Elin tvingade mig

Nu sitter jag med Elin här. Hon slår mig och mordhotar mig, allt för att jag ska blogga. Och jag vill faktiskt inte bli misshandlad längre så jag gör det.

Inatt ska hon sova här. GUD så jobbigt. GUD vad trångt. GUD vad tråkigt. SKOJAAA. Eller inte om det där med trångt. För hon tar verkligen upp ALL sängplats.

Men dock är ju hon den snyggaste jag vet, och jag skulle gör allt för att få se ut som henne! (Hon tvingade mig INTE att skriva detta)



Minnesstund

Jag och Elin kom nyss hem från minnesstunden för Alexander på torget. Det är både det finaste och det jobbigaste jag har varit med om. Att se alla förkrossade och förstörda. Höra alla gråta hysteriskt och be om att få tillbaka sin vän, sin släkting och sin son. Jag har aldrig känt mig så hjälplös. Jag vet inte vad jag ska skriva.





Vet inte

Jag kan inte sova. Jag ska upp om ca. 4,5 h. HärligT! Jag börjar dessutom bli hungrig, och jag är inte ett dugg trött. Nej, nu måste jag gå och ta något att äta och sedan lägga mig och se på How I Met Your Mother.

Godnatt i förskott.


En bild från idag, när jag och Ellinor var ute på en prommis.



Alexander

Sånt här ska inte hända...

Vila i frid


Casper

Den färdiga bilden! Förresten har jag blivit medlem på deviantart. Klicka HÄR för att se mina mästerverk!


För er som inte ser/vet vem det är, så är det Christina Ricci.

Vem?

20100924024 (MMS)

Jag och kusinen min sitter och ritar denna blöta regniga fredagkväll! Är det någon som kan se vem detta ska bli då?


HAHHAHAHAH.

ÅH. Less tjej. Min mobil dog precis. Och laddaren är inte här. KULT LIV

FREEDAGSFIKA!

20100924012 (MMS)

FREEDAGSFIKA!


The voice

Godmorgon! Ser ni vad klockan är!? Och jag är vaken. Mirakel

Nu ska jag se vakna med the voice, det var ju en massa bloggare som skulle dit och då måste man ju kolla!



Vivaz Pro

Nu har jag skaffat mig en ny mobil och abonemang! MEN jag har inga nummer på den, så om ni har mitt nummer skulle det vara jättesnällt om ni skickade ett sms till mig. KOMIGEN! Gör det. Om ni gör det så skriv ert namn också, så jag vet vems nummer det är (Y) Hehe.

Och med mitt nya abonemang får jag skicka 3000sms varje månad, så nu kommer jag faktiskt kunna svara på folks sms. BRA VA?



Gästblogg av Angelicas favorit

Anki,  vi har känt varandra i 10 år nu! Helt sjukt egentligen.. Jag kommer nog aldrig glömma surblickarna vi gav varandra där på Bällstavägen första gången vi träffades. Du är nog den personen som jag har gjort mest saker med, under sån otroligt lång tid.  Uppträda på "småstjärnorna", hamsterklubben, hä sopa på golvet och åka i full fart över hela rummet så man får fullt med röda prickar överallt(och en väldigt sur pappa), sena kvällar, spelat in störda videos, legat i en säng och tittat på film 20 timmar i sträck, grinat till alla fina/sorgliga filmer som vi älskar osvosvosv!


Vi kan inte visa kärlek när vi är med varandra, dock. Vi skrattar oftast åt varandra, inte med. Vi jävlas in i det sista och njuter när vi ser att det funkar. Men innerst inne vet jag att vi tycker om varandra, vi borde göra det iallafall! Annars skulle vi aldrig orka sitta ihop så pass mycket som vi gör 8)
Det roliga med att ha känt dig så pass länge är att jag vet vad du känner när du gör ett visst ansiktsuttyck, jag vet hur du fungerar i vissa situationer och jag vet hur mycket du bryr dig om alla runt omkring dig. Du är så ärlig rakt igenom och du är värd allt i hela världen.

