HÄPPPI NOOOJEEEER

Nu åker jag och Elin till Amanda! Ha det bra och GOTT NYTT ÅR!

Städa

Heeeej! HIHihahih, jag blidde lite glad nuja. Hohohoho!! Vill ni veta varför?? Vaa? HIHi, men det får ni inte!

Vad har jag gjort sedan sist då? Jag har varit och shoppat ännu mer grejjer på rean, så nu är jag snart pank igen (Y) Jag har dessutom färgat håret och fixat med löshåret så nu kan jag ha det, även om min hårfärg är lite annan färg.. hehe, men jag kan använda det på mörka ställen så ser ingen hur konstigt det ser ut! BRa.

Imorgon är det nyår (för er som inte visste det.) och då ska jag och Elin på middag hos Amanda innan vi åker till Frida. Det blir nog trevligt!

Nej, nu ska ni få se min fina fiskbensfläta. Gud vad coool jag är.


GLEE

Hejhopp.

Nu dagarna har jag varit på Birsta och stan för att kolla lite på mellandagsrean, jag har hittat lite grejer faktiskt! Jag kanske lägge rut lite bilder snart! Bland annat köp0te jag hårfärg, så jag och frida ska fixa med det nu. Jag håller på att göra slingor på henne nu. Så jag måste gå, Vi HÖRS


Jul

Nu är julafton över! Den blev riktigt lyckad i år måste jag säga. Vi kom till Sörfors bara några minuter innan Kalle Anka! Och det var BÄSt som vanligt. ÅHhhh, jag fattar inte dom som inte ser kalle anka och klagar på att "det är ju samma varje år...". MEN det är ju det som är så BRRAAA!!! BVHASDJF. Blir nästan arg. Sen åt vi en massa julmat och väntade på tomten. Och väntade på tomten. Och väntade på tomten. OSv. TILLSLUT kom han så vi kunde få lite julklappar. Jag fick strumpor, en bok, en kalender, och pengar! Tack till alllaa.

Efter julklappsutdelningen såg vi på Svensson Svensson. AHHhhAhhHhaAH. Pappan i den familjen är min farfars idol. Farfar satt och flinade från början till slut. Det var kul!

I alla fall åkte jag hem vid 11-tiden och stannde hos mamma, och imorse fick jag även mina paket här. JAg fick lite flytta-hemifrån-grejeer, en platttång, Bh och trosor, grjer från body shop, och presentkort på stadium. Jag fck även pengar från mormor och morfar, och Berth och Barbro. Tack till alla er mer!!

Jag har även fått en jättegod parfym av min kära vän Frida! TACK ♥

Bra bilder mina bröder har på datorn... Fetton

HHIhihIHihih

JULAFTOOON!!! WIIHIIiooooo. Jag har nyss fåttmina första julklappar. Stavar,pengar och strumpbyxor.TAck så mycket papppii och LInda. Nu väntar jag på att domska komma med bilen för dåska vi åkatill Sörfors där restan av släkten är. ÅH vad jag längtar till Kalle Ankaaaaa!!!


May it be

Hej alllesammmans!

Idag var jag pappa, och Sebastian på birsta och köpte de sista juklapparna. Tillsammans med resten av Sundsvall. Det var mycket folk ja. Tur att man var så fräääch. ELlller??

Nu har vi satt på julmusiken och tagít in granen, så jag ska väl gå och hjälpa till att klä den nu!

GOOOOD JUUUL till er alla.♥


Mrs. McGrath

Godeftermiddagagga! Jag sitter nu och lyssnar på Bruce Springsteen. Jag håller på göra en lista på spotify med bara honom. Åh vad bra!

Imorse hade vi bara matte på skolan, innan vi slutade så när jag kom hem hade jag tänkt lägga mig på sängen och bara ligga där tills imorgon typ. För att jag bara som 3 timmar inatt. MEn när jag kom hem blev jag plötsligt jättepigg och bestämde mig för att baka! Det blev risbräck, eller vad det kallas, i två smaker och pepparkakor. Duktiga jag är.

Jaja, nu ska jag i alla fall bara gå och lata mig. Vi höres. Ni får se lite bilder först bara!KUL FÖR ERRR

Vår fina skylt på skolan


Kicki och Elin när vi bytte julklappar på skolan!



Elin och jag innen gymnastifesten som jag inte minns vad den hette. Dålig var den


Mina pepparkakor


bräckeeeennennrfndfv


They didn't take me, and he said thats good.

