Worlds on fire

Mitt liv är miserable. Orkar inte. Hejdå.


Im on fire

Igår åkte jag till min kära farmor och farfar, där jag även har mitt piano tills vi hittar ett hus med pappi. Så jag tränade lite på min läxa. Det går sådär. Sen var jag även med kusinvitamin en sväng, såg på landkampen(eller vad det hette(där sverige och norge tävlar i massa vintersporter mot varandra)), åt rabarber paj. OCH rödvinbärspaj!... inte bra.

Idag ska jag ner på stan en sväng och titta om jag hittar något kul. Jag kanske ska vara snäll och bjuppa Elin på lite mat på "tant anci och fröken sara". Men bara kanske. Annars får det bli en cheeseburgare på donken, innan vi ska på vårshowen på hedbergska. Det ska bli kuligt! Sen får vi se vad vi hittar på resten av kvällen.

Hejdå bejjjbs

Det här är Elin. Hon som jag kanske ska bjuda på cafee, ni vet. Coolt va?

Ego

Morsing korsning!

Idag
klev jag upp halv 7 och åkte med mamma till stan vid 7 tiden. Då gick jag till Ego och tränade i en timme och en kvart. Duktigt av mig, tycker jag. Jag sprang en halvmil också. Eller 5km, men en halvmil låter längre. Och en massa andrajobbiga grejjjor. Sen skulla jag basta, men då var inte den på. Balle.

Nu har vi haft samling och mentorstid, och nu väntar jag på att Gehörs och musikläran ska börja. Den börjar om circus en timme. Kult liv. Får väl roa mig med att sitta på Omegle. Det. Är. KUl.


smile to the candyyycameraaa

The rising

GOdmooorgon! Ärdu pigg??? Jag är pigg!!!! ELLeeeeer? JAg orkar knappt blogga. Tänkte bara skriva vad jag gjorde igår. För det tror jag att ni vill veta... Jag kom hem från skolan. Bakade världens godaste muffins. Med vanilj, choklad, nougat, annan nougatkräm och strössel. MMmmmm. Sen åt jag massa smet. Och muffins. Då var jag tvungen att gå ut och röra litegrann. Kallt var det. Jag gick till kyrkan, hälsade på några gravar. Joggade hem. Så på Sofias änglar. Grinade. Duschade. La mig och läste. Sov.

Alltså ni ska se himlen här utan för nu. Tänkte ta en jättefin bild med min mobil, men då tog den slut på batteri. Inte coolt. Den seeer i alla fall ut som bilden här nere. Nästan

Nu ska jag omegla. See youuuu


Omegleeeeeee

Hej. Jag skrev nyss ett inlägg. Som jag sedan tröck bort. Smart. Iallafall stod det typ att jag sitter och skrive rpå Omegle just nu. HAhah. kul. Och den här dagen är tuseeen år lång.

Hejdå

¨
Hi. Asl?

Lucksta

HEeeej! Jag är hos farmor nuja, vi har varit och åkt skidor här i lucksta! Visste ni att Daniel Rickardsson har åkt skidor i lucksta? Cooooolt. Han kom ju två i går, elle rnär det var på 15km klassiskt. Coooolt. Så nu ska jag och sebastian gå i hans fotspår och bli proffs. Coolt.

Och JAAAA, Emmmmma!!! Vi måste verkligen ha en tjejkväll snart! Det skulle ju vara superdupermegakul. PUssss



Daniel Rickardssooooon

Kul

Hej. Jag är hos pappa, vi ska åka skidor imorgon!! Hejdå

:)

Like a prayer

Goooomorron! WhhhhaaazzzuP?? Just hangin' around with my bud.