Jag hoppas att vi håller ihop hela livet, jag längtar tills jag får se dina fula barn och din feta man. Har du tur kanske jag bjuder över dig till min lyxvilla på en kopp kaffe varje torsdag för att komma ikapp allt skvaller vi missat. Jaja, du är den finaste Angelican som finns och jag kärlekar dig! ♥




Jag älskar våran skönhet på den sista bilden..Oslagbart!
/ Den bästa människan Angelica någonsin känt! (=elin falk)


KORV

Nu sitter jag på skolan. Vi börjar om 45 minuter. Härligt

Idag ska i alla fall jag och mamma ner på stan och förmodligen köpa en mobil! HOPPAS. För jag orkar inte med min mobil som blir svart ungefär varannan minut...

Jaja. Jag hade väl inte så mycket mer att säga. Eller jo, jag upptäcke precis att det finns 3 bilder på mig när jag äter korv på ansiktsboken.  SÅ, nu har jag inget mer att säga. Vi hörs





Dessutom är jag taggad i den här bilden. På en av korvarna. JA, jag gillar korv..


Alva

HAHA. Min syster kanske är en blivande estet! Eller vad tror ni?



Walking In Memphis

Idag har jag ritat lite. Tyvärr hittade jag inte hitta kameran, men ni får en bild från webcamen i alla fall. Ser ni vem det är?






"Medicine, law, banking- these are necessary to sustain life. But poetry, romance, love, beauty? These are what we stay alive for". - Deat Poets Society



Mobil

Jag behöver lite hjälp! Min mobil är döende, och jag måste beställa en ny. Men frågan är ju vilken?

Sony Ericsson U8i Vivaz Pro Black




Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro Black




Eller
vet ni någon annan bra mobil som jag borde beställa!?

Paint in black

Nu har vi slutat för dagen, men jag och Anna ska sitta kvar här på skolan för att vi ska vänta på att mamma slutar. Vi ska nämligen åka med henne till Näset, eftersom vi ska rida ikväll! ÅH SÅ ROLIGT

Jag lyssnar nu på denna låt för att den är SjjuuktBRAAA! Lyssna på den


My Immortal

Vi hade skolfoto idag. ÅNGEST. Alltså ni skulle ha sett mitt enskilda foto. Fast ne, det var för fult.

Ikväll sover jag hos min vän Elin. Hon ville att jag skulle skriv att hon poppar popcorn nu, för att hon är en så sann vän. Så vi säger väl så... *host*. HEHhe, nejdå! Du är verkligen en sann vän Elin. Och en kul vän. Även om det vanligen är så att det är du som skrattar åt mig. Åt mig, och inte med mig.

Nu blir det popcorn och A BEAUTFUL MIND!





Oh susie

Nu har jag suttit här och pluggat Naturvetenskap i snart 3 TIMMAR! Det är ganska länge det. Nu får vi bara hoppas på att det sitter kvar i huvudet tills jag har skrivit provet i morgon på morgonen. Sen kommer jag glömma bort allt som har med universum och big bang att göra! Fast inte Big bang theory. För det är BÄST. 

Imorgon är det skolfoto. Alltså jag får panik redan nu. Det är det absoult värsta jag vet. Dessutom verkar halva klassen ska klä ut sig?

Jag tänkte bara berätta att jag tog med mig alla mina bild-saker, från pappa där de bara har legat oanvända! Så nu kanske det kommer upp lite mer bilder på teckningar och målningar. Vad tror ni om det?


Av: ANKIIIIPANKI. ( Det är jag för de som inte förstod det. )

When you say nothing at all

Så fin film. Så fin låt. Allt är så fint. ÅH
 


"Don't forget, I'm also just i girl. Standing in front of at boy. Asking him to love her."


But do I really feel the way i feel

Nu har vi varit uppe Långskog och lämnat ett släp med en MASSA grejor. Jag har bara min säng kvar i mitt rum hos pappa nu. Det känns lite konstigt men vi flyttar ju faktiskt om en vecka! Iallafall, jag hoppade av hos mamma och nu sitter jag här och försöker läsa lite till naturvetenskapprovet imorgon. Det går si så där.
 
MEN,
när jag kom in på mitt rum förut hittatde jag ett mystiskt kuvert! OMG!? VAd kan det vara? Är det något farligt, eller är det kanske någon som har skickat ett brev och tänker hota mig!?! Eller pressa mig på pengar?!? SHIT! Det kanske är ett brev med inbyggt bomb som spräng så fort jag öppnar det!?!? Tänkte jag. ( Och jag har en mask i ansiktet, ifall ni undrar varför jag är vit runt ögonen! )




Men nej, det var ju ingent farligt alls! Det var ju bara min BIOBILJETT(Y) Wihooo. Nu kan jag gå på bio!!


