan i regnet..SKOJAA.

Ikväll
har jag lovat att vara barnvakt till lillasyster min, så det lär ju bli Alvin och gänget 2 och Mamma Mia hela kvällen. Superduperkul.. SKOJAA. Ellerja, det skulle ju vara lite roligare om man hade sällskap. Så är det någon som vill vara barnvakt med mig så är det bara att komma. Man kan få en godis, jag lovar! KOM HIT



Alva Olivia Nylander♥

Filmkväll

Nu har Päran och jag sett Dirty Dancing och Casanova och nu tänkte vi se.. Ja vi får se vad det blir!

Jag har ätit så mycket popcorn så jag tror jag ska spricka! Så nu vet ni det


Photoshoot

Nu har Isabelle och jag lekt modell/ fotograf. Jag stylade henne, och sedan gick vi ner till sjön för att knäppa bilder VID vattnet. Men det slutade med att hon låg I vattnet mest hela tiden. Tyvärr så glömde Päran sladden till kameran, så jag kan inte lägga ut några bilder nu. Men jag ska tvinga henne att skicka bilderna till mig någon dag.
Bilderna blev iallafall jättefina, så jag är jättenöjd!

Snart ska vi äta mat, och efter det åker Isabelle på match. LYCKA TILL!



JIPPIE

Päran kommer hit snart! WHOHOOO, jag har något att göra idag ändå (y) Hon ville att vi skulle fota lite, så det ska vi göra. Sedan åker hon på match, och eftter den kommer hon tillbaka hit och sover här! MYSPYS


ISABELLEP♥

Wavin' flag

GODMORGON VÄRDLEN!

Jag
lyckades faktiskt somna i tid igårkväll, så jag sov inte så länge nu. Det är bra. Det som är mindre bra är att jag har inte en aning om vad jag ska göra nu.. Eller vad jag ska göra idag? Så det blev liksom bara några timmar extra timmar på morgonen när jag säkert kommer sitta här eller se på tv eller något annat kul. Eller så slutar jag att vara lat, och hittar på något?
Jaja, jag får väl se vad som händer.

Nu ska jag iallafall gå och äta lite frukost.


Bilder

Jag la in bildre från min lilla kamera, så jag tänkte visa er några. Snällt av mig

Klassens dag:


Brännbollen:




Bilder från idag:


Svar

Nu tänkte jag svara på kommentaren från förra inlägget. Du som skrev det ville antagligen vara anonym, men då kanske du borde ha tänkt på att IP-nummren sparas :)

Jag visste inte att det bara var människor som tyckte att de var smal som fick lägga ut bilder på sin mage? Om det nu finns en regel om detta, som inte jag har hört om, så tänker jag i alla fall strunta i det. Och det tycker jag att DU också ska göra. Om inte, så lägger jag ut lite fler bilder här nedanför som du kan få kommentera om du vill:)
SÅ, nu var det sagt.


Som jag skrev i morse, hjälpte vi Amandas farfar att plocka ihop hagen. Efter det åkte vi till henne, åt lite och gick ut och knäppte en massa bilder med hennes nya Systemkamera. Bland annat knäppte Amanda dessa bilder. det började med att jag skulle doppa fötterna och slutade med att jag doppade hela kroppen. Skönt vra det iallafall, även om solen inte var framme.
Jag ska lägga ut fler någondag, men det här var de enda Amanda hann skicka. Nu ska jag hoppa in i duschen. Vi hörs senare.









Dearest

Nu klev jag och Amanda upp för ungefär en halvtimme sedan. Då fick vi lite smått panik när vi såg att det var klarblå himmel ute! Så vi drog på oss bikinisarna och sprang ut i köket, fixade frukost/ lunch, och nu sitter vi här ute och solar/ äter/ bloggar (y)

Snart ska  vi till Amandas farfars stall och ta bort en massa pinnar från en hage, för att han har flyttat på sina hästar! Hoppas det är soligt, så man får lite färg.


