Ingen vill veta vart du köpt din tröja

Hej. Sitter hos kicki och fixar lite innan vi drar till stan, för vi ska till guns lägenhet och bah mysa på. Medans kicki packade passade jag på att göra en lite gif. Tyckte jag var himlans kul xD

how do you make a gif

Vad folk än säger

Hej. Har nyss varit på teorilektion inför körkortet här på skolan, ska dessutom köpa STORA paketet på sundsvalls trafikskola!! Har fått inbetalningskort och teoriböcker och grejer. Så nu känns det som om jag har kommit igång. Det är ju bara 80 dagar till jag fyller 18 nu. Hhiihihi. Ville bara säga det. Hejdå.


Jag har lurat mig själv för många gånger nu

Har denna helg hängt med anna, kicki och lite andra roliga människor.  Har varit på amandas överaskningsfest, vilket var väldans kul och trevligt och så vidare. Har även gjort lite grejer där emellan, men det ska ni slippa höra om. Kom iallafall hem för första gången sedan i fredags nyss. Skön...t

Nu tänkte jag gå och kolla på en fin film på mitt nya fina rum.



LOL

Ser nu ännu hemskare ut i håret. Tänkte bara berätta det

Tro och tvivel

Hej alla fina människor! Jag har blivit sämst på att blogga, men jag har fullt upp med skolan och annat, så det blir liksom inte så mycket tid över. Men jag ska försöka bättre mig.

Igår var det alla hjärtans dag, och det firade jag Kicki och Julia, inte genom att tönta oss med nån pöjk, utan genom att spela amnesia. Gud. Vad. Hemsk. Det. Var.

Vill nu veta vad jag nyss gjorde då?? Jag pressade igenom en piercing i mitt hål i naveln som nästan är ihopväxt. Trodde jag skulle svimma en stund. Och nu ska jag äta lite innan jag fortsätterfärga mitt hår, som för stunden är orangefärgat, men det är ju tänkt att det ska  bli blondt.  Så småningom. 

Ps. Jag fyller 18år om 86 dagar, och åker utomlands om 88 dagar! Ds.


Gingerangelica. YEAH

When I held ya

Var med Elin igår. Det var skoj, för det var ju ett tag sedan! Vi bah pratade om allt möjligt. Och lite om resan. Det är förresten precis 100 dagar till vi åker nu. Ska bli så himla skönt.


haha

RSS 2.0