Tryck HÄR så ska du få höra en fin låt. Åh♥. Lyssna på hela. Alltså mitt musikhjärta går sönder nu.

My hump

Jag har varit dålig på att blogga men läs Elins blogg så ser ni typ vad jag har gjort (Y)

Nu ska vi sova, så godnatt!! Avslutar med denna fina video. Min framtida man. ♥ Mmmmm


I just need somebody to love

Idag har vi varit på en teater som var 2 timmar lång. Läskig var den också, även fast den var för tänkt för 8åringar. Hehe, men nu är vi hos Kicki och tränar inför vårt ESV arbete som vi ska redovisa på fredag. ÅH hoppas det blir bra.

Sen åker jag och Elin till hennes moster, för jag ska klippa henne och efter det åker jag hem och fixar mer med ljudet till ESV:en tror jag. Blir nog bra det! Fast jag är så trött så jag skulle bara vilja lägga mig och sova precis just nu.
HEJDÅ




Javisst

Hej. Jag har en sak att bekänna. Jag och ELin är tillsammans och har varit det i två månader nu.


EEEELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLEEER?
 
Nej, nu ska jag och fulungen här ovanför åka till henne för att vi ska kunna ta 41:an imorgon! Vi höreees

black

Hej alla mina tusentals bloggläsare!

Vill ni vet avad jag gör nu? VAVAV? Är med sundvalls snyggaste tjej. AVIS ELLELER?

Ps. Hon heter kickiciicicici.



MEn

OKej. Jag ska aldrig vara med i ett luciatåg igen. Någonsin. Gud


Bilden har inte med saken att göra. MEN den var söt. tycker jag

Mysig kväll

Gårdagen blev sjuuuktbra! Det började med att vi fick världens godaste middag som Annnapanna hade lagat. Vi fick, sallad, bakadpotatis och skagenröra, och tillefterrätt blev varmafrukter med vit choklad, maränger och glass. Åh gott det var. Sedan satt vi och pratade om allt mellan himmel och jord i nästan 5 timmar. Vi pratade om spöken, sjukdomar, minnen och skolan. Och en massa saker därimellan. MEn mest pratade vi nog om spöken. Alltså det är ju sjukt vad man har varit med om egentligen.
Klockan 1 kom kickis föräldrar och hämtade oss, då åkte jag hem och SOV! Skönt. Men tack till er flickor, ni är typ bäääst!♥

Idag ska jag åka till farmor och farfar med pappa och efter det hämtar vi upp Elin och åker till pappa och sover där. Eftersom vi ska vara på skolan kl. 8 imorgon. Vi ska ju ha lucia tåg. Som kommer suga för övrigt.

Hejdå


Men jag vill tilllbakaaaa dit nudåååå

Middag

Jag åker till Annapanna på trerätters nuja! Hareeee bra.


En vän med en bil

Jag och elin vann bowlingen!! WOHOOO duktig vi är alltså. Sen åkte vi hem och såg på idol, tur att Jay vann! Han är så bra när han sjunger like a prayer. ASSSÅ SHIEEET. hahha

Idag åkte jag och Elin till vår kära vän Kicki och tolkade igen! Kuligtttt. Nu sitter vi och myser på hennes fina rum, eller våning eller vad man ska kalladet! Det är så beautiful här. Och beautiful är mitt nya favvoord. '

Ikväll blire gomidddag. OHH YEAH


Jag letade en fin bild på kickis dator att lägga ut. Och den här var ju ganska fin alltså. åh

Olearys

Det blír så jag pappa, linda, sebastian och elin åker och spelar bowling på Olearys, vi kanske äter där också! MUMSIGT





Mikrofonkåt

Goddagens. Idag har vi tränat lucia, haft esv (som blir sjuk braaa. okej, kanske inet jättebra medn gulligt blir det ju i alla fall) sen har vi varit på lunchmusik också. Alla var jätteduktiga (Y) Nu sitter jag och elin och väntar på att vi ska få ha det muntliga engelska nationella provet. Jag börjar nästan bli lite nervös. Shit.

Ikväll är jag kanske med Elin och imorgon är jag, kicki och elin bjudna på trerättersmiddag hos Annapanna. Lyxigt!

Hejdå era fulingar.