Sverigedemokraterna

Jag fick en kommentar där det stod så här: Postat av: Jag föredrar att vara anonym.
Vi MÅSTE alla rösta på Sverigedemokraterna! Annars går det här landet under med katastrofpolitiker som Fredrik Rajnsvält och Måna Stalin!

Hahaha. Inte konstigt att man vill vara anonym om man vill att alla ska rösta på SD. Åh

 
Nej, men den här filmen verkar väl bra...? Det är ju bra lite konstigt att de måste censurera den, på grund av att man inte inte får sända något som väcker hat som begrundas på ras och så vidare. Dessutom ansåg man att reklamfilmen bröt mot yttrandefrihetslagen och hets mot folkgrupp.

Evert taube

Jag sitter nu på skolan och gör ett grupparbete om Evert Taube. Hehe. Coool kille det. Vi skulle välja en låt, av honom och sedan redovisa det på valfritt sätt. Tex. göra om texten, göra en låt, eller göra en teater om den. Vår grupp valde att göra en bild om låten vi valde. Byssan lull.

här kommer vår bild se ut ungefär. FINT


Each step of the way

Jag och Elin sitter och grinar lite. Så fint ju.



“Medicine, law, banking- these are necessary to sustain life. But poetry, romance, love, beauty? These are what we stay alive for”.  – Dead Poets Society

Överskrift

Nu är skolan slut, vi har precis haft bild! Gud det är jättesvårt, jag ska måla av en bild på elin där hon är ur fokus. BAJSsvårt. Nu ska vi gå ner till bussen Elin och jag. Hon följer med hem till mig, för vi ska träna an masssssa nya låtar. OH YEAH.


Bilden jag målar av.

@ Elins place

Jag sover här inatt eftersom det inte går någon buss förbi mig på torsdagar när vi har sovmorgon. Vad har vi gjort då? Tittat på tv och ätit choklad. GUD så ovanligt av oss!

Elin ligger och ser på skåne fruarna, jag vet inte vad det heter. Jag sitter här med en mask, som ni kan se, och skriver blogg, som ni kanske förstår. SMART av er. HEheh. Men nu ska jag se på tv med Elin!

GOdnatt i förskott!


Jag ser inte alls ut som VÄrsta bitchen. Inte alls.

Bruce Springsteen

Gjorde ett eget tryck på ett linne nyssssss. NÖJD TJEJ




“Medicine, law, banking- these are necessary to sustain life. But poetry, romance, love, beauty? These are what we stay alive for”.  – Dead Poets Society


Lovefilm

Jag kom NÄSTAN nyss hem från skolan, jag har bara gjort en grej först. ÅH, ni ska bara veta hur skönt det var!

Iallafall hade jag fått post idag. Hehe, jag får aldrig post så jag blev gladis. JAg blev ännu gladigare när jag såg att det var mina filmer från lovefilm.se! Jag fick ju prova gratis i en månad, plus att jag fick 70 poäng till mitt konto på Gratisbio. Superduper bra! Vill du också bli medlem och få 75 poäng i välkomstbonus av mig så klicka här.



A beautiful mind och Australia

Foto

Vi har nyss varit ute och fotat till en uppgift. Här är några bilder!




Model: Elin Fotografer: Jag och Anna


"Medicine, law, banking- these are necessary to sustain life. But poetry, romance, love, beauty? These are what we stay alive for". - Deat Poets Society


Vakna!

Godmorgon, jag vaknade precis och kom på att jag inte hinner med den bussen jag bruker kvart i, så istället får jag ta kvart ÖVER bussen. Och jag vet inte vart vi ska var på första lektionen. Och min mobil har dött. MEN det ordnar sig nog.

Just nu sitter jag och kollar på Vakna med the voice. Fredrik Reinfeldt är där. Jag är glad att jag inte är myndig, för jag skulle inte ha en aning om vad jag skulle rösta på. Sverige demokraterna kanske? SKOJA.




Kreativitet

Nu har jag skapat en ny kategori i min fina blogg. I denna kategori kommer jag lägga upp allt som handlar om film, musik, bild och annat skapande. Hoppas ni gillar't.