Jag sitter på skolan nuja. Anna kom också nyss, så nu har jag lite sällskap. Kul för mig!!!!!!!! JAg orkar inte med den här dagen. Vi har matte på förmiddagen och svenska på eftermiddagen. Härligt liv eller. MEEen, det är väl bara att stå ut, efter skolan ska jag iallafall till Ego och träna tills pappa slutar jobbet. För ikväll ska jag till far min!
Ha en trevlig dag


JAg saknar er flickoooor ♥

You ain't a beauty, but hey you are alright

Tjenare! Igår köpte jag mitt Egokort!! Det kännns jättebra  att han kommit igång med träningen igen. Vi har ju även börjat med musik på skolan nu också. Från det ena till det tredje (måste skriva lite snabbt, för jag få rinte låna datorn så länge.. ) Vi har i alla fall musik hm.. 4 lektioner i veckan av 9! KUL VA?? Jag vet. Dock är gehörs och musiklära inte världens roligaste, men det funkar och man lär sig ju faktiskt jättemycket. (Y)  Sen hålleer dom på med nollning på skoaln just nu. Hahah, det är ganska kul det med.

Nu ska jag  gå och läsa breaking dawn! OMGGGGGG, måste bara få veta vad som häändeeeer.


Hej Taylor!

You ain't a beauty, but hey you are alright

Tjenare! Igår köpte jag mitt Egokort!! Det kännns jättebra  att han kommit igång med träningen igen. Vi har ju även börjat med musik på skolan nu också. Från det ena till det tredje (måste skriva lite snabbt, för jag få rinte låna datorn så länge.. ) Vi har i alla fall musik hm.. 4 lektioner i veckan av 9! KUL VA?? Jag vet. Dock är gehörs och musiklära inte världens roligaste, men det funkar och man lär sig ju faktiskt jättemycket. (Y)  Sen hålleer dom på med nollning på skoaln just nu. Hahah, det är ganska kul det med.

Nu ska jag  gå och läsa breaking dawn! OMGGGGGG, måste bara få veta vad som häändeeeer.


Hej Taylor!

mix megapoooool

OMG! VET NI VAD JAG HAR GJORT??!?! Jag har sålt min dator. ASsssååå shiiiet. Till min bror dock, men ändå. Hur ska jag överleva? Jag har ingen aning. MEn nu har jag i alla fall råd att köpa terminskort på Ego, och pengaröver som jag nog kommer få bra användning för! Så nu kommer jga inte kunna blogga så mycket hemma, jag får göra det här på skoliiiis.

Ja, som ni kanske förstår så är jag på skolan nudå. Jag och Elin åkte till skolan med mamma vid 7 tiden!!! Tidigt. Snart, eller ja om typ 50 minuter börjar vi med musik! WIHOO. sedan efter lunchen har vi musik igeeen. Åh älskar onsdagar♥


Snygga tjejer

Jag har ingen aning

Godageens! Hur står det till? Med mig är det bara finfint. Dock är jag ganska uttråkad. Säg vad jag ska göra då!! Jag håller just nu på att göra en sommarlista på Spotify. I januari. KULT liv. MEn jag längtaaaar så otroligt myckeeeet! Men mest till augusti. Hohohoh.

Fast jag längtar ganska mycket till februari också ju!! Hihihi. Blir häpppi bara jag tänker på det. Jag tror dom flesta vet vad jag menaar. KUL vaaa!??!!? Erkänn då

It's aaaa beautiful daaaaaaaaaaay! Lyssnar jag på nu. Och tänker på när jag var i thailand för typ tusen år sedan.. Åh. Vill bara ha bilderna därifrån nu. Som tyvärr inte finns. För datorn med bilderna på kraschadeeee. Men ni skulle ha sett hur fint det var där!!!! Känner att det här blev ett hysteriskt inlägg. Måste sluta. NU.

Fast väntaaa, jag hittade den här videon. Som faktiskt är det enda jag har kvar från Thailand. En video från när vi var på elefant-ridning, här var vi på vag till ett vattenfall där vi fick bada och sen gå tillbaka till elefanterna. Det var så härligt!! Dock är videon jättedålig, och den är utan ljud. Men ändå, jag blir så glad när jag ser den.



HEJDÅ

Avatar

Hallådär. Idag blev det en riktig tv-dag! Jag har bara legat och sett på film sen jag vaknade. Men det kan ju vara skönt det också ibland. Just nu sitter jag nere med mamma, marcus och alva och ser på Avatar! Det är ju braaa den. Äter popcorn gör vi också! Myspyyyys


Heaven and hell

Godmorgon!

