Eller?

Inatt sov jag hos min kära vän Päran! Imorse skulle hon och hennes mamma på en visning, och den fick jag följa med på. Efter visningen bestämde dom sig för att köpa lite fika så vi åkte till nått litet bageri och köpte goooofika. ÅH, tack så mycket för det. Mumssssigt!

För ett tag sedan kom pappa, Linda och Sebastian och hämtade mig och då hade dom OCKSÅ köpt fika. Inte konstigt att man blir fet. Jaja, nu ska jag försöka få igång min mobil.. igen, och försöka komma på vad jag ska göra ikväll.

Pussspåre


Dansk

NU HAR VI LOOOOV. Om ni inte visste det.


Sova

Godnatt♥

Twist and shout

GOdmorgon!

Minnah från idol, när det var Beatles-tema! Hon vra så BRAIIIG. Tittta dåå!


BUUUU

Jag börjar halloween tidigt i år och Elin är här. Hej då






Fattar ni hur läskigt det skulle var om en sån där saaaaak skulle dyka upp bland sina egobilder. SHit vad jag skulle dö.


Hej

HEJ: Jag slog nyss mitt highscore på RUA!! Men det går inte att spela det på facebook. På. De. Här. Datorerna. SÅ jag måste visa en bild!! WOHOOOo 42940 pointssssss! Snart är jag upp din nivå ISabellleP!

Men nu funkar inte bilden. Sur tjej.


Skvadern

Nu är jag på skolan... TRÖTT JAG ÄR. I alla fall sitter jag och flickorna i rummet och lyssnar på julmusik. ÅH, ge mig jul då!

Jaja, nu ska vi snart börja med en ny kurs. Estetisk verksamhet! Så nu kanske man äntligen får slippa teater. HOPPAS


Naturvetenskap

Klockan är 01:34 och jag är precis klar med mitt hemprov. Härligt. Jag ska ju bara upp 5 timmar. Jippie.

GODNATT♥

I wanna be with you

Jag har inte mått så bra idag. MEN när jag såg detta blev jag HÄÄÄPPPPIII! Åh så glad jag blev :')


Lost and Found



I cannot cry
Because I know that's weakness in your eyes

I'm forced to fake, a smile, a laugh

I find it hard to trust
Not only me, but everyone around me

I was so young
You should have known better than to lean on me

You just saw your pain

And now I cry
In the middle of the night
For the same damn thing

Because of you



Always

Igår var ju Elin, Christoffer och Anton här! Vi såg på film, och sedan visade jag det UNDERBARA spelet Robot Unicorn Attack. Det slutade med att vi spelade det halva natten. HAHa. ÅH, ni måste lyssna på låten♥ Den är så bra!! OMG. I alla fall, jag tyckte det var jättekul att ni kom pojkaaaaaaar, även om ni inte bjöd oss på Biteline och bio... Hehe.



RUBRIK

HEJ! Christoffer och Anton tvingade mig att lägga ut bilder på dom, för dom tyckte tydligen att dom var JÄTTTEESnygga..... *host*






Do they know

TJenare. Gårdagen var mycket trevlig! Elin har lagt ut lite bilder så kolla på hennes blogg (klicka här) om ni vill se!!

Ikväll ska jag och Elin var med christoffer och Anton, som borde komma typ nuuuuu så jag hinner inte skriva så mycket mer. NI får se en fin bild på mig och elin först.


1000:de bilden


Feelings Show

Jag åkte till Elinpelin efter skolan och nu håller vi på och fixar oss för en mysig tjejkväll hos michelle! Det ska bli jättekul att träffa henne, det var liksom ett tag sedan.

Ha en trevlig kväll!



Robotunicornattack♥


HEj och hå

Jag och Elin sitter själv i vårt rum just nu. Lugnt och skönt! Snart ska vi på "klassikern", eller vad det hette. Efter det ska jag hem och BÖRJA OM på mit naturvetenskapsarbete. Som måste vara klart i morgon. Som blir blir ungefär tusen sider långt. Som jag inte kommer hinna göra. Som försvann igår. SOM BALÖBLBLB. Orkar inte. Dessutom måste det göras innan tolv imorgon, för att man ska få ett betyg. Jippie.



