I guess I never told you I'm so happy that you are mine

Idag var jag och fikade med Anna och Agnes! VEt ni hur gott det är med chai latttte eller? SJUKT gott, som flytande pepparkaka ungefär! MUMMMMMA.

Nu ska jag räkna matte eftersom jag missade 9 timmar matte förra veckan... Jag ska även skriva lite grejjer HIHIh! Busigt

 

Love is crazy

TJosan! Vad göru? Jaha, trevligt för dig. Nej jag sitter här på mitt rum, nyduschad och tänker på att det här måste ha varit den jobbigaste skoldagen NÅGONSIN. Jag har aldrig varit så less på alla som jag var på idag!! Idrotten var sjukt jobbig också, och dessutom göra det ont i varenda muskel i kroppen för att min förkylning inte blir bättttre.... kult liv. FAST NEEE. Gud jag känner att jag klagar mer och mer på min blogg MEN det är min blogg så jag får göra precis som jag vill, du behöver inte läsa om du inte känner för det. Så det så

Ikväll ska jag nog till Elin Falcon och sova där, men jag måste torka mig, klä på mig, äta mat, packa och grejjjjjja först. Shit vad jobbigt.

Nu fick jag hosta också. Härligt liv


Men ge mig sommmmar då!


Jag vet inte

Villll ni veta en sak?? VAVVA??? Okejdå. Ni får veta. JAG ÄR REDAN PÅ SKOLAN. En timme tidigt, men det är för att jag var lat och orkade inte åka buss och gå tusen mil i kylan imorse, så jag åkte när pappa och linda åkte till jobbet (y) Vill ni veta en till sak? MIN HALS GÖR ONT!!!!!!! Det är lite jobbigt. Nu ska jag räkna matte! HEJs


Fin bild från arkivet.


I want you to know

Idag är jag på dåligt humör. Blev nyss ännnnnnu mindre glad. Heheh, men jaajaaaaa. Det är ju kul!!!! ELLElllelerr???

Nu ska jag pappa och Linda dricka glögggg.  MUmmmma


What I'm trying to say is that
I'm feeling a change


Matforsbrudarna

Gårdagen blev mycket lyckad! Det var länge sedan vi umgicks med varandra, men det känns som om vi aldrig har varit ifrån varandra. Heheh, vi åt en massa gotta, knäppte massa fina bilder (som ni kan se på isabelle och elins blogg) ochförsökte spela in en halebop-reklam, men det slutade bara att nån ramlade eller gjorde illa sig så vi lyckades kanske inte så bra med det. Men kul hade vi och jag hoppas att det kommer göras om snart!

Ikväll är jag hemma och julpyntar hos fader. Hejdå


Världens bästa flickor! JAg tycker om er jättemyckeeeeet. Så ni vet!!♥


Poesi

Med döden framför sig vågar människan allt, med livet framför sig vågar hon ingenting.

Gud vad man blir poetisk av att gå här. Hahah. MEn det är ju sant! Nu ska min blogg också bli det. Adjö mina vänner, låt er dag bli upplysta av livets ljus. osvosvsos


Poet-angelica


JBL

Vad snäll min vän elin är alltså :')

Jag är alltså med den snälla tjejen just nu. Och ni ska bara veta vad vi gör! HAHA. Vi är så kul.



DANSSSSSSssz


HEj Angelica

Iallafall så tänkte jag också säga att du är snäll, söt, fin, rolig, omtänksam och så jätte fin på insidan =) Det är så kul att du och jag är med varann!!!! =) Visst är det???? Jag tycker det iallafall!!! :)



I could have been someone

Hej alla glada. Och ledsna. Och arga. Och sura. Och så vidare.

Snart åker jag till min kära vän Elin. Det var ett tag sedan nu. Oj, nu lät det som om vi inte hade varit med varandra på flera månader, haha det var faktiskt bara 5 dagar sedan. MEN för att vara Elin och mig är det låång tid.