Igår gick jag och Elin och tränade på ego, asssååå shiieet vad jobigt det var. Ci var trötttisar. Sen gick jag och handlade mat för tusen spänn! Vi åkte hem och började laga mat, och runt 6 kom Anna och Kicki. Vi åt massa mat, lyssnade på musik och pratade ungefär. Jättemysigt var det! Sedan tog vi bussen och åkte till heaven and hell. Det vaaar jätttkul att dansaaaaa. Så vi dansade till klockan 1 ungefär för då kom mor min och hämtade mig och ELin.

Idag får vi se vad som händer! HEJSÅLÄNGE




Jahaja

Amanda kom till mig igår och vill ha hjälp att sy en klänning, så jag hann aldrig åka skidor. Men det kanske bara var bra, man får ju inte ta ut sig helt, jag har ju ändå tränat alla andra dagar den här veckan och idag blir det ju också det. Men sen är gratisveckan slut på Ego. Buhuuu. Jag måste köpa terminskort. Det är dyrt. Buuuhuu.

Jag sitter ialla fall på skolan nuja. Trött är jag. Så jag tänkte slå på mix megapol och sova litegrannnnn. Sköööön-t.


Stuart Little

"Datakunskap. Är. Kul. ELLER? Jag ska göra en hemsida. Jag kan inte." Tänkte jag skriva förut. MEN NUUU, alltså ni ska bara se min hemsida. Den är så otroligt fin. hihihihiHIHihIh

Jag har precis kommit hem fårn skolan, och nu ska vi snart äta mat. Jag längtar jättemycket! Inte bra, jag börjar komma in i min äta-för-att-jag-inte-har-något-annat-för-mig period. Men jag ska inte göra det. Äta i onödan alltså! I alla fall tänkte jag kanske åka lite skidor medans pojkarna är på träning. Får se, det här skulle ju ändå vara min vilodag. JAjaaa, nu ska jag planera inför morgondagen. PUsssss





Fallin for you

Det blidde så jag åkte till ELinPElin. Vi var miserable också! Det var kul. Nu ska vi snart ta 9-bussen! Och idag bestämde vi oss för att ta en träningsfri dag. Konstigt att jag längtar tills imorgon när vi ska träna igen. VAd har hänt med mig!?!?!?

Nu går vi!!!! PSPSPPSPSPPS. GAmmal bild DssddDSDdsd

How will I know?

MEEEEn. LEsssss. Tjeeeeej.

Jag och Elin skulle ju på aerobics idag. Vi kom dit nästan 45 minuter tidigare så vi gymmade lite innan. Sen körde vi DANCE aerobics, som det till och med var, det var svårt. Och svettttigt. Efter åt var det också 45 minuter tills bussen gick, så vi gymmade lite till! ASSSSå SHIIET, vad jag kommer ha träningsvärk imorgon.

Nu har jag duschat och smörjt in mig med alla mina nya goa krämer från bodyshop! Jag kanske åker till Elin sen, så jag slipper ta en tidigare buss imorgon. Jag får seeeeeeee




Tycker om dig

GOdmorgon alla mina tusentals läsare? Hur är det med er idag? Jag mår bara bra jag, för inatt har jag och Elin sovit i 9 timmmaaaar. Fattar ni vad skönt!! ÅH halllelujaaah. Igår låg vi och pratade om allt möjligt i flera timmar. JAg älskar när man kommer in på sånna ämnen som man kan göra det med, så himla skööön..t. Vi hade även en mask som frättte sönder våra ansikten. Det var ännu skön...tare.
 
NÄr vi kom till skolan gick vi och åt det första vi gjorde, och nu sitter vi på vårt rum och lyssnar på musik! Man kanske borde jobba lite matte. MEn. Vem. Orkar. Det?

fredag ska jag förresten ha min "halv åtta hos mig"- middag, innan heaven and hell. Vi får väl se om det kommer några till som vill gå på heaven and hell med ossssss!


Jag vill tillbakabakajbkabkabakb

Du måste finnas

Jag är hos Elin nuja. Vi gör massa kuliga saker, planerar och grejjar! HOhohOHohoHoo.