Bjuder på en på fina Elin och söta Alva.

Paint it black



Kan inte nån komma och ta över mitt liv litegrann? Eller spola tillbaka tiden till början av det här året, och sen bara stanna tiden där? Eller bara skjuta mig? Kom igen GÖR'T. Då skulle jag bli glad


Hjälp tack!

Jag måste går något åt mitt grå och gula hår. MEN VAD? Färga det min vanliga färg? Blonder? Göra slingor? Färga brunt? Rött? Klippa page? Löshår? Lugg? HJÄLP MIG DÅ








Långa nätter

Hej. Har inte så mycket att berätta idag. Vi spelade teater på stan idag med fula kläder. Kallt var det. Jag vill ha helg nu. Hejdå


Jag vill ha dig nu som jag hade dig förut.


Jag kan inte skilja på

Idag följde jag och Elin med Kicki hem! Vi bakade en kladdis, innan vi åkte till TRIM och tränade. Jag måste bara berätta att jag vann en trim-mössa igår. Bliru avis eller!? Förstår det.

Nu ska jag och Elin sjunga fina låtar. Godnatt. I. Förskott.

 
För vi är sveriges cooolaste brudar

Trim

Gud vilken dålig bloggare jag är. F'låt.

Jag har varit och tränat på trim med Elin. Jag fick värsta flashbacksen. Ska vi ta och spola tillbaka tiden lite kanske? Ja, det tycker jag.

Nu ska jag plugga lite. Hej



Varm choklad

Jag har inte haft tillgång till en datorn den här helgen. Vad har jag gjort då? Varit hemma HELA helgen. I lördags lagade jag och Sebastian 3rättersmiddag och igår var vi och red på islandshästar. Ja, det är ungefär det jag har gjort.

Nu sitter jag på skolan och har gjjort något slags test om hur miljövänlig man är. Tydligen skulle jag behöva 2,8 jordklot för att dom inte skulle gå under om alla levde som jag.



Bara så alla vet, det här är världens bästa bästa vän!

Skola

Idag kom jag till skolan kl. 07.30 eller något! OMGOMGOMG. Som tur var var Isabelle här, så vi gick till köket och städade lite (småmammorna vetttu!) och efter det gjorde vi lite te gick och köpte en macka så nu har jag suttit här och väntat på att skolan faktiskt ska börja. Nu har dessutom Annna och Kicki kommmit! Alltså vi har världens bästa rum, med världens bästa tjejooor.♥ Bara så ni vet.

Igår var jag slut i kroppen. Kom hem och la mig och såg på tv typ. Men sen fick jag faktiskt lite energi och gick ner och såg på hockeyn med familjen! Fast timrå förlorade ju. Det sög.'




Vi pluggar.....ELLLER?

SHIT vad vi  är duktiga. Har pluggat sedan kl 11! WOHOOOO




FAST... vi har pausat litelitegrann och gjort litelite annat.






I WANT YOU TO MAKE ME FEEEL LIKE IM THE ONLY GIRL INTE WOOOORLD!

Disneyland

Hej alla fina människor! Igår var ingen bra blogg dag. Efter skolan åkte jag och isabelle och solade i birsta och när jag kom hem la jag mig i sängen och läste till ungefär kl.8 för då SOMANDE jag. Cool jag är då. Sov i ungefär 11timmarinatt. Det konstiga är att jag är lika trött som vanligt idag. JAja.

Nu sitter jag och Elin och jobbar med ett engelskaarbete, vi har jobbat hela vår tvåtimmarlånga lunchrast. Duktiga tjejer. Jag vet.

Men nu ska vi fortsätta. PUSss på er alla!


