Godnatt

Just nu ligger Alva och Emma och halvsover på mitt rum, jag ska gå och duscha innan jag också går och lägger mig.

Vi höres imorgon!



Karl Marcus Nylander

TJENARE!

Just nu sitter jag och Emma här i mitt kök och äter en massa onyttigt och luktar satan. Vi har nämligen varit och solat på tallskogen. Efter solningen tog vi cykeln och cyklade HELA vägen till mig. Det var bra gjort av oss, även fast det kanske bli plus minus noll nu när vi äter massor med kakor.
Marcus fyller ju 35 år idag, (GRATTIS TILL DIG OM DU LÄSER DET HÄR!) så vi har haft gäster nu ikväll, fast nu har dom åkt.

Imorgon är Emma och jag med Alvapalva en stund på morgonen innan Emma åker och klipper isg vid 11-tiden, sedan kommer IsabelleN. hit och leker lite modell. Efter det åker jag och Alva till stan och köper en sommarklänning, som hon har tjatat om så länge.. Om jag hinner ska jag nog vara med Elin en stund innan vi åker på träning. Ja, tidsoptimist som jag är, tror jag ju att jag kommer hinna med allt detta. MEN, det kommer jag säkert inte göra.

Nej, nu ska jag vara med Emmapemmafågelskrämma och försöka övertala henne att också starta en blogg! (y)

BYEBYE



Måste bara lägga ut en bild på mig i min nya bikini också, riktigt fin tycker jag.

I gotta feeling

Nu är jag hemkommen från en trevlig middag med farmor och  hennes barn med familjer. Vi åkte till Piren på Alnön och åt en massa mat. Jag kommer aldrig lära mig att sluta äta när jag är mätt. Jag bara fortsätter tills det känns som om magen min ska spricka. OCh nu var det nästan en vecka sedan jag tränade. Hmm, det kanske inte är så konstigt att jag aldrig blir av med mitt fett.
Efter maten skjutsade farmor mig och sebastian hit till mamma. Då fick mamma sin mors dag-present, en body lotion från the body shop. Den blidde hon mycket glad över, så det blev ju lyckat!


Och jag har blivit väldigt facinerad av det här med flash mobs och hur man kan få så sjukt många människor att göra samma saker på samma gång, som här när hela plubliken är med på en dans till black eyed peas I gotta feeling!

trädgårdsbloggen nr.1

Nu fick det bli den här designen, jag har gjort en massa headerar som jag vill ha, men jag får inte till den, och nu orkar jag inte hålla på mer. Så jag lär säker byta snart igen.

Det blev inget pluggande eller umgåsande med Frida idag, varken hon eller jag hade skjuts till den andra.. Det var ju lite synd eftersom det var ett tag sedan jag var med henne.

Istället har jag suttit här en stund och krånglat på med designen, sedan gick jag ut och fick i arbete av far min att klippa gräset, och efter det rensade jag faktiskt i rabatten här utanför. Det blev bra, på den sida jag gjorde på.. för efter halva blev det för jobbigt att sitta i den superdupervarma solen, och det vra mycket myror, och andra kryp och en massa gräs som kliade på hela kroppen ungefär.


Den rensade delen.


Och den andra delen.

JAA, INTRESSANT BLOGG JAG VET. Men det här vad jag har gjort idag så.. 

bloggdesign

Jag håller på att göra om, så just nu får det se ut så här...

bad boys

Godmorgon!

-Jag sitter nu i soffan och ser på Big Bang- theory. HAHA, sheldon är bäst i hela världen tror jag. Efter Hanson alltså.
-Idag ska jag vara med Frida, men hon svarar ju inte på sms.. SVARA FRIDA
-Grattis mamma, på mors dag♥

Det var ungefär det jag skulle säga, och SVARAAAA FRIDAAAA!!




casanova

Jag råkade ju bli vaken ett tag till jag.. Jag la mig och såg Casanova. Men nu måste jag verkligen sova.


HEATHLEDGER

Godnatt 

flash mob

Tyskland vann Eurovision song contest. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om det. Jag såg inga andra bidrar, så jag har inte så många att jämnföra med. Det ända som var bra med programmet var ju när dom skulle göra världens största flash mob. Själva tävlingen är liksom inge kul att titta på längre, tycker jag.