"Medicine, law, banking- these are necessary to sustain life. But poetry, romance, love, beauty? These are what we stay alive for". - Deat Poets Society

Cougar town

HÄPPI GÖRL. Det är jag det! Nu har jag och Anna varit och ridit på näset, och det var superdupermegaKUUL! Jag vill rida mer. NU. Fast ne, skulle inte orka. Ni ska bara veta hur ont jag har i mina ben och STJÄRT just nu. Orkar inte röra mig. Men det är lätt värt det. Åh, jag längtar till nästa tisdag för då ska vi rida igen. Kuligt

Lite av min HÄPPINESS försvann när jag märkte att min design inte funkar som den ska. Texten där längst upp, där det står AngelicaPersson ska vara i en stil som är skrivstilig och inte nån ful stor vanlig text. Bajs. Kan inte bara nån som kan hjälpa mig och göra världens snyggaste design som funkar överallt..... Tydligen INTE.

Nu
ska ni få se lite bilder från dagen, där vi började med att spela lite teater:




Sedan
gick vi ock köpte lite godis....


Efter det hamnade jag i Elin och Annas rum, lätt bästa rummet JUU!






Jag hittade även denna fina bild på min kamera, FIN vän man har! ♥

"Åh, mitt barn!"

Teater är nog inte riktigt min grej. HAhah.


Lunch

Hej alla mina underbara läsare. Hur är det med er? Just nu är mitt humör på topp, för imorgonkväll ska jag och Anna provrida på näset! WIHOOO. Gud vad kuligt det ska bli!

Sen ska vi i klassen troligan ha klassfest i början av October!! Om det är något folk i vår klass som vill. HAha. MEn jag ska tvinga med allihop, också ska vi ha MYCKET ROLIGARE ÄN ER ISABELLE OCH ANNNNNNA!! MOHAHAHHAHAHHAHHAHAhaha

MOHAHAHHAHHAHhhahahhaHHha


Biobiljett


Jag var nyss in på GratisBio.se och såg att jag hade fått 407 poäng! Eftersom man behöver 400 poäng för att byta till sig en biobiljett har jag precis beställt en biljett! WOHO! Så nu kanske det är någon som vill gå på bio i helgen!? Kom igen det blir kul. Vi gör't.

Nu ska jag packa. Vi ska springa runt spåret på idrotten idag. Jag kommer dö. Okej, kanske inte dö. Men svimma kommer jag göra.



Ny design

Jag har suttit hela kvällen och försökt fixa min blogg design. Det har inte gått så bra, men nu får det duga så länge för jag måste lägga mig om jag ska orka kliva upp imorgon!

Är allt bara vitt eller ser ni en bild på en stad i bakgrunden? För det är lite det som har varit problemet. Det har blivit bra i firefox men inte i google chrome och så vidare. Så berätta gärna hur den ser ut för er. Och hur är texten vid " kommentarer(0)"? Är den jättestor? För så ska det inte vara. Så ni vet.


BAKGRUNDSBILDEN SOM INTE VILL FUNKA


GratisBio

WIIIIII! Snart har jag samlat ihop tillräckligt med poäng på GratisBio för att växla till mig en biobiljett! Och vad har jag gjort? Jag har fått lånat gratis filmer, fått framkallat 100 gratis bilder, och en massa andra bra GRATIS saker. Man tjänar verkligen på att vara medlem. Bli medlem HÄR du också och få 75 välkomstpoäng av mig!




Du
kan även göra som jag och skriva om GratisBio.se i din blogg och få päng för det, samtidigt som du tävlar om ett presentkort på Nelly!




 

 

 

 

 

 


Kläder

Jag fick med mig en stor påse med kläder från Sörfors, det är kläder från mmin farmors syster. Jag har nyss sytt in ett par höga svarta byxer i benen och ska göra samma ska med ett par gröna(Y) Blir nog bra det.

Detta var nog de flesta plaggen jag fick med mig hem!
(Och ja, jag har jättedålig kamera. Och ja, vissa bilder är jättedåligt redigerade.)






The party ends

Hej. Vad gör ni? Jag har kul. Så ni vet. Viktigt att veta.






Love me

HEJ!