VI ÄR JU BRA SÖTA ALLTSÅ

Pictures

La över bilder från kameran nyss. Vill ni se?? Vill ni det!? Ni får se.


Elin och jag var på Bite Line. Elin visade sina skilllllls. FRÄNT


Sedan fick vi vänta JÄTTELÄNGE på maten. Elin blev ledsen.


Elin blev glad när vi fick mat! (Y)


Min SNYGGA POLIS-SYSTER!


Fina Anna.


Snyggaa Päraaaaan.


Sööta Kicki och jag.

Det var alla. För jag fick ju tydligen inte lägga ut viss bilder för en viss Elin Falk... hmmmmmmm. Okej då.


Porrelin vettu

Nu har inlägget förvunnit för tredje gången. ÅH. Hatar blogg.se. Hatar mitt internet. Hatar deppmusik.

I alla fall, idag har jag suttit med elin på Barista och pluggat i 2timmar!! Duktiga tjejer va!? Det är ungefär det jag har försökt skribit tre gånger nu... suck





Vakna

LESS TJEJ. Imorse klev jag upp vid 7-tiden och gjorde mig klar så jag skulle åka kvart i 8 bussen. Men jag blev klar långt innan så jag la mig och såg på vakna med the voice. Och då SOMNADe jag om... Så nu har jag missar både kvart i och kvart över 8. Bra Angelica.


Jag trodde att nästa buss gick 9.05. Så jag gick upp i kylan och stod och väntade LÄNGE. Men den kom inte, så jag gick ner igen och kollade dintur.se. Bussen går 09.50... Så nu har jag suttit här och youcamat och lyssnat på dålig MTV-musik. Trevligt



Bauer

Nu har jag kommit hem efter en hel vecka som kattvakt! Jag måste säga att det är jätteskönt att var hemma, snart ska jag lägga mig i min storaa sköna säng och sätta på en jätttefin film och ligga där i 12435år. Jag fick inte sova så många timmar inatt. Jag och Elin gick och la oss vid halv 5 tiden, och sedan vaknade jag av att Gun kom hem vid halv 8 tiden... härligt.

Jag måste bara skriva en sak innan jag går och latar mig. Och det är: Grattis Ellinor!!


Kul

Jag är hos Isabelle nuja! Ser ni min nya klänning hör nere. Man ser bara lite men ändå!

Ha en trevlig kväll!




Birsta

Igårkväll var riktigt trevlig och avslutades med ett ännu trevligar 2,5timmars samtal! (y) Det måste vara ett personligt rekord alltså.

Imorse kom mamma och hämtade mig, vi for till birsta där jag fick lite grejer av min kära mor! 3 tröjor, en foundation, ett fotoalbum och en navelpeircing. Bilder får ni nån annan dag, för mamma ska ta med det trådlösa internetet härifrån, så det blir inget mer bloggande förrän på söndag.

Ikväll
får vi se vad som händer. HEJDÅ



Juste! HEJ CHRISTOFFER! Kom ihåg och kommentera nu!

Fredag

Ikväll ska jag försöka vara HÄPPPI!


.

Gud vad jag hatar den här känslan. Känslan av att ingen bryr sig. Känslan av att det inte finns någon mening med nånting. Känslan av att inte räcka till. Känslan av att jag när som helst ska bryta ihop. Jag vill bara få ur mig allt. Vill inte att en småsak som det här ska få allt att rinna över och få mig att må så här.




The show must go on

Nu har jag och kusinvitamin varit på fyndlagret och FYNDAT. Jag köpte 4 filmer för 30kr stycke och en bok för 15kr! Sedan gick vi på coop och köpte mat. vet ni hur dyrt det är med mat eller!? Helt craaazy.


15kr!!!!!!!


40 year- old virgin och supersugen

Notting hill och I taket lyser stjärnorna


Be true

Nu har jag slutat för dagen, varit på stan en sväng och införskaffat mig ett par kängor. Hur bra är inte det!?! Typ 11 på en skala 1-10!