Iallafall var jag tvungen att youtuba lite på flash mob.








Lite fränt JU.

Nej nu ska jag gå upp och sova, om jag ska orka vara med världens bästa Frida imorgon.

South Park

Det bli rfilmkväll med bror för min del. South Park går på trean och vi har melon och en massa godis. Det kan ju inte bli så mycket bättre än så här (y)


MUMSIGT

200 points for angelica

Nu har vi kommit hem från bowlingen och ätandet. Jag åt världens godaste pasta, och jag trodde helt seriöst att magsäcken skulle spricka för att jag åt så mycket. Sedan tog vi oss med värkande magar till bowlingbanan. Det gick väl inte sådär jätte bra. Förutom att jag nog aldrig har gjort så många strikear i hela mitt liv på en gång! Jag tror jag gjorde 6stycken. COOLT Menjaja, det blev ändå bara 200 poäng till mig på nästan två hela omgångar. OCh såklart glömde jag kameran hemma, bara för att jag skulle vara en duktig bloggare och knäppa en massa bilder och lägga ut.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Kanske spela harpan och vänta på att sebastian ska duscha klart så att jag kan gå och duscha. Och ja, jag förstår att ni blir avundsjuk på mig för att jag har så mycket roligt på en lördagkväll som denna. Förlåt

JAg kom på att jag träffade ju Elin på bowlingen också, hon ska alltid härma mig vettu... Ingen egen vilja. :@


PUSS PÅ DIG

Måla

Nu har jag målat 7st jättelånga lister, det tycker jag var bra gjort av mig! Sedan gick jag ut och hjälpte pappa att måla fönster..grejerna? Ännu bättre gjort av mig! Och nu sitter jag här, och väntar på att alla ska bli klar så vi kan åka och äta. VILL HA MAT NU



bowling

Nu har vi gjort det vi skulle göra i Njurunda, vi var även på frasses i Bergsåker och åt glass. Jag tog en våffla med en kula blåbärsglass och på det, mjukglass och vitchoklad-dopping! Jag tror det är enda stället jag har ätit glass på där man kan blanda kulglass och mjukglass. MMMM gott var det iallafall. Och nyttigt.

Ikväll ska jag pappa, Linda,  och Sebastian åka och bowla och äta på Olearys. Jag tar med mig kameran så att jag kan lägga in lite bilder ikväll. Det.Blir.Bra.Det!

Just nu sitter jag uppe på mitt rum och funderar va jag ska göra, precis just nu liksom.

NU fick jag ett jobb av pappa, jag ska måla lister som ska sitta uppe på mitt rum, så jag får väl ta och göra det.


Godmorgon

Ellerja, det var ett tag sedan jag vaknade så jag kanske ska säga god förmiddag.

Vi har nyss ätit frukost och nu ska vi till Njurunda och göra en grej! GISSAVAD? WHIHOO
Jag har iallafall nu på morgonen hittat webcameragrejen så man kan göra om bilder och sånt, så ja.. det är vad jag har gjort hela morgonen.








HAHAH


love actually

Just precis nu ligger jag i sängen och ser på Love Actually på nydatorn. Jag måste bara säga ett jag är supernöjd med den, och att jag absolut la pengarna på något bra. Så det känns skönt, fast sen får jag väl se hur lång tid det tar innan jag är less på den, och ångrar att jag köpte den.

Imorgon är det lördag, och jag har ingen aning om vad jag ska göra. Jag lär bara vara hemma, eftersom det är pappas helg och det är så sällan jag är här. På söndag ska jag iallafall träffa Frida och göra Weekend arbetet och bara umgås. Det blir nog  trevligt det!


klänningar

Jag passar på att lägga ut bilder på klänningarna och skorna jag ska ha på avslutningen, nu när jag ändå håller på liksom!



Jaa, jag och självutlösaren är inte riktigt bästa kompisar så det fick bli somdet blev. och mitt hår står åt alla håll, jag vet. och jag har skeva ben, jag vet.


Nattlinnet. Och nelly fick vara med i bakgrunden (y)

Birsta

Det blev lite shopping på Birsta.


