So

Nu sitter vi i datasalen och ska skriva om andra världskriget! KULKUL. Elin sitter  bredvid mig, och vi delar hörlurar. Hon spelar så hög musik att jag skulle bli förvånad om jag inte får tinnetsusssss, hur nu det stavas ;Oopooo.

Jaja, efterskolan ska jag och Elin till sporthallen och heja på våran klass i utagningen av bandyDm. HEJAAAAHEJAAA. Sen åker jag hem och äter, och efter det åker jag och tränar yoga och pump. Så det är ganska fullt upp i kväll. Juste, jag msået städ på rreummet också!!!


Så där kan jag också göra :) jaglovar

Hallelujah

Iförrgår var jag med Elinpelin. Det börjar bli lite av en vana nu! hehe. Först var vi på birsta och blev pank bådå två. Jag köpte en jeansjacka, skor, en bustier, och ett par solglasögon. Vi kom hem runt 8 och då gick vi och mötte Victor, Erik, Jonas och Tom. Vi gick hem till Victor  och det slutade med att vi tillbringade natten där..Det var inte skönt att sova där.. Jag fick sova i en litenliten fåtölj. Nu är hela min rygg trasig. igen. bajssss. moget. ja, ellerhur... Iallafall så såg vi typ bara på film. YESMAN och YEAR ONE.

Igår sov Elin hos mig, och idag gick vi i skolan till 12 bara! Jätteskönt. Så Jag har bara legat och tittat på tv och sovit lite nu efter skolan (Y)




De här skorna fast vita, hittade ingenbild på dom. 




Bustier


Jag hittade ingen bild på jeansjackan eller solglasögonen heller.. Dåligt.
Får se om jag lägger ut några egna bilder på allt någon annan dag.

Nej, nu ska jag gå och göra iordning mig för träning.
Hejdå, vi hörs




Body lotion

Godmorgon käraläsare"!

Jag sitter hos elin nu, och ska nart gå till skolan.



NU måste vi h´gpåå, hejdåå!!

Rubrik:

JAg hatar när jag inet har något att skriva i rubriken ..

IDag var vi ju i sidsjön :) Det var rätt så roligt, och lite kallt. MEn jag fick några fin bilder på kameran min, så jag tänkte dela med med av dom!1!!!!!!
















Bilder nar kompisarnaaa ramlar i backen!


Sidsjön

Imorse skulle jag och elin få en skööön sovmorgon. Men istället vaknar vi vid ungefär halv 7 någongång ;o Det är inet OK. Så nu har vi suttit här och halvsovit, lyssnat på musik och vänta på att vi kan börja göra oss iordning för sidsjön.
Vi åker runt kl.10 och ska vara där till kl.2 trorjag, så det blir nog en ganska skön dag iadg. Vi ska ju dessutom åka madrass, det är jättefint väder,och vi har tagit fram brillornaa. härligt






Feelings Show

He told me, He'd wait here patiently but
I wonder if he's kidding
Well maybe he could be serious now
Maybe not, Maybe not
Because' Love is crazy
Pretty baby, Take it real slow
My feelings show, All you have to do
Is never ever let it go, My feelings show
And I want you to know
My feelings show

I'm sorry it's taking me so long
To find out what I'm feeling
I wonder if it will come to me
Maybe not, Maybe not
Because' Love is crazy


How I want you to know
What I'm trying to say is that
I'm feeling a change and
I'll let it take all over
If you need time away
I won't ask you to stay
But I don't want to lose you


Se på oss nu

Nu sitter jag hos elin och lyssnar på när hon sjunger singstar! jättefint är det. Vi har varit p åTRIM och tränat också, det var assssjobbigt. Men det behövdes verkligen. SÅ nu vet nidet

Imorgon¨åker klassen  till Sidjsjön! Jag och elin ska åka madrassss. OH YEAH Dte blir roligtdet, hoppas det blir bra väder!!1

Nuska jag vara med ocj sjungAAA



Jaaaaaa

Hej.

Idag åkte jag, pappa, Linda och Sebastian till något ställe där man fick prova skidskytte. Hehhe, jag träffade all 5 .. hmm.. prickar, eller vad man kallar det, på 5 skott! WHOOOHOOO. Så nu måste jag ju nästan börja med skidskytte.

Sedan åkte vi till farmor och farfar, och nu sitter jag här hos dom. Vi har nyss fått mat, och snart lär vi bli bjudna på fika, det blir man alltid om man är hos farmor!  MEn jag klagar inte.. :D






Detta hade jag fått hem på brevlådan idag, för att jag hade prenuemienoenieerat (?? ) på tidningen Glamour. :)



Keep on walking

Jag och Isabelle hamnade på stan en stund, och även fast jag inte hade tänkt köpa något kom jag hem med ett par leggins. hehe, men jag behöver faktiskt byxer och sånt, eftersom alla mina jeans har typgått sönder.


