I can't get enough

Gårdagen blev riktigt mysig. Jag och Kicki tog  varsin cykel och cyklade till stan och köpte både glass och godis, cyklade tillbaka och pratade om livets alla bekymmer på hemvägen. Vi gjorde absolut ingen speciellt, men jag tyckte bara att det var skönt igår.

Nu ska vi gå och fylla upp tunnan här borta, för ikväll kommer det en massa fina tjejer och badar och grillar här. FEttt med kul!!!

SKRVER MER SNART; MÅST GÅÅÅ NYUu

Always on my mind

Tjenare!

I tisdags cyklade jag och Elin till stan och tillbaka. Det blir ungefär 4mil och det tog7,5 timmar sammanlagt dit och hem. Vi var med våra snälla vänner Thimmy, Marcus och Pelle. Knasig kväll, men jag hade ändå trevligt för det mesta. Efter att ha sovit ca. 1timme tog vi cyklarna och åkte hem vid 9 på morgonen. När vi väl kom hem tog vi Rut(som är en moppe, för er som inte vet.) och åkte till Spice för att köpa pizza. Åkte hem, åt, och sedan sov vi resten av dagen. Och kvällen. Och natten.

Idag har jag varit med Isabelle, vilket jag inte har varit på otroligt länge, så det var jättetrevligt att få träffa henne igen. Vi solade i busbacken och köpte glass på torgen.

Snart tar jag och Rut och åker till Kicki. Jag har ingen aning vad vi ska göra, men det lär ju visa sig.
pusssss

a3ws4edctfyvgubhinjmk

Elin hälsar ♥

Tro och tvivel

Har inte så mycket att säga förutom att det är fett med sommar!! Jag ska snart möta Elin på cykeln och sedan ska vi hit och fira min bror, med resten av släkten, som fyller 14 år idag. Grattis till honom!
Hittade ingen bild på honom, men det är han som är inringad !!! FEtt KOOL är han

Nokia

Nu har jag fått en asfräään mobil. En gammal nokia, med massa coola spel som snake!! Fett med kul.

Är med Elin och Amanda nu! Vet inte riktigt vad vi ska hitta på!!!  GE oss några tips då.

Elin låter som the grudge. Och jag har en tumör i huvudet.


The boys are back in town

Elin kom och sällskapade mig igår! Snällt av henne. Vi lyssnade på musik, letade påskägg som alva gömde och sov. Trötta tjejer.
Imorse åkte vi till birsta efter Elin åkte hem. Vi köpte massa mat och grejer inför påsken. Jag har även fått ett nytt simkort, eftersom jag hade tappat bort min mobil. Problemet är bara att jag inte har någon mobil att sätta den i. Åh. Känner mig all alone in the hole world utan mobilen. .. Men så hade jag fått ett till brev av polisen också, och då har dom hittat min mobil. Men då var den trasig. Stod det. Fett med kul. Jag kan inte hämta den förrän på tisdag heller.. jag orkar inte. Med. Det. Här.

Lov

Nu vare lov då. Och helt plötsligt kändes det inte lika kul som jag har tyckt hela dagen. Som förövrigt har spenderats åt att leta ett påskägg. Dom hade nämligen gömt två små och ett fettttt stort påskägg någonstans på skolan och så hade dom gömt en massa ledtrådar på olika ställe, så jag och ELin försökte verkligen.. Men vi hittade det inte. Skitliv. För jag var sjukt sugen på godis.

Ikväll ska jag vara barnvakt till min kära syster. Elin kanske kommer och sällskapar! FETT MED KUUUUL.



Hedbergskakonsert

Godkväll. Tänkte bara berätta att jag och Elin nyss kom hem från hedbergskas show där 1:orna och 2:orna var med! Dom var jätteduktiga, och efteråt fick vi dessutom skjuts hem av eddiieboy! TACK!!!

Imorgon är det sista dagen innan vi går på lov. Fett med skönt. JAooaooooooo


Tog denna fina bild från arkivet. Vackert!

