Bilder

HEJ. Länge sedan sist. Så vad har hänt. ALLLT möjligt. Har umgåtts med fina människor. Haft kul. Varit ledsen. Blivit glad igen. OSVOSV. Ni får se lite bilder istället.










































FORTSÄTTNING FÖLJER................

Gatufesten

HAr nu varit på gatufesten alla dagar. Och dessutom jobbat hela veckan. Nu är jag otroligt slut. Trött. Sliten. MEN det ät det så himla värt för att jag har fått sett håkan hellström Live. Nu kan jag dö lycklig.


Elleeer?

Har aldrig uppleft en så jobbig dag som jag gjorde idag. Jag tog mig dock igenom den och nu är jag äntligen hemma, elin och frida är också här. Snart kommer lite fler fina människor och då ska vi grilla innan vi åker till gatufesten. SKOJ

Björnbröder

De senaste dagarna har varit mycket kuliga. Igår jobbade jag till 10, och sedan gick jag till nån i Haga, där även Anna, Jonas, Sebastian, Totte, och några till som jag inte minns namnet på. Haha, vi gick sedan ner mot stan, vilket tog typ 2 timmar. Gick till Max. Åkte buss. Såg på film. Och sedan en film till. Det var länge sedan jag hade så trevligt måste jag säga. Dock känner jag för att lägga mig och sova i ett dygn, eftersom jag inte har sovit som jag ska på tre dagar.

Är hos isabelle just nu iallafall. Vi ser på björnbröder och den är fett med bra!!!! Ska nog åka nattbuss hem med mamma och marcus, för dom är här på stan och hänger ikväll. xd. Tänkte lägga ut lite bilder från mina kuliga dagar typ när jag kommer hem. Eller imorgon. Får se helt enkelt


I brist på bilder får ni en bild på sjön. nere. vid. mig. i. målsta. NAJZZZ

RSS 2.0