Det blev dom här legginsarna från cubus.


MorsningKORSning

Inatt sov jag hos Emma, isabelleP också. Vi var uteoch gick igår, sen var jag en stund hos elin också. Undertiden hade dom redan gått hem till Emma, så jag fick gå HELTSJÄLV från elin till emma.

Nu sitter vi och äter frukost, det är gottttttt!  Om ungefäre en halvtimme åker jsg till pappa. Så nu vet nid dtet.



Storklassrummet

Nu sitter jag vid en dator i storklassrummet, för att domandra dummiga klasskamratrenana  sitter coh spelar kort. Men snart ska jag ha franska  och äta chokladmousseeeeee. IM SO HAPPY



Godmorgon.

SNart går jag och Elinpelin till skolan. Det är långdag idag, det är så jobbigt på fredagar ;o åhhh, jag kommer inte orka med skolan tills sommaran.. kommer typ få IG i allt juuuu.nästan

Ikväll åker jag till far min, vi ska väl bara vara hemma och se på film och sånt. Resten av helgen har jag inget planerat, så jag får väl se vad som händer.. och fötter. HEHEHHEH'

jajaaa, hejdå


Hos Elin

HEJHEJ¨

Jag hade tänkt ligga hemma och se på tv hela kvällen, men istället hamnade jag här. Jag kom för ungeför en timme sedan. Vi har typ suttit här, jag har förstört hennes säng, jag fikade och hon tittade i en katalog. Nu gör hon iordning sig för attsovaaa, och jag passar på att skriv alite bogg. Så nu vet nidet! (Y)

Godnatt allihopa



Standing ovations

HEj min kära läsare! <3333

Jag kom precis hem från skolan. Jag känner mig friskaree just nu iallafall så imorrn ska jag också på skolan, även om jag hade tänkt vara lat och stanna hemma. MEn vi ska ju få chokladmousse på franskan, då är det ju klart jag måste gå ;o (åhhhh, elin varför är vi så fetaaaa?`)  Mat är verkligen rätt sätt att locka mig.. Menm är man fet så är man!

Jag måste bara visa min nya bikini också! hohoh


En annan sak.. Mitt rum hos far min är färdigtapetserat!!! WIHHOOo


Och för dom som indte dvet hur et såg ut förut:

Hahah, så det är ju lite skilland kan man säga!

jaja, HEJDÅ

Hennes fotsteg försvann i en vind

Godmorgon...

Nu sitter jag hos ELin. Vi sov hos mig inatt. Vi är sjuk, stackars oss. HOSTHOST

En annan kul sak är ju att det SNÖARRRRR. JAg menar det, jättekul..



hejdååå, nu går vi på skolan

I see your true colors

Idag fick vi sluta tidigare, från skolan. SKÖNT. Så jag åkte hem med bussen, och gjorde ISabelle sällskap en bit. TREvligt! Vi pratde lite om påsklovet, jag ska ju fälja med henne till åre då!!!! WHWIIIWIIIII, gud vad roligt vi ska ha pÄran. hoho

Nu sitter jag här och lyssnar på musik och har det bra! Det är ju så fint väder, så man vill ja bara ha sommar NUU.
JAG ÄR SÅÅÅ GLAD



BAra så att alla vet så åker jag och klassen till Rom om 46 DAGAR! längtaar sjukt mycket


SKOLAa

HEjhoppp!

Nu sitter jag och ANNA O LOFSSON och ska jobba med deckaren, tror jag. MEn det är ju inte såå kuligt så då skrive rjag några rader här i stället.

Vi hade två nationelle prov i engelska idag.. jobbigt. Det gcick väl ganska bra, men det var jusåsvårertrt :o

heheh, ikväll ska jag troligen ha Mary Kay party igen. Men Mary Kay-tjejen har inte hört av sig så får se uhrt det blir! SÅÅÅ; nu vet nu det.

Nä, nu ska Anna tydligen läsa lagar för mig, så det rä väl bästa att jag lyssnar då..


Remember me

Måste bara börja med att skriva grattis till Viktor! :) Han fyller 13år idag, och nu har frmmandet börjat komma så jag ska väl gå upp och äta liet fika. MSUmsigt. Sen åker jag till stan och ser på Remember me på BIO med Frida, Elin och Isabelle. Det blir nog SUPERDUPERKUL det.







PUSSHEJ


hej

Jag lanar med Elin nujaaa. SKOJSKOJ


hejsnaan

HEjallihopaa!
Nu klev Elin och jag upp. NEJ, vi är inte lat. Vi tänkte åka till staden en sväng, men vi ska träna kl.17.30 så det hinner vi inte.. SÅ NU måste vi ju fortsätta ligga is sängen och tittapå tv. Ellle om vi orkar göra nåntinga nannat, typ att .. äta?
Jajaj, heddå
heeeeej

bajsssss

Nu har jag inte lika BAJStråkigt längreeee. Elin kom hit och snart ska vi träna. Yoga och Pump. Nu ska vi, enligt Alva, gå och knäppa kort så vi är väl tvungna att göra det då. Alva is THEBOSSS.