Funny funny

Nu var det några dagar sedan jag bloggad eju... inte bra, jag som hade kommit igång ganska bra tycker jag. Men vad har hänt sedan senast då? På lördag åkte jag och kollade på kammarkören med musikarna. Göran, vår Gemulärare är ju med. Dom var FEEETTT med duktiga. (Fett är mitt nya ord. Coolt äre) Sen gick vi på staden med några klassisar. Cyklade runt i solen och åt mjukglass och grejjer. Det slutade med att jag och Elin var med Thimmy, Marcus och Pelle hela kvällen. Fett med trevligt. Fick fett med lite sömn. Sov fett med mycket dagen efter. Okej, ska inte skriva fett mer.

Igår åkte jag och ELin på hedbergskas avslutningskonsert på kvällen, kom inte hem förrän vid 11-tiden. Somnade ännnu senare. När jag kollade på klockan sist var den 3.48!!!!! FETT MED SENT. Okej, det var sista gången. Imorse hade vi matteprov. Snart ska vi på inso. Jag ska nog på hedbergskaskonsert för 1:or och 2:or ikväll också! KUL


Hello beautiful girlssssss

Jen och Berrys

Kicki tyckte iallafall att det var värt att vara med mig, så jag tog och åkte till matfors med Rut(Min moppe.) och tankade lite och köpte en ben och jerrys. Tänkte var fet ikväll! Sen åkte jag i tusen timmar innan jag kom fram hit till Kicki då. Inga vantar hade jga heller så nu har jag förfrusit mina fingrar. MEN jag blev genast mycket gladare när jag kom fram hit för här håller dom på och grillar!!! hihi, blir så till mig. Nu var det till och med klart, så jag går och äter nu jag.

Ha en trevlig kväll. Pusss


Twenty two

Godeftermiddag.

Snart ska jag bege mig till stan och som jag skrev förut gå på fotboll med Anna. Efter det har jag ingen aning om vad jag ska göra. Är det nån som vill va med mig?? Komigen det blir kul. Ni kan få godis av mig juu. Erkänn att det är värt det då.



Friday

Hejsan. Igår efter jag hade varit hos Elin en sväng åkte jag hem och åt middag, sedan tog jag bussen till Kicki och hjälpte henne litegrann i stallet innan vi tog på oss träningskläderna och sprang till mårtensro(stavning?) fram och tillbaka. Maria följde också med. Det gick jättebra på vägen dit, men på vägen hem trodde jag att jag skulle börja grina. För mina benhinnor började göra ont igen!! VAd är det för fel på mina ben!??!?! hinnor!???!? Jag kan inte gå, för du börjar det dunka så jag måste jogga och känner typ panik för att komma fram för då vet jag att smärtan kommerkomma. Skitliv x 1000000.

Idag hade vi matte på morgonen, det gick jättebra och jag gjorde allt man skulle göra idag. Klapp på axeln! Snart ska vi ha svenskredovisning och vi ska visa upp vårt mästerverk och berätta lite om det och så. GR8.

Och vet ni vad jag ska göra efter skolan då!? Först ska jag fika med min kära vän Frida Larsson. Det ska bli superdupermysigt. Efter det ska jag på fotboll med Annnaaa!!!! KULVA???


Det här är anna. Hon e snel

Birsta

Nu har jag och Elin hem från birsta! Ni ska bah vet hur mycket vi åt på ikea. Haha. Fettona vettu.

Vi
åkte dessutom till stan en sväng. Fyndade lite grejjor på myrorna som vi håller på och klipper och gör om nu. Haha. Det blir nog bra det. Hoppas jag. Dock kostade tröjorna vi köpte typ 20 kronor så det skulle ju inte vara hela världen om det inte blir så bra heller.

Vill
ni veta en sak då??? Mina glasögon, som jag hade på mig på den cooola bilden i det förra inlägget gick sönder förut... Jag tappade dom inne på monki och då lossnade ena bågen... skitliv.
Vacker bild på elin och mig. Glada tjejooor

Dirty Days

ÅH ser ni finvädret elller??? OCh vi är lediga! FAttar ni vad härligt!!

Jag och Elin sitter och lyssnar på en jättefin spotify lista och gör oss iordning för birsta. Det blir kuligt det! Köpa glass ska vi också göra. Hihih.
Såhär KOOL ska jag var idag. HEjdå

I got my mind set on you

Hej. Jag är hos Elin nuja. Jag tog och sprang en sväng innan jag kom hit. Till kyrkan och tillbaka. Det gick ganska bra, fick lite ont i benhinnorna. MEN sen när jag kom hem, efter att ha spurtat sista biten hem så var det som om mina benhinnor började brinna. Och dunka. Av smärta. JAg har aldrig känt något värre. Men efter att jag hade legat på hallgolvet och grinat i några minuter så kändes det bättre.

