I Will Wait

Godmorgon! Ligger och lyssnar på ljudboken Dvärgen, innan jag ska iväg till skolan. Vi ska tydligen göra något arbete om den boken, och jag har lyssnat på den hela helgen. Lyssnat för att jag har tappat bort boken.. Typiskt mig. Den här ljudboken läses upp av en man som konstant låter arg, och som flåsar, andas och låter alldeles för mycket emellan varje mening. Har otroligt svårt att ta in vad han säger.

Här kommer lite bilder från helgen som jag hunnit fotat när jag inte lyssnat på dvärgen då. 


Men det finns saker jag saknar

Godkväll bloggen! Tänkte bara berätta att jag är mer förvirrad än vanligt. Får liksom ingen ordning på nånting alls. Men en sak har jag ändå bestämt mig för, och det är att det inte längre ska få gå ut över skolan. Har precis skrivit 803 ord till en artikel, och det är nog mer än vad jag har gjort sedan skolan började. Kanske inte så mycket att vara stolt över, men är ändå lite stoltis just nu. Tänk vad lite peppande ord kan göra. Nu ska jag sova. Puss.
 
 
 

Jag kan tänka tills det knappt finns nåt kvar, jag har känslor utan uppehåll

Ligger just nu på min säng och vill dö tror jag. Har varit illamående tusen timmar nu, och orkar inte mer!! Lyssnar på Melissa horn och försöker tänka på annat, men det hjälper inte särskilt mycket kan jag säga.

Har dessutom bestämt mig för att klippa av mig håret mitt. Ta bort allt det slitna liksom. Kommer säkert ångra mig inom nån dag. Men. Jag. Orkar. Inte. Bry. Mig. / Cool tjej


Tell me now, where was My fault?

Hej. Var ju som jag skrev på bio igår. Det var tänkt att vi skulle se Ted. En komedi om en levande björn. Men då gick inte den just igår, så istället blev det hypnotisören. Höll på att dö litegrann. Av rädsla. Fast då är ju jag jättefjantig när det gäller filmer också. Kan ju knappt se Beck liksom. Det var allt jag hade att berätta för stunden, nu ska jag gå och lägga mig. Godnatt!


RSS 2.0