HEEEJ

Som att Angelica har svårigheter att blogga själv så gör jag det åt henne idag. hon sitter just precis nu vid pianot och lär sig spela thunder road med hennes bruce! det låter riktigt finfint redan må jag säga. men hon kan ju det där med att spela så det var ju inge nytt

sedan ska vi på barista och fika, sen ska jag träna!

Kyss ifrån miss falk

Hej

Tänkte bara skriva att jag är med min vän Amanda, vi har nyss varit ute och gått och haft ett ganska intressant samtal! Det var trevligt. Hihihi

Nu ska vi äta en massa god mat, och bah chilllllllaaa


Amäändis

We could be heroes

ÄR på skolan. Ska snart ställa upp stolar inför storsamlingen. Sen ha gehör och musik. Eftr det slutar jag, och då ska jag nog en sväng på Ego. Det varju ett tag sedan sist nu. . :..:......punkt.


Kom närmare

Inatt sov jag hos Kicki, för vi hade sovmorgon eftersom det är återläsningsdag idag på skolan. Vi tog och gick på hemmakväll igår och köpte oss en varsin Ben och Jerrys och hyrde en film! Hhohoo, myyspyyys.

Imorse åt vi också en massa glass och såg på totally spies. Guud vad bra det programmet är alltså!!


Oh fett

Hej. Jag är lite dålig på att blogga just nu känner jag. Vi ahr nyss haft nationelltprov i matte. Det gick bra tror jag. Jag har så fett hår att man kan breee an macka i det. Det är kult.


Det var alldeles för länge sedan jag la ut denna bild. Åh ♥


Almost lover


Down to the river

Hej. Glad tjej här då! JAg fick MVG på Gehör och musik!!! GRatttis till mig. TAck! Äh, det var så lite.

Just nu sitter jag och äter min coola matlåda. Njuter extra mycket av riset, med tanke på hur smärtasmt det var att koka det. Snart ska jag gå ner på stan och träna litegrann. På Ego. Om. Ni. Ville. Veta.

Sen ska jag hem och se mer OC-avsnitt. Jag började nämligan att kolla på dom ( Jag har två dvd:er från McDonalds, om ni kommer ihåg när man fick dom? ) igårkväll, och nu är jag fast.... 


Hey thats me and I want you only

Hej. VAd görz? Jag är på skolan jag, alldeles för tidigt som vanligt. Idag ska jag och Elin träna, så jag bestämde mig för att göra en matlåda (Vuxeenpoäng!) igår. JAg gjorde en sallad, och tänkte koka lite ris till. Då brände jga mig TRE gånger på locket. Cool jag är då. Tycker man borde lära sig att inte att i locket utan en grytlapp eller något när man bränne rsig första gången. MEn inte då. HEhe, jo det var väl ungefär det jag vill berätta. Vi hörs


Den här låten hålle jag på med nu på instrument och sång. HIhihi Åh

I dont know

Det gick balledåligt på instrument och sång-uppvisningen. Jag spelade fel. Blev JÄTTENERVÖS. Sjöng fel stämma och balbalablablaba.

Efter
skolan tog ialla fall jag och kicki och gick på Stenstansfiket och åt massa nyttig kycklingsallad, sen gick vi till Ego och tränade i en timme och satt oss sedan i bastun och bah njöt av att vi hade varit så duktiga. Tycker inte ni det?? Förstod det!


Henry är min komps, han e braaaa, han eeee beeest

the best

Hej. Idag har vi uppvisning på instrument och sång. Man ska visa de andra vad man har gjort ungefär. Jag och agnes, som spelar bas, ska spela en låt tillsammans. Den är jättetråkig. Kult liv. Jag tror jag ska övertala Elin att sjunga Shoreline om jag spelar! HOPppAS hOON vILLL!