Body lotion från body shop med mangosmak.


Två filmer på Elgiganten.


En sport-bbh från Stadium

OCH






KÖPTE


JAG



EN









DATOR! WHOOHOOOO


Det blev en Compaq från Media Markt, med 4gb RAM och 15,6" skärm. Inte direkt vad jag hade tänkt mig, men den här blev ju så mycket bättre än en liten mini-pc med bara 1gb eller 2gb internminne.

Så nu kan jag blogga dygnet runt! OH YEAH

aj, mina fingrar

Hejpå er alla!

Jag blidde hemma idag. Så jag har bara varit hos farmor och farfar och spelat gitarr så att fingertopparna är jätteömma, eller vad man säger, nu. Vid 12 tiden skulle farmor till Matfors, så jag lämnade moppen i Sörfors och åkte med henne. Jag följde först med till kupan där hon skulle lämna av en massa grejor, och då hittade jag ett par gula klackisar som jag ville ha, dem kostade bara en tjuga så dom bjuppade snälla farmor på (y)

Sedan skjutsade honhem mig hit, till mor min. Då såg jag på Elisabeth town och nu sitter jag här och väntar på att mamma ska komma hem, för då ska vi åka till Birsta och kolla efter en dator! Jag hoppas att jag hittar någon bra med lagomt pris, iånnafall köper jag den idag. Jag ska nog köpa en sportBH, och en body lotion från body shop också.


Sörfors

Marcus hade fixat md moppen så att den funkar igen, iallafall för tillfället, så jag tog och åkte till ICA för att hämta ut mitt paket. Sedan åkte jag till sörfors, jag skulle egentligen till farmor och farfar men jag hamnade inne hos kusinellinor istället. Jag provade mina klänningar, dom var fina bådatvå men det var lite nattlinnevarning på den rosa, så jag är lite osäker om jag ska skicka tillbaka den eller inte. Jag ska lägga ut bilder på dem någon dag.

Iallafall, Ellinor skulle jobba med något arbete till skolan så jag lånade lite nagelgrejer av henne och fixade, målade och smyckade naglarna eller vad man ska kalla det? Fast "smyckena" är mycket ljusar i verkligheten.

Imorgon vet jag inte om jag åker på skola eller inte, jag får se hur jag känner då.



 

GODNATT

AVI

Titta vad som låg i brevlådan! WIHOO, nu måste jag bara höra med mamma om vi kan åka och hämta ut det när hon kommer hem.



Love you till the end

Idag blev jag hemma. Från. Skolan. Det är inte så bra, för jag har Fysikprov i morgon, som jag inte har börjat läst till än. Och boken ligger i skåpet på skolan. Som jag inte har en nyckel till i och för sig, eftersom hela min nyckelknippa är borta. Eller ja, den ligger säkert under några kläder på rummet, MEN jag orkar inte leta. Jag såg på P.S I love you förut. Så fin film.

Nu ska jag gå upp till brevlådan och se om avin för klänningarna från Nelly har kommit. HOPPAS


Remember, if we are all alone, then we are together in that too.


skicka ett vykort älskling

Nu har vi varit på Skvadern. Det var en massa uppträdanden av både folk som gick på skolan ch några som inte gjorde det. Det skulle kostade 20KR, men eftersom jag och Elin ska börja där i höst fick vi komma in gratis. Snacka om VIP. Jaja, dom var väldigt duktiga allihop iallafall. Lite för duktiga. Man känner liksom hur lite man kommer passa in där."Ja, hej. Jag kan spela några låtar på piano, och tycker det är kul att sjunga i duschen typ". Det låter ju bra det.



500miles

Hej allisammanS!

Som jag skrev förut, så har det hänt något med moppen så jag fick ta en senare buss till skolan. Jag kom nästan en time för sent. Detärjuinetsåbra. Idag började vi i klassen film vår deckare, där jag skulle spela huvudrollen. Men när vi läste vilka scener "Marina" skulle vara med i, i princip alla, så bestämde vi oss för attfilma så att vem som helst kan vara Marina. (y)

Efter skolan var jag på skolavslutnings träning. Det var den första jag var på, så det känns liksom som att jag bara hoppar in i deras "grej" och är i vägen. HAha, men jag ska iallafall vara med och sjunga på "500miles" och lite i någob annan låt också.
Dessutom vill några människor att jag ska spela River flows in you. Men jag vill att Elin ska sjunga I will come to you med mig. Så vi får väl se hur det blir.

