Beautiful Day

Gårdagen blev mycket lyckad. Jag hade jättetrevligt och träffade lite nya snälla människor. Badade mitt i natten, såg på film och grejer tills klockan var 6. Somnade för att bli väckt två timmar senare. Spelad lite fifa (vilket jag för övrigt var GRYM på. (lovar)). Åkte sedan hem vid 2-tiden. Och sen dess har jag legat ute och stekt i solen. Skön...t. Nu väntar jag på att far ska komma, för vi ska ut och övningsköra. SPÄNNANDE. Hoppar sedan av hos Anna i stan. Vi får väl la se hur kvällen slutar. Hejdå




I want to break free

HEJ. Gör väl vad resten av sverige gör just nu. Håller på attt svettas till döds. Skönt äre xD Ska starx ätá, för att sedan ta bussen tíll staden, träffa anna, ta en till buss till timrå. Det kan ju bli kul! HÖRSS JAO


hehe, kul att armen som är närmas är typ kritvit. HAHAH xdXdxdxTycket jag iallafall.

Grooveshark

Tjenan man. Midsommar var helt okej. Dagen efter midsommar var tråkig. Dagen efter det minns jag inte vad jag gjorde. Igår åkte jag och köpte en mobil, och var sedan med frida. Sov hos henne inatt. Kom nyss hem, och nu ska jag ut och måla huset. För att det tydligen var mitt starff "för det som hände i somras"?. Haha. JAja. Det är väl bara att måla då


Min nya telefon. COOOl e den

Midsommar

Kvällen blev ju inte rikigt som planerat.. Men nu har vi kirrat biffen och sitter och grillar på elins balkong, sedan följer vi med ellinor till rude! Det kan nog bli rikigt trevligt det också.
PPUSSHEj

I want some more

HEJ. Orkar inte tänka på något just nu. Vill bara ha midsommar och lyssna på den här låten hela tiden typ.


Säg mig var du står

Är med Kicki, Amanda och Anna nu jag. Dom är snäll tycker jag. Tänkte ni ville veta!




Sanningens ord


En midsommarsnattsdröm

Jag och min syster sitter här och fular oss. Jag har nämligen barnvaktat henne lite idag då. Lekt en massa har vi gjort! Även om lekandet för det mesta bestod av att jag skulle och sova, och hon skulle göra något annat som att leka häxa, flyga till månen eller något annat galet som hon alltid kommer på att göra. (y)


hjärta

Om jag lyssnar när du pratar

Igår duschade jag och tog på mig sovkläder och tänkte precis sätta på en film när elin frågade om vi inte skulle åka till Christoffer och basta. Så jag bytte kläder och gjorde det. Jag övningskörde en icke-automatbil för andra gången och det gick bättre än väntat. Hos Chritsoffer var även Jordan,Anton, och Axel. Vi bastade, badade, spelade kort och lite andra sånna där mysiga grejor. Mycket trevlig kväll!


Här har vi en annan övningskörare vid namnet elin.

Sanningsdan

Jag orkaaar inte meer. Vill inte vara kvaaaar sovosvsovsosvosv XdXdXdxdxDxDxDx
Lägger istället ut en bild på två snälla personer!!!

Havanna mamma

Tjenare. Idag jobbade jag på våningen. Fett med varmt var det. Jag fyllde på buffen längst bort och fick springa ungefär 7mil varje gång jag skulle lägga på något nytt. åh. Jobbigt vareee. Slutade vid 12 tiden, fick skjuts till njurunda till min klassmate Marcus. Så nu sitter jag här på hans rum medans han bäddar åt mig. Snäll killeeee


Skolavslutning

Idag slutade vi skolan. Nu har vi gått första året på Skvadern, och shiiiieeet vad fort det har gått. Men kul har det varit. För det mesta. Vi samlades iallafall alla 1:or och 2:or i aulan, sjöng lite, lyssnade på lite tal från Jan Kibe. Sedan fick vi sluta så jag och Elin gick ner på stan, vi hamnade vid ån, där vi även träffade lite fler klassisar. Himlans trevligt och skönt i solen.









Utan personlig insats.