Kom på att jag måste ju visa bilden på mitt, Isabels och Elins mästerverk som vi målade förut idag. (Svenskarbetet, ni vet!) Dock gör inte bilden den till rättvisa, men det är iallafall 3 A3papper som vi har målat på. Och det är egentligen meningen att dom ska sitta en bit ifrån varann. Så nu vet niiii

Bildbomb

Laddade precis över en massa bilder från min mobil, så jag tänkte dela med mig av vissa!












































GeMu

Hej allesammans! Hru mår ni denna onsdag? Jag mår prima just nu. Vi blev nyss klar med en uppgift till svenskan som vara det enda som skulle göras klart den här veckan! Eller ja, svenska och svenska.. vi esteter blir ju lite särbehanlade så vi behövde bara måla en bild. Hehe. Ni ska se hur snygg den blev alltså!!!!

Jag har precis slutat nu då alltså och fundarar om jag ska gå en sväng på ego eller åka hem. Jag åker nog hem, för ikväll ska jag sova hos Elin och då tänkte vi nog springa ett varv runt broarna. OCH IMORGON ÄR VI LEDIGA! Wiihooo, vi får kompledigt på gemun för att vi ska på en konsert på lördag och lyssna på kammarkören! Det tackar man ju inte nej till. Då tänkte iallafall jag och elin åka en sväng till birsta. Det blir troligen frukostbuffe på ikea också! Såå sjuuukt gotttttt. Och man får äta hur mycket man vill!! Och billligt är det!!!!


ankipanki och elinpelin


Seriös

Nu är jag äntligen klar med designen. Det tog ju bara tusen timmar... Jag blev iallafall hyffsad nöjd. Dock känns den lite för seriös för min blogg. MEN jag får väl helt enkelt ta och bli en seriös bloggare.

Nej, nu måste jag sova om jag ska orka kliva upp imorgon. GODNATT♥




Om du lämnade mig nu

Vill ni veta vad jag nyss har gjort!?!??! SÄG JAA DÅ! Jag har bakat egna cookies. Hohoho, dom blev så goooda. Med vit choklad och allt. Mums!

Jag har även fixat och lagt in massa ny musik på spotify. Dock orkar jag inte sortera bort alla dåliga låtar. Fast jag borde. Få lite ordning där. Just nu ligger det bara en massa låtar på olika listor utan nånsomhelst ... bra indelning?. Jobbigt läge. Nej nu ska jag fixa lite med min design här på bloggen och se om jag kan få lite ordning här iallafall.


kleeeetigt

Vakna

Jag lyckades missa bussen alldeles nyss. Duktigt. Men jag har ju sån tur att ha världens snällaste morfar, så han kommer snart och skjutsar mig till skolan! Så nusitter jag här och snor sebbes dator lite medans jag väntar.

Juste, jag gjorde slingor igår. Så nukan ni få se en bild på mitt korta nyslingade håR!!! LYCKOS ER


Come at me bro

HEJ!

I lördags åkte jag Kicki och Anna till Fanny och bah va där en stund, innan vi gick mot staden för att möta Maria som skulle åka taxi med oss! Det var en intressant kväll. Haha, nu kan jag stryka bli vän med en random person på stan från min 10-saker-innan-jag dör-lista (Y)

SKRIVER MER SNART...


Tillbaka! Nu har vi haft kör. Dåligt gick det för vi hade ingen ledare så alla gjorde typ olika saker. Nu har vi en tusenårs lång lunch och sen ska vi ha matte. Jippe.