TUMMENUPP

Change in my life

Nu är klockan snart halv fem och jag är inte ens småtrött.. Jag kommer ju vända på dygnet helt och hållet om jag inte kliver upp i tid imorgon. Jag vet inte vad jag ska göra nu, jag är rastlös och pigg och jättekär i Hanson. Jag fattar inte vad jag lyssnade på i livet innan Hanson. Jag kan ju inte ha haft ett liv innan dem helt enkelt.

Jag tror att Amanda har somnat nu och jag ligger och kollar på detta! HAHAHAHAHAHA


Nyttig tjej

Godkväll!

Jag sitter nu här nyduschad i morgonrocken och äter hasselnötter. NYTTIGT men inte så gott. Men jag tror att jag har ett hål i magen eller något som gör att jag går och är sugen på något hela tiden, så jag försöker att inte äta SÅ mycket onyttigt.

Iallafall ringde jag nyss amanda, och det lät som att hon tänkte komma hit. Lat som jag är orkar jag inte gå och ta på mig kläder så hon får stå ut med att jag har morgonrock. Punkt slut.

SATAN
, nu gick jag och tog ett glas dricka..



Tillägnat Stefan Ljunglöv

Nu har jag precis varit på ett entimmes långt spinningpass på TRIM. 7kt jobbigt. Så nu ska jag ta en dusch och göra mig iordning för, vad jag nu ska göra ikväll.

Men nu kommer vi till orsaken att jag skrev detta inlägg. Jag måste nämligen gratulera min farbror Stefan Ljunglöv som fyller 45år idag! (Om du läser det här Ellinor, så får du visa det för far din!) GRATTIS TILL DIG!

Ja, må han leva! Ja, må han leva.. OSV.


Jag måste bara prova om det funkar att mob...

dsc00189 (MMS)

Jag måste bara prova om det funkar att mobilblogga! Nu tjatar alva att vi ska ut och hoppa studsmatta, såvi hörs senare :)


WEBCAM

Detta är vad bror och jag har roat oss med idag (y)






Mmmbop

Världens Bästa Hanson♥


Scrubs

Ny design, WHIIHOOO

Jag missade bussen förut när jag skulle till Isabelle och Frida och planera.. ovanligt. När jag skulle ringa till pappa, svarde han inte så jag vågade inte åka till stan ifall pappa inte skulle kunna hämta mig så jag blev kvar här hos mor min.
Jag har haft en riktig sommarlovsdag. Sovit länge och gjort absolut ingenting. Det är det här jag har längtat efter hela den här sista terminen, men nu när jag väl får ta det lungt i en hel dag om jag vill så känner jag mig bara rastlös och vet inte vad jag ska ta mig till för att jag känner mig så uttråkad.

Just nu sitter jag i sängen med datorn i knät, Scrubs går på tven, Nystädat rum, ett JÄTTEGOTT grönt äpple och min sköna pyamas! Så lite bra har jag ju det, förutom att jag mycket heller skulle.. inte sitta stilla.


The dramatic ANGELICA


Stockholm

Elin har nu åkt till sina släktingar och jag sitter här och lyssnar på musik. Klockan 5 ska jag till Isabelle och Frida och planera inför vår resa till Stockholm. Vi åker nog den 28har jag för mig till den 1augusti. Det blir nog kul det, med shopping, Gröna Lund och myspys med girlsen. Men eftersom jag inte har något sommarjobb, och eftersom jag är 16 och inte får något barnbidrag längre så gör jag allt för att tjäna pengar nu! Så nu ska jag gå och städa, dammsuga och dammtorka mitt rum och få en liten slant för det.

Efter att vi har planerat åker jag till pappa och sover där inatt.



Listen to your heart

Elin sov här i natt, vi var bara hemma men hade riktigt kuligt ändå. Vi sprang omkring i sovkläder, åt massa gotta och filmade när vi fulade oss.