Det
blidde så jag åkte till Kusinvitamin. Första satt hon vid datorn I TUSEEEEN ÅR. Sedan såg hon på dåliga program I TUSEN ÅR. Tillslut fick jag henne att se på Remember Me. FAST Robert Pattinsson är med! OMG. Stort av henne. Sedan erkännde hon tilloch med att den var BRA. Ännu mer OMG.

Nu sitter vi och lyssnar på Justin Bieber...... Jag skäms inte alls..... Ne.




Dammsuga

Det blidde som jag trodde. Vi hamande framför tv:en. Vi såg "Flickan från ovan"! Alltså jag har aldig varit så rädd som jag var under den här filmen! Jag och elin satt ju typ under täcket och skrek som jag vet inte vaD!! Men den var mycket bra också. SE DEN!

Sedan klippte jag ElinFalcooon. Hoppas hon blev nöjd! Sen skulle hon på 50-års kalas. Så nu är jag ensam. BUHU. Stackars mig. Men vad ska jag göra ikväll då? Hmm. Ingen aninG! Jag funderar på att åka till kusinvitamin. Får se hur det blir med det.


World trade centre

Godmorgon. Igårkväll sov Elin här! Vi hade inget att göra så det slutade med att vi låg och kollade på film. Haha, Elin somnade vid 10tiden tror jag. Jag såg klart Pirates of the blablabla som gick på tv.

Imorse
vaknade Elin vid 8 och jag vid 10tiden, vi har legat och sett ett pogram om world trade centre. Gud vad hemskat det var. Jag kan inte fatta att det snart är 10 år sedan det hände.

Nu står Elin i duschen och jag sitter här. Vi har ingen aning om vad vi ska göra nu. Jag skulle inte bli förvånad om vi hamnade framför tv:en. Heheh.





INGEN BILD

IGÅR GLÖMDE JAG MIN DATOR HOS ISABELLE! KATASTROF. Så jag kunde alltså inte blogga igår. Jobbigt. För er TUSENTALS läsare. Förlåt hörrni.

Igår fick jag iallafall hem mina filmer från lovefilm.se! WOHOOO. Remeber me och Flickan fårn ovan. Det är en hemsida där man får hyra 4 st gratis filmer. Hur bra somhelsT. JAg så iallafall Remember me igår. SORGLIG. Jag grinade som en liten flicka.

Nu är jag på skolan och passar på att blogga lite! Vi ska snart in på lektion igen. EOS. Estetisk orgentering(?). Det är kul. Ibland. När vi får hålla på med musik. Som igår när vi fick skriva egna låtar. HAHAH. Vår blev så bra. Ni skulle ha hört den! HAHHAhhahhahHAHAHhahhHah.


Snor

Nu ska jag och Isabelle snart dra oss väg till skolan! Isabelle ska bara BAJSAAAA KLART. Heheh. Och jag ska ta på mig kläder och sminka mig och balbalbalbal. Så nu vet ni det (Ý) BRAA VA!!!!!!!!

Det var jätteskönt med sovmorgon i morse iallafall! Jag vaknade till ochmed innan klockan ringde vid halv 9. SYND att jag inte får så här lång sovmorgon när jag sover hemma.... ÅH´. Ännu en anledning till att flytta hemifrån! Köp en lägenhet till mig DÅ!


Världens bästa Pära

Nu har Isabelle och jag kommit hem efter en 1timme och 45minuters långprommis! Skönt var det! Dessutom hade vi ett väldigt intressant samtal. HAHA. NI skulle bara vata vad vi har pratat om..!

Jaja, nu är vi hemma och har tagit på oss myskläder och fic´xat fika och nu ska vi slå på crossroads! MYSPYSSS


Päran vettttu

Jag har nyss slutat efter en LÅNG lektion med naturvetenskap... Nu sitter jag på mitt rum och väntar på att Isabelle Persson ska sluta från bilden, för jag ska ju nämligen hem till henne och sova där inatt. MYsigt värreee!! ÄRUU AVIS!!?!?!? VEt att du är det.

Vi ska iallafall ut och springa en sväng efter skolan. Ellerja, hon får springa jag går (Y) Jag är ju sjukis jag. Inte bra att träna då inte!