I alla fall så sitter jag nu på Ellinor skola. (sundsvalls konstskola) Hon ritar jag lyssnar på Bruce. COOOLT.




Million pieces

God morgon! Jag och Isabelle har precis ätit frukast och nu ska vi börja göra oss i ordning för skolan. GUD vad skönt med sovmorgon. GUD vad skönt att faktiskt kunna sova tills man vaknar av sig själv. GUD vad skönt att sova här och slippa åka buss till skolan. SKÖNT

Måste också passa på att skriva GRATTIS till ANNA BORG!♥ Hoppas du får en fin födelsedaaaaaag!!


Parachute

Hej alla fina läsare! Hur mår ni en dag som denna? Jag mår bara bra, för jag sitter här på skolan med fina ISBELLE PERSSON som sällskap. Finare sällskap får man leta efter. Hon ville att jag skulle skriva hur synd det var om henne, för att hon måste skriva en literaturäckel***** ********krönika. Så: Stackar Isabelle... Hon har det bra jobbigt nu. Så nu kan väl skänka henne en tanke, hon behöver verkligen allt stöd hon kan få nu.

Nu orkade hon tydligen inte mer, stackarn... Så vi beger oss hem mot hennes lägenhet, där jag även spenderar natten. Pusss på er





 

Cherry on Top Award

Fick en Award av min kära vän Elin!




Enligt instruktionerna ska man berätta tre saker som ligger en varmt om hjärtat och visa en favoritbild, sen skicka den vidare till fem andra bloggare.

1. Mina sanna familje medlemar och vänner.
2. Musik
3. MAT!!!!!!!!!!!!!!


Min favvobild.

Skickar vidare till:

Anna Olofsson
Ellinor Ljunglöv
Isabel Tegström
Agnes Pettersson
Sandra Hjortborg

Okej?

Kult liv. Varför ska allt vara så svårt? Bra fråga. Svara gärna för jag har ingen aning. MEN SVARA DÅÅÅ

Nu ska jag och Elin åka till min cooola lägenhet som jag äger i en vecka. Frän vi är då.

Finaste bilden jag hittade på oss :)


Hej du glade

Jag var inte seriös i mitt förra inlägg. För er som undrar. Fast jag är ganska glad att det gick bra på natur-redovisningen i morse! Wihooo

Nu sitter jag och Ellinor och "datar" i soffan hos Gun. Vi är ju nämligen kattvakt här i en vecka framöver (y) Vi har nyss varit och köpt mat för TUSEN SPÄNN. Nästan iallafall.

Förresten var jag Isabelle och Elin och fikade på Barista idag! Jättemysigt, det måste verkligen göras om!♥

 


Mina fina vänner!!!

...

Skola♥

Torpshammar

Jag och Elin blev hämtad i torpshammar av hennes mamma. Jag höll på att somna i bilen, för jag sov max 3 timmar inatt. Så när jag kom hem slängde jag ner mig i sängen det första jag gjorde och nu har jag legat här och halvsovit tills nu.

Det var i alla fall jättetrevligt där uppe hos Anton, Christoffer och deras vänner. Bara så att ni vet, kommer vi komma och hälsa på igen!!! Vare sig ni vill eller inte. Punkt slut.

Tyvärr
blidde det inga bilder på kameran, men ni kan ju få se en bild som jag lånar från ansiktsboken!!


Robin, någon jag inte vet vad han heter, Anton, och Christoffer.

INGEN BILD

Hej alla glada!

Nu har vi kommit upp till torpsahammar, till anton och christoffers skola (Y)

AWESOMEEEEEEEEee



Duktig tjej

Varför blev det jobbigt att blogga helt plötsligt?

Ni får lite bilder, orkar inte skriva.





Im backing up!!!  http://www.youtube.com/watch?v=d_QTQk8w_MA (det funkar inte att lägg aupp en video, men klicka poåp länken för att se .... BACKING UP!!!) Hahahhaha. Åh så kul



RSS 2.0