Vi kom förresten på att vi nog ska gå på ROXETTE när dom kommer hit till sundsvall! Hur AWESOME kommer inte det bli?


Jobbigt

Jag känner mig på dåligt humör just nu. Jag vet inte varför, jag blir bara irriterad på allt och alla. Vi ska snart ner på Smedjan, men jag vill bara hem och duscha och byta kläder.
Efter maten kommer i alla fall Elin till mig, så jag kan ju alltid hoppas att hon kan få mig på bättre humör. Men det brukar inte var några problem.
ElinFalk♥

Sommarlov

Nu har vi äntligen fått sommarlov och gått ur nian. Även fast det inte känns som det. Det kändes inte som om vi i klassen splittrades, utan mer som om alla tänkte att vi ses snart. Och i och för sig, vi kommer säkert att träffa många av klassen under sommaren, men kanske inte alla. Och då känns det tråkigt att inte ha sagt hej då på riktigt till alla.

På kvällen grillade vi hos Emma, sedan for vi in till stan för att titta på uppträdandena på torget. Men dom tog slut ungefär en timme efter att vi kom. Jag träffade Ellinor, och det slutade med att jag åkte hem till henne för att alla andra också fick skjuts hem. Då ville inte jag stanna kvar i stan och vänta tusen timmar på nästa buss.
Igår blev jag kvar hos Ellinor också. Vi såg på Sagan om ringen, och en MASSA extramaterial. Jag tror vi började se filmen vid två på dagen och slutade vid två på natten, 12 timmar alltså!
Nu sitter jag hos farmor och farfar och väntar på att dom ska komma hem, eller att Ellinor som bor på andra sidan av huset ska vakna. Sedan åker jag till Smedjan och äter med familjen och mormor och morfar!
HEjdå
Bilderna lånade jag av Isabelle Persson!

bajsväder

Jag vet att jag är mogen.

Igår tältade vi uppe i Rännö med klassen. Jag hade med mig mitt tremanna tält som jag Isabelle och Emma skulle sova i MEN jag lyckades ju ta med mig fel tältpinnar så det gick inte att få upp. Istället sov vi i stugan som också fanns där, även fast den var jätteläskig och att det fanns en massa spöken där. Bra gjort.

Det blev inte så mycket sömn i natt, på grund av att vissa personer inte är helt frisk i huvudet och kom och väckte oss hela tiden med sin högtalare där dom spelade samma musik hela kvällen, så nu har jag fått två låtar på hjärnan. Dessutom blev det litelite trångt, men vi hade det nog både skönare och torrare än dom som låg ute i tälten, så jag klagar inte!

Juste, jag måste skriva att jag åt kött för första gången på 2 år igår! Grillad korv och bacon, GUD VAD GOTT DET VAR!





Vid 8-tiden kom morfar och hämtade mig, sedan sov jag fram till klockan 6 ungefär. Nu ska jag äta middag.. eller frukost eller vad det blir?





Klassens dag

Idag råkade jag försova mig igen.. Men Frida ringde och väckte mig och jag skyndade mig till Nina där några från klassen var och filmade till vår sjukt braiga film. Vi lyckades dessutom jättebra med spyscenen, där vi gjorde en blandning av apelsinjuice, mjöl och vindruvor, sedan släppte vi ut "spyan" alldeles bredvid kameran samtidigt som Frida gjorde kräksljud som mer lät som en döende giraff. HAHA.

Efter skolan följde jag med Frida hem, vi solade en sväng och sedan for jag hem hit för att packa. Vi ska ju nämligen tälta uppi i Rännö med klassen inatt, för att det är klassens dag imorgon. Det kommer bli kallt coh blött och jobbigt! Men som tur är går jag ju i en superduperbra klass, så det kanske väger upp.

Bilder från idag:


Hos Carro när vi splade in en del av filmen.


Isabelle peppar inför fika hos Carro.


Frida, IsabelleN, IsabelleP, Nina och Carro hos Carro.


Nej, nu ska jag äta, packa och göra mig iordning inför kvällen.