Idag
tränade vi en timme på Ego igen. Alltså ni skulle ha sett hur duktiga vi var! HElt sick. Vi bah sprang och sprang och sprang, och körde på en massa coola maskiner. Sen åkte vi till mig, packade ner träningskläderna iGEN för imorgon ska vi nämligen träna aerobics. OOOHHhhh fränt. Jag är så cool nu för tiden.

Hej så länge



Tonight we will be free

Morsning korsning! Jag sitter på skolan nuja. Kom hit klockan halv8 fast vi börjar kvart i 9. Jag är bra cool jag. Och trött. Jättetrötttt. Idag slutar jag i alla fall efter lunch, och då åker jag och elin ner på stan och sedan ska vi på Ego som sagt. Jag fick med mig skor idag, som jag glömde igår, så idag hade vi väl tänkt springa några mil på.. vad heterdom? Springbanden? Näeee. Men ja, ni fattar vad jag menar. Vi ska basta också!!! Bliruu nå avis eller?? Förstår det.

Nej nu ska jag sätta mig tillrätta här i vårt mcysiga rum, lyssna på Bruce Springsteen och läsa min awesomiga bok!

pPUssshej


En bild jag fotade i somras.. Det är inte en exempelbild. Jag. lovar.

Just one more time

Heeeej du glade!

Idag efter skolan gick jag och elin och åt på charm. Gud så gott. Dock börjar det bli en dyr ovana att äta på cafeer sådär ofta, det är ju inte så billigt eller. I alla fall så gick vi sedna och tränade i en timme på Ego. DUKTIGT AV OSsss! Imorgon ska vi dit igen (Y)

Förresteeen är jag veeeeriiii häääpppi nu. Kul va! Jag veeet ( Förlåt. Ska sluta skriva sådär hysteriskt nu)


Elin och våra goaa mackor på Tant Anci och fröken Sara. Mumzzzz


En fin dikt som vi gjorde i poesihörnan på skolan!


Idag på charm! Fajitaaaaaaa

When you say nothing at all

Godmorgon! Första dagen i skolan nudå, vi sitter på rummen och föröker jobba matte. För tydligen börjar inte det nya schemat med kör och andra kuliga grejer förän nästa vecka eller något. Kult då.

Igårkväll, efter träningen kom Linda och hennes föräldrar hem och vi bestämde oss för att gå ut och äta. Vi åkte till stekhuset och åt jäääätttegodmat. MAssa kött!!! MMMM. Gud vad man märker att jag har varit vegetarian en gång i tiden...


Förresten läser jag världens bästa bok just nu, som jag fick av min lilla kusin Hugo!! Läääs den då. För den är jätttebra. KOmigen, gör't.

Jag kan inte skilja på

Idag har jag sett på en massa skidor på teven. Men det gick ju inte så bra för sverige. Sen åkte jag, pappa och sebastian och tränade/ spelade pingis på Telia. Skööön...t. Imorgon ska vi dessutom åka skridskor på skolan.Kul.

Jag måste bara lägg aut en video från kcikismiddag i fredags. VISST ÄR VI COOLADÅÅ?? Erkänn. Middagen var i alla fall jättegod,  och nästa gång är det min tur att bjuda dom andra på mat!


When you look me in the eyes

Nu åker jag på finmiddagen! Och imorgon ska jag träffa elin på stan och köpa lite träningskläder för nu är det hårdträning som gäller!! Vi ska även hämta heaven and hell biljetterna, hoppas det är värt pengarna. Annars blir jag argis. JAja, vi höressss


And I just can´t get you off my mind.

Godmorgon. Nästan. Klev upp för 2 timmar sedan... Inte cooolt.

Idag ska jag på middag hos min kära vän Kicki. Trerätters vettu. MMm, ni ska bara vet vad vi ska få! ÅH VAD GOTTT. Efter middagen åker jag hem till pappi, och jag hoppas att vi ska komma iväg och åka lite längdskidor i helgen. JAg är så sugen på. det. nuuu.

Ja,
men vi hörs väl lite senare då. Pussss på dig





Godnatt



Don't look back in anger.