ÅH FIN KILLE ELLER VAD!??!??


when you call my name

VARFÖR FUNKAR INTE FACEBOOOK? Jag kan logga in och hela den blåa facebookgrejjen är där men resten är vitt. Jag kan inte logga in på msn heller. VARFÖr funkar dte inte för???? Åh, arg jag blir.

Vad gör jag annars då? Ligger och lyssnar på heartbroken-musik och tänker på min näradödenupplevelse som jag och Elin var med om förut idag. Vi var typ en meter från att bli påkörd (dessutom höll samma bil på att köra in i en annan bil, eftersom det körde mot rött. I typ 200km/h också.) men vi blev räddade att vi var så inne i vårt samtal om en viss person att vi var tvungen att stanna till. Tack till den personen!!!

Jag ligger även och funderar på om jag ska fortsätta få till min naturliga hårfärg eller färga det brunt? För som det är nu kan jag inte ha det. Grönt är fint, men inte i håret.



brunettankaaaaaaaan


Everlasting love

Min mor var så snäll så hon köpte hårfärg till mig igår, för att jag var så fattig och inte hade råd själv... MEN mitt hår blev typ.. grönt? Så det är ju kul.

Imorse åkte jag med mamma, som jag har gjort varje dag den här veckan! Vi åker hemifrån vid 7-tiden och är på skolan typ tjugo i 8. Och jag börjar kavrt i 9. Men det är värt det, för jag slipper stå och vänta på bussarna i tusen timmar i tusengraders kyla (JA, jag gillar att överdriva.) och sedan gå upp till skolan. Dessutom är det ganska skönt att sitta på vårt rum ensam och ha lite lugn och ro.

Ikväll ska jag var barnvakt till min lilla systeryster. Det går nog bra, förutom att hon är sjuk och jättegring och skriker så fort hon inte får som hon vill.


Jag kärlekar ALVAaaaaaaaaaAAa

All I need is you

Idag tänkte jag gå ner på stan efter skolan och köpa de sista julklapparna och en hårfärg, men när jag kollade på mitt konto såg jag att jag hade endast 21kronor!!!!!!! OMGGGGGGggg, fattig jag är. kul. Nu får ni inga fler julklappar, och jag får ha grått och gult hår för alltid.

Hejdå.


Bara för att det var så länge sedan jag la ut den. Och för att vi är så fin.

Julklappar

här ser mitt rum ut just nu! En masssssa inslagningsgrejjeeer. Hehe, måste bara visa hur fina mina paket blir! ERKÄNNNnnn DÅ




Dancing on my own

Badkalaset var jättekuligt! En massa badande, fika, korv!! Had einte kunnat blivit så mycket bättre. På kvällen for jag till Elin, och gjorde absolut ingenting. Men vi hade ju i alla fall sällskap när vi gjorde det. Ingenting alltså.

Imorse kom moder och hämtade mig för då skulle vi börja städa här hemma och göra iordning inför att vi skulle fira Alva med släkten som inte kom till kalaset igår. Sen kom släktingarna, och vi har fikat och fikat och fikat. GOTTT

Nu ska jag slå in lite julklappar, hihihihihi LÄNGTAAAR SÅ MYCKET!




Hej babe

Vi hade en jättmysig kväll igår, och den här dagen började också hur bra som helst! Kicki hade fixat värsta hotellfrukosten med omelett, varm choklad, mackor, flingor och lite annat gotta. Sen fick hon den briljanta (eller hur det stavas??) idéen att vi skulle tolka efter hennes häst Vincent!! Så vi rog på oss en massa kläder och gick ut för att göra det. Alltså, ni kan inte fatttta hur kul det var!! Det roligaste jag har gjort i vinter iallafall, och troligen det roligaset jag kommer gör också. Det måste verkligen göras om!  

Nu tänkte jag städa lite på rummet, och sedan packa inför Alvas kalas som är lite senare. Hon ska ju nämligen ha badkalas på badhuset eftersom hon fyller 5 år imorgon. Guud, vad stor hon har blivit!! Men det blir nog kul att bad litegrann, det var ju ett tag sedan jag gjorde det sisst kan jag ju säga.


FINA ALVAAAaaaAAA

sEXY bITCH

Jag och elin är med Kicki nu vi! Vi nu hur fina vi är? OKej, ni får väl det då....



Ser ni hur ledsna vi är? Det är för att vi inte  vet vad vi skagör nu.. Synd om ossss va!


RSS 2.0