Men nu måste jag packa lite snabbt! HEjdå



Oh yeah

TIMRÅ VANN med 2-1!! Det var ju en riktigt spännande match och vi hade jättebra platser, så det hade inte kunnat blivit mycket bättre. Dock är det lite tråkigt att sitta och vänta mellan perioderna.. Då satt jag med ett häfte och förökte lära mig vad alla timråspelare heter. Så nu kan jag allas namn. Nästan. Typ.

Nej, nu måste jag sova eftersom jag ska på skolan, för första gången, den här veckan i morgon. Puss och godnatt


Timrå IK

Mor min ringde nyss och frågade om jag ville gå  och kolla på hockey ikväll. Timrå- Södertälje tror jag att det var. Det blir nog så att jag följder med, så jag måste gå och duscha nu! För jag känner mig rätt så ofräch just nu. Om ni vill veta. SEEE YOU LATEr


Almost lovers

Jag är hemma idag med. Min hals är inte att leka med alltså (det märks att jag är med dig för mycket elin!). Nu sitter jag och lyssnar på jättefin julmusik. Om du klickar HÄR kan du också få höra alla mina fina jullåtar.



Waiting For This

Som jag skrev förut var jag hemma från skolan idag. Jag har typ... sovit. Kul. Imorgon hoppas jag att jag mår bättre iallfall. Nu ska jag gå och kolla på en utav mina Hansonfilmer! Då blir jag lite gladare iallafall. ÅH. Dom är så braiga. Ni kan inte förstå hur braiga jag tycker att dom är.

Bara för att dom är så bra, borde ni downloada den Freea Songen här nedanför! Den är jättebra. JAg lovar! Det är en låt som heter Waiting for this och är en utav låtarna på deras nya album Shot It Out. Gör't




I wonder if it will come to me

HEj bloggen! Länge sedan sist. Så vad har jag gjort i helgen då? Jo, i fredagas åkte jag till far min och firade honom eftersom han fyllde år då. Grattis till honom! Jag sov där och på lördagen följde jag med och kollade på när mina bröder spelade hockey. ISKALLT vardet. Efter det åkte vi hem och Christoffer kom och var med mig. Vi såg på film och sådär bara, trevliiigt. Under natten blev jag typ sjukis. . För på söndag mådde jag inge bra och i morse hade jag feber så jag är hemma från skolan. Så nu vet ni. Puss


Tomten jag vill ha en riktig jul

Filmen var jättebra igår!! Lite konstigt slut bara, men det kan ju bero på att det är en del av två liksom? Men det gjorde inget, för allt det andra vägde upp!

Idag följde Elin med mig hem. Hon ska sova här inatt. 4:e natten den här veckan. Och det är fel på mitt rum. Ville hon att jag skulle skriva. Man blir typ high on life här.

Till helgen vet jag inte hur det bir. Jag har ingen aning jag. Men vet du eller? Berätta då.


All I Want For Christmas Is You

Hej. På. Dig.

Gud vilken dålig bloggare jag har blivit. NOT goood. Vad har jag gjort sedan sist då? Jag har varit med Elin, ätit med henne på Bite Line (ÅH godare mat får man ju leta efter.) och varit på kyrkogården. Det är så fint där den här årstiden tycker jag. Alla ljus som lyser upp i mörkret. Det är inte ett dugg läskigt av någon anledningen.

Jag har dessutom har jag skaffat ett nytt favvoord. Det är harmoniskt! När jag ska förklara något förklarar jag alltid att det var harmoniskt. Så nu vet ni det. Ganska harmoniskt va?

Idag skulle vi ha haft matte hela dagen, men jag blidde klar innan lunch så jag behöver inte gå på eftrmiddagslektionen. HärligT! På lunchen hade vi i ES1 lucia-träning. Det kommer nog bli fint. Hoppas jag!