Kaffe och kaka

ÄNTLIGEN! Nu har jag fått min greenburgare från Max så nu sitterjag här mätt och belåten. Jag känner mig lite som en gammal tant också, varför? För att jag gick nyss och tog en kopp kaffe och nu sitter jag och doppar kakor. 11322425 vuxenpoäng till mig!

Nu ska jag gå och ducha, bädda rent i min säng och lägga mig och sova längelänge, eftersom vi har sovmorgon imorgon. HÄRLIGT






Hungrig tjej

ÅH, vad hungrig jag är! Mamma var på max och köpte mat NUUU, jag kommer ju svälta ihjäl innan de kommer hem.
Det var ju synd. Jaja, HEJDÅ alla kära vänner♥ Jag vill bara att ni ska veta att jag älskade er. Även fast det var era föräldrar som betalde mig för att vara med er, så började jag faktiskt tycka om er nu på slutet.



GE MIG MAT

MAX

I lördags åkte vi och grillade på marmen, det var trevligt att träffa lite folk och äta en massa gotta. Elin, Anna och Aton följde med och sov hemma hos mig. Dagen efter låg jag och latade mig med Elin hela dagen, det var skönt men gjorde att jag absolut inte kunde somna i gårkväll. Och i morse förov jag mig, och hade ingen bensin i moppen och allt gick bara snett. Men vid halv 11-tiden kom jag tillslut til skolan. 

Just nu är jag hos frida, jag väntar på att mamma ska komma hem från Birsta så jag kan få lite mat från MAX. GUD VAD GOTT!



Det är hjärtat som brinner

Nu har jag nyss ätit jättegod mat. Grillad quorn, potatisgratäng, sallad med melon och majskolvar! (y)
Ikväll tror jag att Elin och Anna kommer hit, jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på, vi får väl se vad som händer, jag tar nog med mig min lillkamera (eftersom jag har lämnat tillbaka Ellinors systemkamera :'( BUHU) Så ni kan få se lite andra bilder än bilder från min Webbcam.

Ja, Elin och Anna kommer hit och dom sover här. MYSPYS


Jag hade ingen bild på oss alla tre, så det är ju tur att jag är duktig i paint.

Rude boy

Godmorgon!

Idag sov jag ända till TVÅ. Det är ju jättelänge, dessutom blev jag väckt av mammas väckarklocka och hon hade jobbat natten, så jag hade säkert kunna sovit ännnnu längre. Jag fick iallafal lite panik att jag hade sovit bort hela dagen när jag såg att det var så fint väder så nu har jag precis ätit frukost och nu ska jag ut och lägga mig i solen. 

VI HÖRES


You can stand under my umbrella

Det blev inte en hemmakväll med en massa filmtittande. Först åkte jag till IP och spelade brännboll med klassen och 9A. Det var kul, men jag är så sjukt dålig på att kasta så jag bidrog inte med så mycket till laget.. men jaja, jag försökte iallafall.
Sedan kom det några killar från någon ställe jag int eminns, och en utav dom skulle slåss. HAHHA, det var en riktigt kul kille det. Efter det var de flesta trött på att spela och drog sig hemåt så jag åkte till Amanda och hennes vänner och umgicks med dom en stund, även några från klassen var där så vi satt vid elden och bara pratade, och vid halv 2 tiden skjutsade jag hem Amanda och for sedan själv hem. Nu sitter jag här. Och nu ska jag gå och lägga mig. Godnatt.


fredag

IDag är det fredag.. för dom som inte visste det. Jag har inga planer. Jag blir säkert hemma och ser på tv, eller något annat kul. AWESOME


FULA FLICKOR

Det blev ingen springtur för mig och Elin, vi satt inne och fulade oss framför datorn istället.. HAHA. Sedan blev det så sent att vi tyckte det var onödigt att gå ut och springa så vi tog Skrollan och Rut (våra moppar) hit till Elin. Vi tog ett bad och nu ska vi TROLIGEN se på Casanova. Sist hade ju jag glömt den.. Ovanligt att jag glömmer något.