Jaha.. vad ska man göra tills Isabelle slutar då... HMMM.. BAjs aAaaa kanskeeeeeee. Näe. SLUUUTA DÅ ISABELLE. Vi slutar ju klockan 4 båda två egentligen. Hoppas hon får sluta tidigare. Annars får jag sitta här i 1 timme och 7 minuter till. Ruuuligt


Den enda bilden jag hittade på mig och isabelle på Fejjjan. Isabelle var ju iallafall FIIIN




Vägval

Nu ska vi strax redovisa vårt arbete om väg val (Y) Jag sitter här och försöker komma ihåg vad jag ska säga. Jag kommer inte komma ihåg det. KUUUL

Hörs sedan



Idol

Nu är idol slut. Det var ju jättemånga duktiga människorn, men jag måste nog säga att Jimmy var en av mina favoriter just för att han var där förra året. Då fick han hör att han aldrig skulle kunna leva på musiken, och att det  var inget han skulle hålla på med och så vidare. HAHAHA juryn. Där hade ni fel. Jag tyckte han var jätteduktig och det kändes skönt att han fick bevisa det!


Jimmy Claeson
(länk)

I wanna grow old with you

MÄTT. Är. jag. nu. Duktig jag är som gjorde mat åt hela familjen, skulle LÄTT kunna flytta hemifrån. Eller ja,  jag skulle kunna laga mat iallafall. För jag kan inte tvätta. Men jag får väl gå med skitiga kläder hela tiden då (Y)  Nej, men jag vill seriöst flytta hemifrån snart, så jag har pratat med mamma om det och för henne går det bra att jag flyttar hemifrån om jag skaffar ett helg eller kvällsjobb. Tänk vad skönt att bo i stan och ha nära till skolan och klara sig själv helt enkelt. SÅ VET NI NÅGOT LEDIGT JOBB, SÄG TILL MIG! Spelar ingen roll vad det är vill bara ha PENGAAAr.

Ikväll
börjar idol. Det måste man ju nästan se! KOM HIT OCH SE DET MED MIG DÅ! Kom igen det blir kul.... VI GÖR'T.

Åh,
saknar gamla klassen. Saknar att umgås med vissa personer. SAKNAR

Gud
vad det här inlägget blev.. konstigt. Handlar om lite allt möjligt. MEN jag orkar inte bry mig. HEJSÅ LÄNGE


9B Rom - 2010


Seize the day

HEMMA. Äntligen! Det här var den första dagen vi inte slutade innan klockan 3. Och det kändes  verkligen som om dagen var JÄTTELÅNG. ÅH. Hoppas vi inte behöver gå så länge alla dagar...

Iallafall
så bad mamma mig att börja göra maten så fort jag kom hem, men ändp hamnade jag här av någon anledning. Hmmm... Kanske borde gå och börja med soppan då (Y)

Vi hörs mina fina läsare


Skola

Nu sitter jag och mina rumskamrater i vårt rum och försöker planera en redovisning tills imorgon. Det går bra antar jag. Hungrig är jag också. Vill ha mat. Nu. Fet tjej. JAA.

Efter lunch har vi engelska. Vi skulle ha läst kapitel 1-8 i en bok och skrivit ett brev på engelska. Jag har inte börjat med något utav det. Bra Angelica. Fast NEEEE.

Just nu roar jag mig med att kolla på olika sätt för en kanin att ta livet av sig. Kan vara bra att veta liksom








HAHAHhhhhAHAHAHAHAHAHAHahhahah


Baby

Just nu ligger jag och snorar här framför datorn. Fräch tjej. Nä. Vet ni vad jag kollar på? Skäms nästan lite för att säga det men... Jag kollar runt på olika videosar med Justin Bieber. Han är ju nästan lite bra. Han var med på Ellen Degeneres idag, och jag blev nog lite småkär i honom då. Ska lätt satsa på honom.

Den här videon var den mest sedda på youtube. Inte så lite visningar dedär.


Sjuk tjej

Hej bloggen. Idag var jag hemma. Förkyld är jag. Men det börjar kännas bättre (y) Hejdå bloggen.

Vi hörs


Bästa vän♥

Hockey

Igår gick jag och Frida på stan en sväng, tills mamma och resten av familjen kom och hämta mig. Vi åkte på hockey och såg sista matchen i SCA-cupen mellan Timrå och Sunsvall. Timrå vann med 4-2!! WOHOOo.