Heheh. Fin. Bild. Som jag gjorde för tuuusen år sedan när jag skulle var med i matforslucian. ELLLER'



JUSTEE! Vet ni vad jag ska göra ikväll! VA VAV AA!?!? GISSSA DÅ.
Jag ska på världspremiären av Harry Potter. OMG. Jag blir helt till mig! Vill se den NU.


And I've waited for you

Hej bloggen. Jag sitter nu på skolan med min vän Elin. Vi lyssnar på Hanson. För dom är bäst. ÅH, jag har blivit beroende av dom igen. Eller nej, jag ska nog säga besatt. Men det gör inget för dom är ju som sagt bäst i hela världen.

Nej, nu ska Elin och jag gå och prata med studievägledaren. Shiiit


The Sound Of Silence

Idag skulle Henric ha fyllt 37år... Grattis♥

Klippklipp

Nu har Isabelle varit här! Jag klippte henne så nu ser hon ut så här:



Ellleeeer??

Gubben i lådan

Efter skolan var jag och hämtade min mobil, som har varit på lagning (bajsmobil.) så nu har jag inga kontakter igen. Om ni vill får ni ju skicka ett sms med ert namn! Då skulle jag bli häpppi. Kom igen, gör det då!!

Ikväll
ska jag vara med min kära lillasyster eftersom jag har lovat det i evigheter men alltid lyckats åkt hemifrån just då. Men nu ska jag bara vara hemma.


Söt tjej

Dont look back in anger

Idag började skolan klockan 1. Skön...T. Vi har nyss haft engelska, och nu har vi slutar medn jag och elin sittar kvar och jobbar. Duktiga vi. Snart ska vi nog gå och köpa en macka i skvaderns bästaste kiosk. ÅH vad goaaa dom är!!

Ikväll är jag bjuden på en riktig tjej/film-kväll hos Päran. Men det blir så krångligt med skjuts och allt så jag har ingen aning hur det blir. Jag har ingen aning om hur denna helg kommer bli alls.

Hejdå.


Fina

Lite bilder på de fina Hansonarna får stå för bloggningen idag.






Hallådär

Härlig dag. Eller!? Jag tänker inte ens skriva något om att det har snöat bajsmycket inatt, för det tror jag att de flesta har märkt!!

Nu sitter jag och kollar på "Berg flyttar in". Carina är bra frän hon. Jag ska bli som henne när jag blir stor.


Vän

Idag är jag lat.

1. Jag och frida gick till Resia idag och fick vet att vi kan boka resa till London även om vi är 18, vi funderar nämligen på att åka dit i februari.

2. Jag sov hos farmor och farfar inatt, och var dessutom hemma för att vi bara hade en lektion som man kunde skippa!

3. Alva och jag såg nyss på Gustav. Den var kulig.

4. Nu väntar jag på Elin och äter en Hallon-salt-polkagris-stång.

5. Jag lägger bara ut webcam bilder nu för tiden. F'låt.

PUSS



FIN MIN FRIDA




Byebye

Nu åker jag! HEJDÅ



Linköping

Nu har jag bestämt mig, jag följer med kusinvitamin till den andra kusinvitaminen i linköping imorgon! Kuligt


Mina fina kusiner för kanske 15 år sedan?

Röd

Nu har jag kommit hem från kattvaktarlägenheten! Det är ganska skönt att vara hemma. Ganska tråkigt dock. Vill ha helg nu. Även fast jag inte kan bestämma mig för vad jag vill göra. Följa med mina kusin och hennes mamma  till Robin och Linnea i Linköping, eller vara hemma och gå på Halloweenpartyyyy på lördag. Hur ska jag göradå!?





Jobbigt

Arg tjej.

Jag sitter hos päran nu, och ska väl lite senare tillbaka till min kattvaktarlägenhet. Imorgon ska jag även sova där själv. KOM OCH SÄLLSKAPA DÅ. Kom igen det blir kul.

Nej, nu ska jag gå och var med isabelle litegrann! Pussshej




RSS 2.0