HEjdå





ÅHHH; VARFÖR FÅR MAN VARA SÅ SNYGGA SOM OSSSSSS!?!?!

HEro of war

Godmorgon. tyyyyp.

Nu sitter jag här hemma, helt ensam och har bajstråkigt. Alla andra i familjen skulle till Hassela och åka slalom. OCh nu vill jag baraa grinaanianianain. Det.är.inet.kul.

Igår åkte  jag till Elinpelin OCh var med henne och Annabanna. Vi gjorde inet så mycket. Vi gick först ut, till Älvrinken och åkte omkring på isen en stund. Efter det gick vi på PREEEM och köpa partyyypåseen(chips och dippp, alltså). Sen gick vi hem och såg på film och blev FETAAAAAA. jag gillar't

Nää, nu ska jag gå och dö eller nånting.

HDEjå





goddagenss

Jag väntar nu på att Mary-Kay tjejen ska komma. Vi ska byta ut några grejer och så. Sen ska jag nog var amed Elin ochd ANna. VDi vet inet vad vi ska gör eller något, men vi hittardddddddddddddddddddddddddddd. ahhhhh, min D-knapp har hakat upp sig... Men vi hittar nog på något.


Hejdåddddddddddddddddddddddddddddddddd

Med världensbästa Emma <333333

Hej på er allihop! Hur är det med er? Jag mår bara bra jag. Jag och Emma ligger i hennes STORA SKÖNA ssäng just nu och Arja ligger och mysaer mellan oss.. Eller jaaa, hon ligger och klöser mig i armen. AJ.

Igår hamnade jag härrrrrdå, vi låg och pratade och sen såg vi på vi hade iallafall tur med vädret igen. heheh, den var ju lite småkul. Sen sov vi!

Nu ska vi... äta! hejdååå


detta är världens bästaemmaa

Buddy holly

GOdeftermiddag.. eller vad det är!
Snart ska jag på Buddy Holly med Eliinor, det blir nog skojsigt det!

Hejdå




bildisar

Jag tänkte lägga ut några bilder dårå.


Jag var ju i fjällena förra helgen. Hade inte så många bilder därifrån, menmen. Alva åkte slalom för första gången iaf. Duktig tjej!

Pappa i mitt blivande rum.


Vi har målat tak och lister, och tapetsera den här väggen. (:


Jag har kommit på att mitt löshår passar med min hårfärg just nu. Det gillar vi!


Tummenupp!


Eftersom det var så HÄRLIGT väder idag åkte vi en sväng till sidsjön och grillade och så. Mycket trevligt (:

JAja, nu sitter jag och bror min och lyssnar på musik. Men klockan börjar bli mycket nu, så jag ska snart gå och lägga mig. För jag är JÄTTEteTRÖTTT!

Imorgon ska jag följa med Ellinor på Buddy Holly i Timrå. Då ska man få se Brolle vettu. Lyckos mig, jag vet! D::D

GODNATT







i'll stand by youuuuuuuuuuu

HEJ

DIG


Nu sitter jag här och lägger över en massa bilder från sytemkamemrannana. Jag ska nog lägga upp några senare. Men nu ska jag gå och duschaa, hejdå.


hej och hååå

Detta fält måste fyllas i

Just nu sitter Alva i mitt knä och ville vara med och bestämma vad jag skulle skriva. Först sa hon: hmm... skriv vad du känner. Men sen sa hon att jag skulle skrva vad jag ville ha och vart jag bodde, haha. Så jag gör väl det.

Jag känner mig: uttråkad..

Jag vill ha:
TV
dator
filmeeeer
klädeeeer
skooor
systemkamera
kamera
mobil

Jag bor: i Målsta, så det är bara att komma hit med det jag vill ha! (Y)

JAJAA, jag ska snart på träning.. jag kom inte ihåg vad jag bokade men det är kl.11.45. Så det ska bli sköntdet.
Ikväll åker jag till pappa. Och imorrn åker KANSKE jag och Frida till stockholm över dagen! Vi får se. Vi kansek sparar pengarna till USA-resan istället. :D

HEJSÅ



Hej på dig bloggen.

Den här veckan skulle jag praoa med mor min, men hon blev sjuk så jag är hemma hela veckan. Skönt att vara ledig.. men långtråååååååååkiigt,.  Jag har bara suttit hemma och tittat på tv, suttit vid datorn, sovit, tv, dator osv. jaa, ni fattar.
Ikväll ska jag iallafall till kusinvitamin, men det lär ju bli film och dator där också! Men jag får ju iallafall sällskap (Y) 

hejdå på er alallalalalal


RSS 2.0