Hejsålängeee


I wonder if I ever cross your mind

Kul att vi inte hade några lektioner idag men att man var på skolan ändå. Superkul. Eller? Ne. Dock är det ju alltid lika trevligt att få lyssna på lite fin musik av lite fina människor. Hhohoh. Vid tolv gick jag och Elin ner på stan och satt oss på Barista och fikade litegrann, det var riktigt mysigt! Jag tror vi gick igenom varenda samtalsämne man kan prata om, men det är så det ska vara! Feta som vi är gick vi direkt till donken för att äta innan vi åkte hem och nu sitter jag här. Meningsfullt liv man har.



I need you now

Igår tog jag skidorna och for upp till långsjön och åkte ett varv på sjön där, och gick sedan till Amanda. Där fick jag äta lite pizza med dom och se på nån film. Det var trevligt sådär på en söndagkväll! När jag kom hem duschade jag, städa de på rummet, såg på solsidan, möblerade om på rummet. Så nu känns det som om man faktiskt kan vara på mitt rum igen.(Y)

Idag är det skolA! Är jag konstig som har längtat lite grann?? Kanske det, men snart ska vi ha kör och det ska bli jätteskojsigt. Hadet bra allesammans (Och med allesammans menar jag mina 3läsare. )


Hejdå

Hejhej hemskt mycket hej

I fredags blev det en väldigt spontankväll. Vi åkte till Lisa Selin och hade en riktigt kul kväll! Kicki kom dit en stund och det slutade med att jag sov hos henne. Och tolka inte det där på fel sätt nu!!

Igår gick jag och min kära vän Frida på bio. Black swan. Se den om ni vill bli psykade.

Efter bio skulle jag i alla fall gå till busshållplatsen och Frida skulle gå hem. Vi sa hejdå och jag börjar gå ne rmot navet. När jag är halvvägsframme kommer jag på att min väska är kvar på bion, med pengar och allt, så jag går upp till bio igen men allt är öde. Inte en enda människa var kvar och det var låst. Balle. Tänkte jag. Så jag gick till hotellet bredvid och dom försökte hjälpa mig, dock tog det bara tid och jag fick ingen hjälp. Så jag missade bussen och fick inte tillbaka min väska. Kult liv. Mammmmi fick i alla fall hämta mig, men det tog ju ett tag så jag gick runt på stan och kände mig psykad av filmen. Trevlig lördagskväll.


Teenage dream

HEj! Vad har hänt sedan sist? Jag har varit hemma hos kicki i några dagar, det har varit jättemysigt. JAg har shoppat för mycket. Egentligen. Så nu är jag pank igen. Jag har varit lite här och där med Amanda! Det var en konstig kväll. HAha, men den slutade bra iallafall. Sen har jag varit i långskog, och nu är jag i sörfors hos farmor och farfar. JAg passar på att plinka lite på mitt piano som står här och även spela på farmors fina gitarr! Så det ska jag fortsätta med nu. Ha det bra!



Streetdance

Jag och Elin kom till Kicki igår och ska nog vara med henne här nästan hela veckan. Igår låg vi och snackade tjejsnack som vanligt, dock börjar vi få slut på samtalsämnen för att vi redan har pratat om i princip allt. Hehhe

Nu har vi i alla fall lagat lunch, ätit, gjort i ordning semlor och fikat det. Nu ska vi starx bege oss mot staden för att kanske shoppa litegrann och sedan går vi till ego för att träna streetdance. Kuuuuuuul.

Seeeyaaaalllll

Tittta vilken fin tjej som bah har bjudit hem oss i veckaaaan

sidsjön

Igår tog jag och Kicki och drog oss till sidsjöbacken för att åka lite slalom. Det beöv några åk, men större delar av tiden satt vi längst upp på toppen och solade oss i det underbara vädret. Ni ska bara veta hur härligt det var! Det var första gången på länge man faktiskt kände värmen från solen. Åh hallelujah.