What you are made of

Tjenare. Igår var jag som sagt bara hemma.  Somnade typ klockan 9. Men det kan ju vara skönt det också ibland. Men ikväll ska jag iallafall vara med Kicki och Anna! Då frå vi ta och hitta på någe kul tjejooor!!! Vi ska kanske basta, åh så mysigt.
Idag var jag och Elin på staden. Jag köpte en foundation, sminkborste, bh och trosor och... det var nog allt. Så nu är jag pank. Men det är ju alltid skojsigt.
Men nu kommer snart bussen som ska föra mig och anna till kickilito, så nu måste jag bege mig. Ha en trevlig lördag allisammans. PÖSS
Någon som vill betala en utlandsresa till mig? :)

Ego

Hej alla glada! Och ledsna för den delen. JAg kom nyss hemfårn staden. Jag köpte en leopardmönstrad bandåååå( NEJ, jag vet inte hur det stavas.) och en rouge. Efter det gick jag till Ego och solade och gick på löparbandet i 40 minuter. Vart var det,för jag hade ingen snodd med mig... Det är det jobbigaste som finns ska ni veta. Pappa hämtade mig, och nu sitter jag här nyduschad och väntar på lite mat.

Ikväll blir jag nog bara hemma och ser på såska det låta med pappa, Linda och Rasssieeboy. Rasmus alltså. Hohohoh

HEJDÅ

JUSTE, jag klippte mig igår så nu är jag korthårigt igen!!! Shieet. Tänkte lägga upp en bild men det funkar inte på den här datorn. SYND FÖR ER säger jag bara.




snö.

Kult att det började snöa förut då.

Idag fick jag reda på mitt första matteB-prov. Jag fick G. Tycker det är jättekul eftersom vi även fick reda på våra MatteA-betyg den här veckan. Och i den kursen fick jag MVG!!!! Skitliv.

Snart ska vi ha svenska seminarium, jag vet knappt vad det är eller vad vi ska göra. Det stod dessutom på pappret att vi skulle komma väl förberedda. HAHA.......

Seeeeyaaallll




About you now

TRevligt att råkas. Hänger du här ofta? Okej.

Jag är på skolan nu. Skvadern vettu. Ganska bra skola det (Y) Vi ska snart ha gehör och musik, det är ju som det är... Men man lär sig faktiskt väldigt mycket. Om kvintcirkeln, ackord och olika intervall.

Igår var det otroligt fintväder! Jag och Elin bah följde med till Kicki efter vi hade suttit på barista och pluggat i någon timme. Då gjorde vi världens godaste maträtt. Mummzz. Sedan satt vi ute på hennes altan och SOLADE för det var så varmt! Och lyssnade på Melissa Horn. Duktigt tjej det där.


Ctrl alt delete

Godmorgon.

Jag
sov hos Amanda inatt, jag försov mig litegrann men skyndade mig till kvart över 8 bussen. maria var till och med så snäll och tänkte skjutsa ner mig till vägen eftrsom det är över en kilometer dit. MEN då kom jag på att inte hade busskortet med mig.. Så jag fick åka tillbaka till amanda och vänta tills vi hade skjuts till stan. Jobbig böörjan på dagen. Dessutom glömde jag jackan hemma. Ingen Bh fick jag med mig, så jag kör utan idag. Lite busigt sådär!!!

Nu ska vi snart ha svenska, har ingen aning vad vi ska göra för vi har ingen lärare. Borde läsa ut min bok. Som ska vara utläst idag. Som jag har ungefär hälften kvar på. hahshas


SOMmamamamamr

Lät du henne komma närmare

HEJ. Länge sedan sist. Det känns lite jobbigt att blogga just nu. Vet inte vad det är. Fast jag har faktiskt varit gladare än vanligt sista tiden, tror det beror på våran. Men just nu är jag inne i en svacka. Allt känns jobbigt. tänka att du ville veta. Jag ska duscha nu. Lyssna lite på Melissa horn och deppa lite innan jag ska plugggagga. Det tycke rjag e kul. Att plugga. Och jag är helt seriös. Och detta blev ett väldigt seriöst inlägg. Eller?

Skriver kanske något mer vettigt sedan. Om jag orkar. lat tjej





Hej

Idag ska jag på inflyttningsfest hos ellinor, som är elins granne numera!
sitter i elins säng nu, hon ska till en annan granne ikväll men kommer nog och hälsa på oss sen också. kanske sovber här.

imrogon blir det roliga grejer alltså! Elin ska tvinga mig blogga imorgon så ni får veta. GHHISEUwehutweitshiodyhisdgo

RSS 2.0