Vart du vill så fort du kan


Nu ska jag åka och sjunga med kören på unga magasinet. Så här ser jag ut också. Växlar liksom mellan dom där minerna hela tiden. Nejdå, jag bara skojas. Kult skoj.


how to make a gif

Design

Försöker göra om litegrann här. Men det går sämst, och nu måste jag gå och sova. Så ni får stå ut med att det ser ut som det gör.


Saknar sommaren nuja

Snälla

Kan någon inte bara ge mig ett jobb då?

Always

Det blev en rätt spontan helg. Men väldigt kul också! Idag har jag mest legat och latat mig hos kusinen min i Sörfors, och efter det åkte jag till Andreas, och här är jag nu. Vi ska strax lägga oss, för imorgon är det skolaaaa! Yey..........

Min nya idol! Hahah, så skön kille


Körkort

Igår var jag på riskettan. I tre timmar. Bokade även halkbanan. Och detta är vad min dag har bestått av idag ↓ Klarade precis B-fasen! Yeeey


Med ena foten utanför

Ska aldrig mer boka en resa med fritidsresor. Bara så att ni vet liksom.

Har haft idrottsprov idag, och det gick bättre än väntat! Det var skönt, för det känns som om det går trögt med alla andra kurser just nu. Jag som tyckte matte var kul innan jag började matte c kursen. Så himla krångligt. Nu borde jag egentligen skriva på några uppsatser som inte är gjorda, MEN jag tänkte nog gå ut och ta en lite promenad istället, bara för att jag börjar känna mig frisk igen. Så nu vet ni.


Tänkte nI ville se min nyinköpta skjorta som jag köpte för 75 kronor!


Alanya, here we come!

Jäkla fritidsresor. Dom flyttade vår resa så vi åker två dagar innan vi egentligen skulle åka. Vi förlorar massa pengar på tågbiljetter som vi inte kommer användas, och vi kommer inte få nån kompensation. Blir argis på dom. MEN sen kom jag på att det nog kommer bli ganska så bra. Tänka att fira sin 18års dag i Alanya!! För vi kommer alltså åka den 12 maj, på min födelsdag! hIHihIhIhiHIh



A tender trap


Someone like you


Sean den första banan

Alva på badhuset. Hon är ju bra duktig alltså!! Haha


You make me feel like oh boy

Detta blev ju en väldigt bra dag! Den började med att Alva pch jag gjorde iordning oss för att åka och bada. Vi badade i några timmar och bara myste på, innan vi gick till färgaffären där jag tog ett nytt hål i örat. Sedan gick vi på bibblan medan vi väntade på att mamma skulle hämta upp oss, så jag passade på att låna en bok jag har velat läst länge. Du äger! av Mia Törn..nånting. Ni vet vilken jag menar.

Åkte ialla fall sedan hem och färgade  håret för sjuttioelfte gången, och det blev faktiskt lite mindre oranget så nu kan jag nog ha så här ett tag. Eller jag måste nog ha så här ett tag, för färgar jag mer kommer nog håret lossna. När jag var klar med det skyndade jag mig att göra mig iordning, för då var vi nämligen några stycken som skulle se Arsenal-Milan på Bite Line. Det var väldigt trevligt, och ett bra avslut på dagen! Ps. Är gal1111 sugen att spela fotboll nu!! Ds.









Hjärtat gör mig blind

Helgen blev bra kan man nog säga. Både bra och dålig typ. Känner mig iallafall väldans förvirrad just nu.

Igår var jag med Kicki i Guns lägenhet. Vi började såg på brokeback mountain, men båda somnade innan halva filmen hade gått. Men det var skönt att bara få sova ut! I morse hade vi blivit bjuden till Agnes på afternoon tea,  och det var himlans mysigt. Agnes och Julia hade bakat en massa gosaker, så vi bah åt och åt och åt. osv. osv. osv. Väldigt bra början på veckan.

Nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar upp imorgonbitti, för då har jag nämligen lovat att följa med syster min på badhuset. Kan ju bli spännande. Haha


Syster♥

.

Sitter med blekning i håret just nu. Blir det blekt? Nej. Varför? För att jag och mamma glömde blekningspulvret. LOL säger jag bara.


Ramlar

Sitter i köket just nu och njuter av att solen lyser in, och att jag har håkan hellström i högtalarna! Så himla härligt, får sommarkänslor som satan!

Nu ska jag strax gå ut och gå en sväng i det fina vädret, sedan ska mamma bleka håret på mig och se om det blir nå bättre. Men kommer dock bara bli gulhårig. Menmen. Sedan ska jag till kicki innan vi drar vidare på 19års kalas. Så detta ser ut att bli en bra dag. Hoppas på det jag!


Håkan i mitt hjärtaaaaa


RSS 2.0