Dansa fastän hjärtat brister

var man hemma från lägret då. Har ont i varenda muskel i kroppen efter att ha burit tung packning runt i skogen och långa vägar, sedan försökt sova i ett tält som lutar så att jag för det mesta låg med huvudet i höjd med kicki och hannas rumpoooor. Sen var det otroligt kallt, så jag låg och spände mig hela natten. MEN förutom allt det var det ju ändå lite småkul. Det var jättefint där vi var, och fint väder var det också. Har tyvärr inga bilder att visa från lägret, men tänkte lägga ut lite andra bilder som jag la över från kameran nyss!
































Because the night belongs to lovers

Jag lyckades få med mig kicki på Barista! Så det blev lite fika, lite läxläsning och lite snack om framtiden. Ska nog läsa vidare i en annan stad efter studenten har jag kommit fram till. Ska bara komma på vad jag vill bli också. Men det tar vi nån annan dag.

Nu ska jag börja packa inför morgondagen. Vi ska ju nämligen tälta mitt ute i ingenstans med skolan imorgon. Kan ju bli spännande. Skriver mer när jag kommer hem därifrån, på onsdag. HEJDÅ

PS. Blev ganska rätt så mörkhårig igår!! Tänkte ni ville veta. DS.

Säg mig var du står

Sprang från mormor och morfar igår, vilket är ungefär 5 kilometer asfalterad väg. Jag trodde jag skulle börja grina efter typ 1 kilometer. Jag ska aldrig mer springa på asfalt. Iallafall inte med dom skorna jag har. Shiiiet vad ont det gjorde i.. vad heter det då?? Juste, benhinnorna. Blev aldeles uppsvälld och grejer. Uschabuscha.

Idag började vi med ensamble A. Det verkar vara en superkul kurs, och vi kommer spela en massa olika musik i en grupp på 12 stycken tror jag vi är. Spännande!

Nu har vi slutat för dagen, men jag sitter kvar en stund på skolan. Varför? Bra fråga. Kicki sitter iallafall kvar hon också, så jag tänkte försöka få med henne på en liten fika på barista!


Tack och hej

Kom änglar

Goddag! Hur mår alla mina tusentals läsare idag? (Och ja, jag skojar för er som inte förstår det.(Har alltså inte tusentals läsare.)) Jag mår iallafall väldans bra just nu. Har nyss varit på birsta och shoppat en massa grejer. Jag köpte ett par träningsbyxor, och tröja och jacka till det. Så nu har jag värsta joggoutfiten!! Också köpte jag nya kängor idag, eftersom nån lyckades förstöra mina gamla för nån helg sen.. Köpte även ett till par skor. För 50 kronor. Värsta kapet ju! Det blev lite andra grejer också, men orkar inte skriva allt.

Nu hade jag tänkt gå ut och prova mina nya träningskläder. Hare bra


Falla fritt

Det åskade och blixtrade lite förut då, för er som inte märkte det. Precis när jag och kicki skulle bada tunna dessutom, trodde vi skulle dö litegrann när vi var på väg till tunnan och blixten slog ner precis över oss. Haha, ni skulle ha sett vår reaktion. ÅH kul


Fick även en bild på några blixtrar. Fett coooolt

Någon gång

Hejsan. Idag är det lördag, och igår var jag kicki och anna på alnön och träffade lite roliga människor. Jag tog kvart över 11 bussen hem och somnade ganska på en gång när jag kom hem. Har legat i sängen till typ 3. Kände mig jättelat så jag drog på mig träningskläderna och sprang till kyrkan och tillbaka. Strax tänkte jag även göra en massa styrkeövningar. Ska bli fett stark nu. Oh yeah

Ikväll ska jag till kicki och bada badtunna, ska bli väldans skönt!!


Långa nätter

Skolan är nu igång. Vi bah läser massa engelska, religon och samhällskunskap. Och nästa vecka kommer vi igång med musiken. Ska bli superduperkul!

Igår var jag och Kicki och tränade på helix (var ju gratis, så det gäller att passa på) så har ont i hela kroppen idag. Tränade även på friskis och svettis i förrgår. Det är gratisveckor där också. ÅH älskar gratis!

Nu ska vi strax ha samhällskunskap, och efter skolan åker jag nog ner på stan och äter lite mat med Anna. Jag hade även tänkt köpa ett par träningsbraller med långa ben. Har ju inga sånna jag. YEee, det var det jag ville säga. VI HÖRS


Coolanna vid ån.

Men jag väntar, väntar



Lät du henne komma närmre, var hon vackrare än mig
det finns dagar som jag tänker mer på henne än på dig
Jag går bredvid men halkar efter, jag orkar inte springa mer
Försökt att visa dig med blicken, men det är inte mig du ser

Man in the mirror

Japp. Då har man börjat skolan igen då! Alla 2:or och 3:or träffades i aulan klockan 1. Det var varm som satan där. Har nog aldrig svettats så mycket i hela mitt liv. MMMmmm fräch tjej. Vi har tre nya personer i vår klass. En utav dom är holländare. Cooolt. Slutade halv 3. Gick ner till stenstans cafe och fikade med kicki, elin och anna. Trevligt vare!

Efter fikan åkte jag och kicki hem till henne, och nu har jag klippt hennes hår. OhHhhh CrazYZy. Men hon blev jättefin tycker jag! NU ska vi ut och hästa. Hejdå




On the floor

Det blev ju en spännande helg det här. En massa missförstånd. Och grejer. Det var ju även sista helgen innan skolan börjar. Känns faktiskt skönt. Att .Få. Lite. Rutiner. Igen

Snart ska jag ta min räseeermoppe, även kallad Rut, och åka till Kicki för att klippa henne och sådär. Kulkul


Har ju saknat dessa fina töser också!

Love the way you lie.

Tja. Sprang till kyrkan förut ja. Gjorde sedan typ tusen styrkeövningar. Duschade. Fixade med en present till min bror som döps i morgon. Sitter nu här. Vi får se vad som händer ikväll. Spännande. Känner mig förövrigt oälskad av alla idag. Tänkte bara säga det. Så jag tycker ni ska skicka ett pappande sms till mig. Så jag blir glad. Kom igen det blir kul

kvar i något jag lämnat

Godmorgon. Vaknade av att värdens värsta smärta bestämde sig för att smärta i min mage. Har legat och dött litegrann till ungefär nu. Skön...t. Nu ska jag ut och springa en sväng hade jag tänkt. Sen tänkte jag åka nånstan och hitta på något jättekul, även om ingen vill vara med mig. Det var längesedan jag var så här rastlös. Måste. Göra. Något.

Imorgon ska iallafall jag och Elin sjunga på min brors dop. Kul att man kan låtarna.. xD



Angels

Hej hopp. Det var ett tag sedan jag skrev här nu, har inte haft varken ork eller vilja. Men nu kände jag att det kanske är dags att komma igång igen. Vad Juhar hänt sedan sist då? Jag har färgat håret brunrött. Jag har firat elin. Varit på kalas lite här och där. Grinat. Haha. Bokat en resa två dagar efter min födelsedag nästa år. Målat och snickrat på mitt blivande rum. Osv.osv.

Just nu är jag hos min fina vän kicki. Vi har nyss varit ute och ridit i skogen, riktigt mysigt. HiHiHi.

Och snart börjar skolan igen. Får lite ångest över att kliva upp vid 7 varje morgon. Fast det ska bli skönt att få lilte rutiner ändå, inte bara sova bort dagarna typ. Också ska det ju bli lite kul att träffa alla man inte har träffat på hela sommaren!


xD


RSS 2.0