But it was not your fault but mine

Hej. Tänkte väl mest bara berätta att jag har skaffat mig en iPhone 5 och det är nu det käraste jag äger. Jag stod i kö alldeles för länge, för att bli den trettiotredje i hela Sundsvall som blev ägare till en iPhone 5. Kände mig som en riktig nörd.

Idag ska jag gå på bio, eftersom jag vann två biobiljetter på skolan här i veckan! Dock var dom bara giltig tills idag, så det var liksom sista chansen att använda dom. Blir nog bra det.

Här får ni lite bilder på Anna Amanda och Kicki från helgen. Snyggingar!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Dream my days away


White blank page

 Vilket jävla skämt.......

Take on me

Idag har jag spelat en himla massa musik. För om en vecka ska vi sjunga och spela på unga magasinet. Jag ska spela gitarr på Lion´s Roar med First Aid Kit. Har spelat så mycket gitarr så jag har fått blåsor på fingrarna. Sedan ska jag spela piano på Snälla bli min med Veronica Maggio. Jag och anna kom även på att vi ville sjunga Take on med med Anni B Sweet, och jag tror att det kan bli himla fint!
 
 

Fear no darkness

Gillar att jag alltid är så fram och tillbaka som människa. Det kan ju märkas här på bloggen. I en stunden kan jag var världens oseriösaste person och inte bry om mig om nånting, för att i andra sekunden bli den som är jätteseriös och tänker på allt alldeles för mycket. Nu känner jag bara för att vara sådär jätteseriös. Vill liksom bara skriva att allt är så dåligt och att det gör ont i lillhjärtat mitt, och att alla ska tycka synd om mig då. Men det är inte ett dugg synd om mig. Så ska inte göra det.
 
Ska istället skriva att jag är så sjukt glad att ha vänner som berättar för en att dom kommer finnas där vad som än händer, och vilka misstag man än gör. Jag är så otroligt tacksam att jag har er, även om jag är dålig att berätta det för er. Men ni ska iallafall veta att jag är det ♥ Puss på er
 
 
 

Brustna hjärtans höst

Hej alla mina läsare! (Vilket är du hanna.) Nu har hon tvingat mig att börja skriva här igen, bara för att hon ska ha nån blogg att läsa. 
 
Mår bajs idag. Är trött. Less på skola. Och på allt annat. Förutom den här låten.
 
 
 

RSS 2.0