"When we were five, they asked us what we wanted to be when we grew up. Our answers were things like astronaut, president, or in my case… princess.

When we were ten, they asked again and we answered – rock star, cowboy, or in my case, gold medalist. But now that we’ve grown up, they want a serious answer. Well, how ’bout this: who the hell knows?!

This isn’t the time to make hard and fast decisions, its time to make mistakes. Take the wrong train and get stuck somewhere chill. Fall in love – a lot. Major in philosophy ’cause there’s no way to make a career out of that. Change your mind. Then change it again, because nothing is permanent.

So make as many mistakes as you can. That way, someday, when they ask again what we want to be… we won’t have to guess. We’ll know "



NOOOJ

Hej! Det börjar bli en vana att skriva blogg mitt inatten. Inte bra. JAja, just ni är jag hos kusinvitamin och vi ritar som galningar! Vill ni se en riktig bild på min teckning sedan igår? OKEJDÅ. Om du tvingar mig så...


TYRA BANKSSS

Who can it be??

God kväll... eller natt. Elin ligger och sover just nu och jag är jättepigg. Jobbigt läge. Men jag borde sova så jag inte vänder på dygnet helt!

Tänkte bara visa en jättedåligt webcambild på en teckning jag gjorde idag. Är det någon som ser vem det är?


Come on baby

Hallådär!

Inatt
sov Amanda här. Men hon åkte hem tidigt i morse för hon blev sjukis. Jag sov till klockan 1. På tok för längeeee. Sen klev jag i alla fall upp och klippte håret på mamma, ni ska se vad fint det blev!

Vet ni vad jag ska göra nudå? Nej, det vet inte jag heller. Jag funderar på att vara hurtig och ta och åka lite längdskidor, eller vara lite kreativ och rita litegrann. Hmm. Svårt val.

MEN FÖRRESTEN!
Vill du ha GRATIS spotify premium? Regrestera dig då här. Allt du behöver göra är att ta del av ett gratiserbjudande, som jag fick en gratis pocketbok utan fraktavgift, och sedan ska man värva 2-6 personer beroende på vilket erbudande du valde.


Mitt år

Januari- Firade nyår, med bland annat Elin och Agnes. Jag var deppig, vill förändra mycket. Bestämde mig för att börja träna. Började tapetsera på mitt rum hos pappa. Hade beslutsångest om vad jag skulle välja för gymnasium. Var och kollade när Calle sjöng på Thoren. Jag och emma åkte skoter hos Christoffer. Höll på med en massa skolgrejer och var jätteless på det. elin började träna med mig. Var med Emma, Christoffer och Anton. Emma lämnade mig. Buhuuu. HEhe, men jag tycker om na ändåå!!


Februari
- Valde estet, och kände mig nöjd med det.Jag och Elin tränade helaaa tiden. Jag ramlade även i hennes trapp och hon skrattade åt mig... Vi kom också på en ny dans. Haha. Jag och Elin åkte taxi själva. Jag och Emma bowlade med christoffer och Anton. Var på Mary key-party. Skolless var jag. Såg mycket på OS i vacouver. Det var KUUUL.


Mars-
Vi fortsatte med mitt rum hos pappa, det gick ganska segt men blev tillslut färdigtapetserat. Jag åkte på Buddy Holly med Ellispellis. Jag var i fjällena med familjen. Tränade ganska mycket, men började hitta min kärlek till mat... Lanade med Elin. Skolless. Fick gå själv till Emma mitt i natten. Provade skidskytte. Visste inte vad jag kände när det gällde vissa personer, särskilt en. Var med elin väldigt mycket.


April-
Åkte till Åre med Isabelle, såg världens finaste Indian. Åkte till fjällena med Min kusin och något ofattbart hände här hemma medans jag var borta. Fixade inför romresan.