Nu sitter jag i köket lyssnar när alla andra smaskar i sig maten. Mysigt. Vi har iallafall bakat en massa gott nu. Chokladbollar, filbröd och semlor. Tur att jag inte ska vara kvar här, för gud vad jag skulle äta upp allt!

Byeeeee






I dance on my own

Det var riktigt kul att jobba ikväll! Jag tycker att det gick bra, och det flesta gästarna verkade uppskatta att vi var där. Hehe. Det slutade med att vi fick fribiljetter till andra chansen  i sista sekund och vi kände att vi inte kunde vara otrevliga och tacka nej. Jag menar, det var ju ändå värt 1200kr! (Det skulle man ju aldrig betala själv för att gå på melodifestivalen). Jag tycker det var otroligt snällt av dom!

Iallafall tyckte jag att daniel var en av de bästa i kväll, så det var ju tur att han gick vidare! I övrigt var kvällen riktigt bra, som slutade med att vi fick ta taxin hem till kicki för att det inte gick nån buss hit på några timmar. Så nu sitter vi här, käkar karra och ska väl snart bege oss uppåt för att dega i soffan innan vi lägger oss.


söt kille. haha

Etage

Det blev ingen melodifestivalsrepetion iårkväll. Istället kom Elin och Kicki till mig och hade en riktig tjejkväll. Vi vaxade benen (dock gjorde det så ont att vi slutade efter halva benen typ.), vi färgade ögonfransarna, och satt med mask i ansiktet och pratade in allt möjligt. Hihihih

Idag
åkte jag och Kicki ett varv längdskidorrunt sidsjön. Men det var bara bakhalt och jobbigt att åka.. Sen åket vi hem, gick till stallet en sväng och nu håller vi på och gör oss i ordning för att jobba på hennes pappas restaurang! Åh, blir nästan lite nervös när jag tänker på vilka som ska äta där. Jaja, det ska nog gå bra!

Hejdå


Vi tänkte skrämmmmmmma alla som kommmer. MOAHHAHHA. kul

KUlt liv

För alla er som inte visste det, eller har förstått det: NU ÄR DET LOOOOV! HAllelujha


living on a prayer

Gomorgon. Sitter på skolan jag, och nu kom Kicki!! Vi pratar om kuliga saker! ÅHH, blir alldeles till mig.

Ikväll kanske jag ska på melodifestivalenrepetion, och imorgon ska jag och kicki jobba i restaurangen på gärdet under melodifestivalen, eftersom hennes pappa äger den. Och på söndag ska jag kanske åka slalom med Elin och Kicki. Trevligt


Kicki och ankan. Fina

Vakna

Hurtig som man är tog jag och sprang till Elin igårkväll! 7kilometer!! Det är långt det. Idag har vi sovmorgon, så vi ska snart ta 9-bussen till stan. OOhhh, vilken sovmorgon. Men är man van att åka kvart i 8-bussen så är det faktiskt ganska mycket.
Efter skolan ska vi till Ego, och ikväll är jag barnvakt. Trevligttttt
HEjdå
Gulliga vi var

Soppa

Tjenare! VAd görzz? Jag sitter hemma och har nyss sett reprisen på damernas sprintstafett nu! BRAAA TEJEJOOOR! Guldguldguld.

Idag har vi haft musik hela dagen, så det känns somom det gick väldigt fort. Finväder har det varit också. Fast jag tror att jag är den enda som inte är häppi. Hatar att känna mig som ett emo. Jobbigt är det. Men nuska man fokusera på det positiva! Jag har mer pengar än vad jag brukar ha, även fast jag köpte dyr jacka igår. Jag ska få jobba lite i helgen. Jag ska snart få äta!! Det är nog det bästa. Och dessutom är det ju sportlov snart. Kult


Jag saknar min cam.

msuik

Tänkte blogga nu, men anna tyckte vi skulle träna gehör så vi går till musikhuset nu! HEjdå


RSS 2.0