Nu ska Elin och jag till Skvadern, jag vet inet riktigt vad vi ska göra men det blir nog bra det!




...

GUD VAD JAG HATAR MIN MOPPE. Nu startar den inte, och kicken har hängt sig precis som den gjorde i förrgår. Så jag kan inte åka till skolan med den, och dessutom missade jag sista bussen. Nästa buss går nu från stan, men den kommer ju inte hit förän om kanske en halvtimme. Det är ju jättebra. KUL



plugga, sola, träna

Nu sitter jag i Amandas kök och lyssnar på musik. Vi ska läsa lite fysik. Men. Det. Är. Tråkigt. Sedan ska vi åka på TRIM och tränaASHÅRT!

Och nu bestämde vi oss för att åka och sola innan. HEjså länge



Ja.. Jag har också en kropp som henne på bilden.. lovar




thinking 'bout somethin'

Jag är med amanda. Vi har kul. Ses senare


Thinking 'Bout Somethin'

HANSON | MySpace Music Videos

ÅH; vad fina dom är :') Och nej, dom är inte seriösa. Dom har bara använt en scen ur blues brothers. Bara så att ni vet. Det är alltså meningen att han ska ha en ful skjorta och att dom ska dansa fult.

ORGINALET

Hälsoarbete

Nu är jag äntligen klar med Hälsouppgiften, jag skickade den precis till Lotta. det känns jätteskönt, för nu ligger jag inte efter med något skolarbete. WHOHO

Jag kom precis hem från TRIM. JAg och Elin körde dubbelpass och tränade smmanlagt två timmar. Bra gjort av oss. Sedan när jag skulle kicka igång min äckelmoppe som inte ens går att starta med elstarten, så hängde kicken upp sig eller någonting, för den gick inte att röra ur fläcken! Då fick jag ringa Marcus, och snäll som han är så kom han och fixade det där genom att starta den med startkablar, snällt av honom tycker jag. 

Nej, nu måste jag gå och duscha om jag ska hinna träna till kemiläxan imorgon..


GODNATT PÅ ER ALLA

JUSTE

Jag kom ju på att jag måste visa vilka klänningar jag beställde idag:

Chiffong Baby Doll Dress SEK 399, Rare Fashion - NELLY.COM

Open Back Floral Dress SEK 399, Jones & Jones - NELLY.COM

Om dom passar och så, ska jag ha den översta på skolavsltningen och den andra på avslutningsmiddagen! OH YEAH

GRATTIS

Det känns som om jag har mycket att skriva om idag, och en massa bilder att lägga ut. Men jag måste börja med att skriva GRATTIS ANNA OLOFSSON PÅ 16ÅRS-DAGEN♥

Jag stannade kvar hos Elin igårkväll, vi var på fnisshumör... eller ja, JAG var det så det var väldigt svårt att somna. Och ännu svårare att kliva upp i morse.. JAja, Jag och Frida sydde på våran otroligt snygga utstyrsel, på slöjden med fina Emma som modell. Jag och Frida ska bli designers.. efter att jag har blivit fotograf, regisör, inredare, arkitekt, kompositör, konstnär.. OCH SÅ VIDARE.


16åringen


Fridas händer, och Emma som modell (och ja, knapparna ska vara olika)


Angelica, Emma och Frida

Nej, det kanske inet var så mycket ändå. Nu ska jag äta mat. Hej så länge!

Adolf Hitler

Eftersom min dator bara krånglar när jag ska göra arbeten, var Elin så snäll och sa att jag fick låna hennes dator. Så jag tog moppen till henne, och nusitter jag här och skriver ett Arbete om Adolf Hitler. Det skulle nog vara mer intressant om det inet var för att jag skulle ha lämnat indet för tusen veckor sedan, och att imorgon verkligen är sista dagen att lämna in det. Jag skulle ha börjat för länge seeeeen.. MEn jaja, det finns inte så mycket att göra åt det nu.