Förresten var den nog inte så smart att bada mitt i natten och sedan gå hem i halvblöta kläder. För igårkväll började jag känna mig förkyld, och idag känns det bara värre. Jag har typ lekat här och snorat hela dagen. Nu ska jag se på Punk'd. HAHAHA. Mitt nya favoritprogram!!!!!"#¤%%&/()=

Domare kastar sig in i fighten


Remember me

Gud vilken lyckad kväll! Vi började med att bli bjuden på middag hos Isabelle, sen satt vi bara och umgicks och pratade om nya skolor, nya människor och en massa annat nytt. Det var jättekul att få träffa alla flickor! Superkul! Sedan spelade vi nått spel, och efter det bestämde vi oss för att åka till Filip, en ny klasskompis till Emmanb! Och där hade vi ännu kuligareeeee. Ni ska bara veta hur fint hus han hade!! Poolhus, och pool, jacuzzi och allt. Så det blev så de flesta badade, jag också. Myspyssssssss. ÅHH, det var länge sedan jag hade så kul som jag hade igår, tack alla fina vänner för att ni är bäst i hela världen!♥


Och tack till Isabelle som bjöd hem oss!♥








Paket

Idag slutade jag vi 12tiden! Så jag åkte hem och nu sitter jag här och ska strax göra mig klar, med packning och allt iför kvällen. Jag ska ju nämligen till Isabelle Nording, som har bjudit oss flickor på middag ikväll. Hon fyllde ju år här i veckan, så jag ska även fixa med min present snart (y) Isabelle Persson ska också få en lite försenad present ikväll. WOHOOO. Hoppas de blir nöjda med dem!

Tummenneeeeeeeeeeeeeer

ÅH. Hinner inte med mig! JAg skulle träna idag, men det blev inget. Istället åkte jag ochmamma och övningskörde på nån parkering medans vi väntade på sebastian. JAG VAR JÄTTEDUKIGT! Förutom att jag fick motorstopp på slutet och vi fick sitta och vänta i en timme för att bilen inte startade.. hehe
Nu ska jag äta maaaaaat, duscha, lägga undan en massa kläder, fixa presenterna till isabellorna tills imorgon, packa till skolan och isabelle imorgon, och skriva en engelska läxa. Härligt det är att leva just nu. SKITKUL

Love actually

Hej gott folk.

Jag är trött. Och less.

Jag och Elin gick på stan från 1 till 4 nångång när bussen gick hem. Då var jag så trött att jag somnade så fort jag satt mig på bussen. Jag  försökte verkligen hålla ögonen öppna, men det gick inte. Jag vaknar av att Elin sitter och skrattar att vi har åkt förbi min hållplats! Så jag får panik och tänker "jag ringer till mamma och ber henne hämta mig, samtidigt som jag kliver av för att hon inte ska behöva åka så långt. Men när jag väl har klivit av säger hon att hon är på barngympa med min lillasyster, och kan inte hämta mig. ÅH. Så jag börjar gå hemåt. Med en väska som väger tusen ton. OCH EN TIMME SENARE VAR JAG HEMMA. Fattar ni!??!?!?  EN TIMMEEE. Lång tid. Då la jag mig i sängen och sov tills nu.

Nu
har jag precis duschat och tänkte sätta på en film, som jag säkert kommer somna till eftersom jag redan nu sitter och föröker hålla ögonen öppna.

Hejdå gott folk.


Erik, Maja, Sandra och Emma

JAG

Två bilder från skolan idag(y)


Stadeeen

Nu är jag klar föridag, här på skolan (y) Det är så himla skönt att kunna göra det man ska göra på lunchrasten, och sedan kunna hoppa över eftermiddagslektionen!!!

Snart åker jag och Elin ner på staden, vi ska nog träffa Michelle och Frida! TREVLIGT

Hörs sedan


Christmas

Idag kom jag till skolan 1 timme för tidigt (y) Jag åkte med mamma, så nu sitter jag här och lyssnar på julmusik! Folk börjar droppa in i vårt rum nu. Men jag orkar inte prata med dom, för min julmusik är så BRAAAAA. Vill ha jul nu. NU. nuuu.NU. Nuuuu. nUUUUU. NUUU. nu.


Do they know it´s Christmas?

RSS 2.0