Maj-
Firade sista april hos Amanda. Åkte till Rom. Jag fyllde år, fick massa pengar och köpte en dator. ÄNNU MER SKOLLESS. Tränade fortfarnde lite då och då. Den 21:a tog jag första doppet. Pratade om allt möjligt med elin på kyrkogården i 3 timmar.Jag och frida sydde en jättefin grej på syslöjden. Jag kom ikapp med alla skolarbeten. Min moppe krånglade. Köpte avslutingsklänningar. Började se och köpa mycket på filmer. Fick reda på att vi skulle flytta, utan att jag hade fått flytta in i mitt finafina rum. Hjälpte till med huset.


Juni-
Jag råkade färga håret grått. Sen grönt. Och var sedan tvungen att klippa mig rejält. Jag och Elin upptäckte det roligamed min webcam. Tränade mindre och mindre. Åt mer och mer. FETTO. Spelade in det sista på vår film, med klassen. Hade klassens dag. Som både var lite småkul och extremt jobbig. Fick skaka rumpa och fågelturken på hjärnan. Vi slutade 9:an. Det kändes inte som så. Jag hade inget sommarjobb, men behövde pengar. Gjorde INGENTING i början av sommarlovet. Var med min bror. Blev ännu mer kär i Hanson, om det är möjligt. Blev arg över en kommentar som var väldigt onödig. Fotade Isabelle. Var med Amanda Qvarfort första gången. Sov på studsmatta och blev attakerad av en fladdermus. Åkte helikopter. Firade midsommar hos mig. Grinade som aldrig förr. Klippte en massa gräs. Solade en massa, men blev inge brun. Såg eclipse.


Juli-
Solade. Var på marmen. Och Målsta beachen! Tyckte livet var härligt. Var på gatufesten, som inte slutade rikigt som jag hade tänkt. Var med Emil och Isabelle. Sov i långskog med Millan och Ellinor, det var rikigt mysigt. Var med Amanda och Isabelle och gjorde ett stort misstag, men vi lärde oss av det och jag tycker vissa tog det lite väl hårt. Tyckte inte livet var så härligt längre. Var och firade Amanda och fick massa gofika. Spelade mycket fotboll på Thule, med bland annat Linda. Elin var i Spanien. Jag åkte till Göteborg med pappa, och sedan till stockholm med tjejerna. Jag fick öroninflamation.


Augusti-
Klev upp mitt i natten med Isabelle och gjorde et tårta till Emma. Fick sitta i en trapp på tåget hem. Fick
reda på att vi skulle till Cypern inom en vecka. Var med Emma, Axel och Johan. Köpte en film utan film i.. Var med Amanda och åt Benny and jerry glass och såg på fotboll. Var glad över att hon inte skulle flytta till Tyskland. Åkte till Cypern. Fick öroninflamation IGEN. Hade ondare än jag någonsin haft. Var på gränsen att svimma hela tiden i några dagar. Var med Linda och knäppte en massa webcam bilder. Var mycket med Elin igen. Var jättenervös inför skolstarten. Tänkte börja träna igen efter sommaren, så blev det inte. Började trivas på skvadern. Jag fick reda på att jag skulle bli storasyster. Fixade mycket på mitt rum hos mamma.


September-
Började lyssna på julmusik. Jag sov förbi min hållplats och Elin skrattade åt mig. Var på fest i ett jättefint hus med hela tjejgänget och hade jättekul. Fick mer och mer att göra på skolan. Hade ett intressant samtal med Päran. Fick Ellinor att se Remeber me. Började rida på näset igen. Dock slutade jag efter bara några gånger. Gjorde en kategori som heter kreativitet. Jag var inte kreativ så länge. Var arg på sverige demokraterna. Gjorde ett eget tryck. Jag och elin började komma in i vår grinperiod, när vi grinar över alla fina grejjer. Vi flyttade med pappi. Köpte en ny mobil. Ritade mycket. Elin skrev ett fint gästblogginlägg. Vi började med fredagsfika på vårt rum på skolan. Var på alexanders minnesstund.


Forstättning följer....................


Bilder från nyår
















2011

Hejhopp!

Nu
är det 2011 då. Nyår blev ju som det blev! Hehe. Men det var kul att träffa alla människor och se massa fyrverkerier. Bilder kommer sen!

Nu ska jag se på en riktigt sorglig film!!! Skön...tttt

RSS 2.0