Regn

Efter stadsbesöket igår, tog jag och Frida bussen till mig. Vi tog Rut (min moppe) och åkte och köpte karra på Preem. Vi åkte hem och la oss i min säng och såg på den nyköpta filmen, Marie Antoinette. 
  Vi vaknade vid 10-tiden och då var det ju så tråkigt väder att vi la oss igen och såg på sista HarryPotter filmen.

OVER AND OUT


 
Frida ser fundersam ut vid busshållplatsen.



regnregnregn

marie antoinette

Vid 3-tiden åkte jag till Frida Larsson, min bästavän ni vet! Vi gick ner på staden en sväng. Hon köpte ett par jättefina skor, och jag köpte en en film. Jag hade hoppats på att hitta en avslutningsklänning, men nej. Antningen fanns det inte min storlek, eller så var den på tok för dyr.

Förut idag ville lilla Alva leka fotomodell, och eftersom jag har hittat mitt batteri (ellerja, Ellinors batteri) så gick vi ut och fotade litegrann.

 


MAT

Igår sov Eiln hos mig, vi skulle  ju in till stan och äta.. Men så blev det inte. Istället gjorde vi världens godaste mat HELT själva.





Vitlöksbröd till förätt och en massa annat gott till varmrätt.


restaurang

Nu kom jag och Elin hem från kyrkogårde. Vi satt vid hennes farfars grav i 3timmar och bara pratade, det var riktigt skönt! Skönt att få prata ut litegrann, och skönt med det underbara vädret.

Nu ska vi åka in till stan och äta finmat på en finrestaurang. Värsta dejten med Elin. Lyckos mig. Vart det blir vet vi inte än, men det löser sig nog.


ANKAN OCH DET(<3)

sommar

Idag tog jag, Emma och Elin första doppet för i år! Duktigt gjort av oss tycker jag, för det var sjukt kallt innan man hade dopppat sig. Efter det gick vi på ica och köpte jordgubbar, melon och choklad att smälta till jordisarna. Sen tog vi elins ipod högtalare och allt gotta och satt oss och njöt på Elins balkis. WIHOOO, vilken sommarkänsla jag har haft idag! 

Ikväll ska jag och Elin hitta på något, men vad det blir får vi se!

HEJDÅ




Detta fält måste fyllas i

GOdmorgon alla glada!

Jag och Elin blev lat igår, och struntade i att gå ut och springa. Vi låg hemma och gjorde det vi är bäst på.. äta, titta på tv och sova. Imorse hade vi en timmes sovmogon, och det var riktigt skönt! Just so you know.

Nu har vi engelska, och jag och Frida ska börja med Weekend-arbetet.. men av någon anledning sitter vi båda och kikar runt på avslutningsklänningar.


Chiffong Baby Doll Dress SEK 399, Rare Fashion - NELLY.COM

 Serrena Dress SEK 279, Jeane Blush - NELLY.COM 

Abil mini dress SEK 299, Vero Moda - NELLY.COM

 Open Back Floral Dress SEK 399, Jones & Jones - NELLY.COM

Vilken ska man beställa?

Avslutningsklänning

Precis just nu sitter jag hos Elin. Hon har nyss hämtat ut sin avslutningklänning, och den var superduperfin!

Därför är jag jätte avis, efttersom att jag inte vet vad jag ska ha. JAjaj, jag ska leta lite nu.





Senare går jag och elin ut och springer, vi får väl se vart vi hamnar. Sen ska nog hon sova hos mig, tror jag! OCH VI HAR SOVMORGIN IMORGON, WHIIOHOOO


Angelica Persson

Ny header!
Jag vill byta design helt och hållet, men den här headern får duga tills vidare.
Och jag tycker den blev hyffsad med tanke på att jag bara kan använda paint på den här CP-DATON.