GODNATT



ÅH, LYCKOS ELIN som har så många fina bilder på mig på sin dator.

Singel och sökande











Angelica och Elin 16 år. Tycker om att lyssna på Amy Diamond och äta mat.

Är du intresserad så är det bara att höra av dig!


hungry heart

Imorse hade jag och Emma och jag (och resten av klassen) en lång skön sovmorgon. Vi började inte förän vid kvart i tio. Allt kändes bra tills jag fick reda på att vi fick hål på näst sista lektionen, men att jag var tvungen att gå på sista bildlektionen. Kul. Men som tur var så skulle axel också stanna kvar, så jag var ju iallafall inte helt själv. Så då gick det ju faktiskt ganska bra, och efter den lektionen var han snäll  och skjutsade mig till Emma på hans cooola cykel!

När jag kom till Emma hann jag bara hjälpa henne lite med maten innan mor min kom och hämtade mig. Och nu sitter jag här och väntar på att maten ska bli klar. Efter maten skjutsar mamma mig till Sörfors så jag kan hämta moppen som har varit borta så LÄNGE. OCH efter det går jag nog ut och springer. Kanske. Vi får se.

Jag glömde skriva att jag förgade håret igår, för att jag faktiskt inte ville vara gråhårig. Men istället blev det nästan grönt i topparna så mamma var tvungen att klippa bort jättemycket.. Och dessutom tunna ut det, så nu har jag tunnare hår än jag någonsin haft i hela mitt liv. INTE SÅ KUL, men jaja det blir ju så när man ska hålla på och färga håret hela tiden.


Avslutningsmiddag

Nu har jag intskrivit p hela dagen, så nu känner jag mig tvungen att skriva ett litet inläggt. Vi hade avslutningsmiddg idag, det var trevligt och enmassa godmat!SEDAN FÖLJD JAG ED eMMAPEMMA HEM, men ÅH, hatar caps.. IALLAFALL så har vi varit på yhulevalle och spelat fotbóll och ligger vi och ska sova

Ni får ursäkt atta det är å dåligt stavat. Men jag skiver på Emmas MINIPC och jag är SUPERTRÖTT.. SSer knappt vad jag skriver nu.'

SÅ GODNATT PÅ ER GOTT FOLK


Gråhårig

Efter staden kom Elin till mig. Vi sprang runt kyrkan och tog ett dopp i marmen på vägen. Sedan åkte vi till plajjan och nu är vi hos Elin. Jag har precis färgat håret. Det blev grått. Nu ska vi se på Casanova.

GODANTT


waitin' on a sunny day

GUD VILKET HÄRLIGT VÄDER! Jag sitter i bikinin på altanen och solar, bloggar och lyssnar på Bruce Springsteen och gyllene tider, nu känns det verkligen som sommar. Men det är ju första juni, första sommarmånaden så det passade ju väldigt bra att det kom värsta sommarvädret nu.

Och snart tar Alva och jag bussen till stan, med Emma och träffar Frida. Det blir nog riktigt trevligt det (y)


Alvis


Alvis och minSKuggis


Nu ska vi gå och göra oss i ordning för stadsbesök.

SEE YOU LATER


i like to move it

Nu är klockan 9, och jag och alva sitter i köket och lyssnar på sommarmusik! Elleja, jag sitter och Alva springer omkring och ska göra tusen saker påsamma gång. Emma cyklade hem för en halvtimme sedan ungefär, men vi träfffar ju henne sen om vi åker till staden för att shoppa litegrann.
Isabelle kommer inte för att knäppa några bilder, så det blir inte lika stressigt som jag trott. Men vi får ta och leka modell och fotograf någon annan dag! (y)

Nu vill Alva att viska bygga koja, så ve hörs senare!

Och nu har jag ju inga bilder på den här datorn, så det får bli en bild på..


RSS 2.0