KM9Nzj on Make A Gif, Animated Gifs

Brännbollstunering

Vi förlorade alla matcher. Men lite kul var det ju ändå, även om vi inte vann utkländningstävlingen som vi hade satsat så hårt på. Också går fågelskådarna och vinner. Besviken tjej........ punkt











Ramlar

Jag la ut bilderna från Isabelle lite i efterskott. Orkade inte ens redigera en enda. Orka rinte skriva så mycket nu heller. Är väldigt trött efter en lång dag på skolan, där vi sjöng och grejade inför all som tod studenten idag på skvadern. Somnade till och med en stund när jag kom hem, så nu lär jag ju inte kunna somna på några timmar istället. Ska dessutom kliva upp vid 7-tiden imorgon, för att vi ska vara på skolan klockan 8 och göra oss iordning för brännbollstuneringen där det även är utklädnad. Vi ska vara bikers. Ni ska se min outfit alltså. COOl jag kommer va. Kanske tar en bild eller två om ni har tur.


Superalva


Bilder







Fattar allt och ingenting

Gårdagen blev jättetrevlig. Vi grillade hos Isabelle, kicki kom en sväng och sedan när hon skulle hem följde jag med henne. Sedan tog jag 23.15 bussen hem för att sedan åka till kusinen min. Jag övningskörde till och med utan övningskörningsskylt och allt! Busigt. Vi såg iallafall på film och gick på en prommis vid ungeför 2 tiden och snackade lite deeptalk.

Idag åkte jag hem och solade och hjälpte till med bära massa brädor och grejer nere från garaget där jag och Viktor ska få våra nya rum. Sedan tog jag moppen hit till Kicki för att hämta henne, så nu sitter jag och väntar på att hon ska packa klart så vi kan åka tillbaka till mig! Då tänkte jag även lägga upp lite bilder från gårdagen. Fast först och främst ska vi plugga matte. För imorgon har vi sista kursprovet. Kult liv.

Men jag väntar, väntar

Nu har jag kommit in i en sån där träna-och-äta-nyttigt-hela-tiden-period. Dom brukar inte vara så länge, men det gäller ju att ta vara på det när jag väl känner så. Så igår klockan 23.45 tog jag och sprang till kyrkan fram och tillbaka. (!) Jag tror dessutom att jag sprang den sträckan på rekordtid. Ni skulle ha sett alltså. hohoh.

Imorse slängde jag på mig bikinin och la mig och solade i några timmar. Jag måste ju dock ligga och sola i ungefär ett dygn för att det ens ska märkas, så egentligen var det ju rätt onödigt. Men sedan tog jag iallafall på mig träningskläderna och gick den här gången runt kyrkan. Var även in en sväng på kyrkogården, och hälasade på, och la blommor lite här och där.

Nu sitter jag här nyduschad och ska snart börja gör mig i ordning för att åka iväg till Isabelle, för ikväll ska vi grilla där med några coola människor. Mysigt ska det bli! Tar med mig min kameraaaaa så får ni se några bilder sen!!!




Målsta

Det kan ju faktiskt vara lite fin här ute i skogen.








No time to regret

Tjena. Igårkväll var vi hemma hos isabelle och busade som jag skrev fram till klockan var kanske 1. För då kom vi på att vi var hungriga, så vi gick och åt på donken. Kom hem vid 2 tiden. Somnade ganska snabbt.

Imorse får vi till birsta, jag mötte upp mamma, broder och syster. Jag köpte en systemkamera, Nikon D5000, två filmer, en fm-sändare, en matta, en väska och en plånka. Hehe. Har inte så mycket stålarssss kvar nu. I allafall tänkte jag visa lite bilder som jag tog förut. HAHA, alva ser så läskig ut på första bilden. Och på den andra har hon precis bränt sig på en brännässla. Men hon var cooool och fortsatte modella ändå.  









Bamse

Hej bloggen. Har gjort fett med inofficiella saker idag jag. Haha. Knepig kväll har det varit. Nu sitter jag och Isabelle på hennes rum och pratar. Lite busig är vi också. HIHihIHiHIh.


Okej

Hade det trevligt igår med mina kära Isabellor! Vi var först och spelade basket bakom hedbergska, sedan skulle IsabelleN och hennes bror gå på bio, så då gick jag och IsabelleP hem till henne och gjorde oss lite snygga för att sedan gå till Albin.

Idag ska jag först hem och äta smörgåstårta för att fira mig och Marcus. Sedan åker jag till stan igen för att klippa Andre och en vän till honom. Det kan ju bli spännande. Hehe. OCh ikväll får jag se vad som händer. PUSSHEJ



Bad kids

Den här kvällen ska jag spenadera med två isabellor som är typ bäst i hela världen. Kul ska det bli!


RSS 2.0