JAja, nu ska åka till min kära emovän, Elin♥

Bilder

Nu har jag kommit hem från skolan och ska för ANDRA gången börja skriva hälsoarbetet. Jaja. Det känns ju iallafall lite bättre att sitta inne och skriva idag på grund av det dåliga vädret..
Ikväll ska nog Elin och jag ut och springa, och får jag inte emd mig henne så får jag väl springa runt kyrkan själv. Men det känns bättre att springa med någon. Man blir liksom pushad att orka springa längre om man har sällskap. Ellerjaa, det tycker iallafall jag



Förlåt för att jag snor alla dina bilder Isabelle, men jag vill ju ha något att visa på min blogg jag också! Men snart kanske jag har en egen kamera att knäppa en massa bilder med (y) 

Det här är bilder från i måndags när jag och Isabelle gick med Milda till Norra berget.


Jag och Isabelle uppe i tornet på Norra berget. :)

 
Isabelle och Milda!


JAAAAAAaag


Isabelle och jag ♥


På muren på Norra beerget


avslutningsfoto

Imorse har alla nior haft avslutningsfoto. Vårar klass var så tråkiga att va bestämde att alla fick klä sig hur dom ville. Jag glömde kläder, men jag och isabelle bestämde oss för att klä ut oss till.. ja vi såg väl ut som bakfulla, misshandlade och nyvakna tjejor. haha, jaja vi var ju iallafall med till skillnad från vissa andra (A)

Efter skolan ska jag på avslutningsträning, vi får väl se hur det går och vad det är tänkt att jag ska göra?



Förresten. Jag och Frida ska starta en talkshow! vad tror ni om det? AWESOME DUDE

trim

Nu har jag varit och tränat på trim i en timme, så det känns lite bättre.. men bara lite. Nu har jag fortfarande alla arbeten kvar att göra och det kommer jag inte hinna så jag satsar på att göra klar So:n som ska var klar imorgon. Då har jag iallfall lämnat in något i tid. Det är ju lite småbra iaf. JAAja, jag ska väl gå och börja med det nu.


Jag måste bara lägga in lite bilder från i Söndags när vi var och grillade hos Emma. Mycket trevligt!

Fina Isabellor


ANKAN häller upp dricka


Vi.. äter. Och hur jag alltid blir så bra på bild kommer bli ett evigt mysterium.





LIVET SUGER

ÅHHHHHH, DATORN SLOG AV SÅ NU FÖRVANNN 1,5 TIMMES ARBETE PÅ HÄLSOUPPGIFTEN. BAJSSSS, JAG VILL BARA LÄGGA MIG NER I FOSTERSTÄLLNING OCH GRINA. SEN VILL JAG SKÄRA MIG PLÅGSAMT OCH LÄNGEEEEEE. OCH NU HINNER JAG INTE SKRIVA OM FÖR JAG MÅSTE OCH ÅKA OCH TRÄNA FÖR ATT JAG ÄTER EN MASSA ÄCKELMAT HELA TIDEN OCH SKAFFAR MIG EN MASSA ÄCKELFETTTTTTTTTTTTT.

åh, vad less jag är

fin väder hurrudu

Jag kom precis in från det strålade vädret. JAg har legat och solat i 2timmar i bikini, så jag hoppas att jag har fått litelitelite färg. fast det är ju inte särskilt troligt.

Men nu var jag tvungen att gå in och börja på alla skolarbeten som jag ligger efter med.. Jaja, så är det när man är glömsk. Så nu ska jag skriva ett arbete om hälsa. Och det kommer ju gå jättebra, eftersom jag är SUPERHÄLSOSAM! (nej, jag är inte seriös.)

Föresten blir det nog ingen SÖT dator som jag har skrivit om, utan en systen kamera. Nikon D5000. Kanske, jag kommer nog ha beslutsångest ett tag till..


rubrik

Igår var jag hemma och gjorde absolut ingenting. Det var kul. jätteroligt
Ikväll vet jag inte vad jag ska göra.

Igår på dagen kom iallafall släkten och firade mig. Så nu har jag 6000kr att göra av med. Det är ju faktiskt kul på riktigt. JAg tro jag ska köpa en liten dator, bara för att den var så SÖT


HP 210-1023eo



kul

gud vad alla hatar mig idag.

telephone

Nu är Angelica Persson 16år! GRATTIS TILL HENNE

På födelsedagen firade jag med vänner, och jag fick väldigt fina presenter av alla! TAck till allaaaaa :)
Dagen efter firade jga med släkten hos mamma, jag fick mest bara pengar. Idag ska släkten på pappas sida kom och fira och imorse fick jag paket av pappa och Linda. Pengar, biobiljett och NEW MOON. WHOOHOOO



AJM SO HÄPPPY

Engelska

Nu sitter jag bredvid min underbaraoch bästa vän Frida i datasalen. Vi ska skriva ett engelskaarbete, men vi är nog lite för lata för att göra det idag.

Imorgon fyller JAG 16år.WHOOWHIW. kulkul Då ska jag och några klasskamratisar´fira hos mig på kvällen, äta middag och vara umgås. Det bli nog trevligt det!

SE YOUUU


jajjaja

Jag sov hos Elin inatt. Nu står hon och fixar håret så jag var ju tvungen att hitta något att underhålla mig med..







Nej, nu ska vi till skolan.

Förresten, GISSA VEM SOM FYLLER ÅR I MORGON???


Birsta



Det blidde brsta med Elin. Vi kollade runt på en massa grejor, men det blev en byxdress för mig. Den kostade bara 99kr och då kunde jag inet låte bli att köpa den. Jag måset bara säge att den är finare i verkligheten. Tycker jag iallafall.
   Dessutom köpte snällaElin en present till mig eftersom JAG FYLLER ÅR PÅ ONSDAG , så nu är jag jättenyfiken vad det kan vara!

cheesedodles

Godmorgon!

Igår var jag och familjen och åt hos Marie, Linus och Felicia. Det var riktigt gott, sedan tog jag och Emma bussen till Isabelle vid 8-tiden. Frida var redan där, vi satt oss och såg på Hipphipp hora och åt en MASSA gotta.. Vi skulle även se Avatar men alla somnade framför Tven så vi gick och la oss när Frida och Emma skulle hem ungefär.
   Jag och Isabelle klev inte upp förrän halv 12´och åt en STOR frukost ooch nu sitter vi och käkar en massa ostkrokar och annat onyttigt.. INet bra. Mycket gott.
Snart kanske jag ska följa med Elin till Birsta, eller så pker jag hem med Isabelle när hon ska på middag i Matfors. Vi får väl se hur det blir.


100507

•Time to say goodbye•


HEMMa

´Nu är vi hemmmmma, bara satt ni vet


ROM

Imorgon åker världensbästa klass till ROOOOM, KAN NI FATTA!??? Det kan inte jag, känns helt overkligt! Gudvad jag längtar:D:D MEn.. jag har inet börjat packat än, och det känns ju lite jobbigt. haha. Så egentligen borde jag gå och göra det nu, men det är så tråkigtsdkfhvytasf att packa juu.

Ikväll ska vi äte grillat, musmsigt. Jag känner lukten från grilllen nuuuu, mmmm ni ska bara kännnaaaaaaaa. Sen ska jag färga håret. Så nu ve´t ni. tack och hej.


Vi höreees när jag är hemma igen!

Sista april

IGÅR FIRADE JAG VARBORHG MED KLASSKOMPIIISARNA OCH NÅGRA FRÅN PARALELLKLASSEN :D DET VAR JÄTTEKUL DET!  (JAG SKRIVER PÅ PAPPAS IPHONE OCH JAG FATTAR INTE HUR  MAN ÄNDRAR "STORBOKSTAVEN"GREJEN, SÅ DET  ÄR DÄRFÖR JAG SKRIVER MED STORA BOKsTÄVER...)                        NU ÄR DET BARA TVÅ DAGAR KVAR TILL ROM!! LÄNGTAR SÅÅÅÅÅMYCKET. SEN NÄR JAG KOMMER HEM ÄR DET BARA EN VECKA UNGEFÄR TILLS JAG FYLLER ÅR, SEN ÄR DET INTE LÅNGT KVAR AV 9:AN OCH SPMMARSOMMARLOV!! BARA EN MASSA SAKER ATT SE FRAM EMOT :) HÄRRLIGTT                             NEJ NU BLEV DET FÖR KRÅNGLIGT ATT SKRIVA PÅ DEN HÄR SAKEN, SÅ HEJDÅ   SIIII JOOO


RSS 2.0