Och att våga hoppas på nåt fint

Det blev en ganska lugn kväll igår. Jag fick åka ner på våningen och jobba. Det var nån slags rockkväll och jag och Mimmi ställde ut buffe till cirkus 300 personer. Åkte sedan upp till Skvadern igen och fick hjälpa till där till 11 tiden. Övingskörde sedan hem. Duschade. Satt på en av mina fina Hanson-filmer. Somnade efter någon minut.

Nu sitter jag och väntar på att Isabelle ska komma hit, jag ska nämligen klippa henne. Det ska bli kuligt att träffa henne, det var ju ett tag sedan!







Born this way

Jag tycker det är så himla fränt att hon la ut en cover påyoutube och sedan får sjunga med lady gaga på en konsert. COOOLT

There´s nothing holding you back

Jag vet aldrig hur jag ska börja inlägg nu för tiden. Tycker det är lite jobbigt. JAg sitter iallafall på skolan nu och lyssnar på Brode Daniel. Det låter mycket fint ska ni veta. Mår illa gör jag idag också. Och har gjort de tre senaste dagarna. Kan någon snälla berätta vad det är för fel på mig! Snälla.

Ikväll ska jag till pappa och Linda. Jag har planerat att ligga i soffan hela kvällen och bara lata mig, för imorgon ska jag jobba hela kvällen så då lär jag ju inte hinna med något sådant.


No time for us


Have a heart

Har haft en trevlig dag med min vän kicki. Vi har ätit massa gofika och pratat om livets alla bekymmer. Skönt var det. Nu sitter vi uppe på hennes nystädade rum, vi ska nog lägga oss och sova i henne nybäddade säng snart. Det ska också bli skönt.

Fick förresten pengar för jobbet i igår. Nu var det helt plötsligt fett med värt! RIK TJEJ


Tell me

Åh. Åkta och jobbade kl.2 i går. Kom hem 2 på natten. Mådde jättedåligt. Ville bara kräkas mot slutet, när vi samlade in glas och hällde slattar med vin, kaffe och mjölk i en och samma hink. Den lukten var ju inte att leka med.



I wanna love somebody like you

Dagen blev ganska bra idag ändå, jag och Elin fick gå och köpa fika till alla första lektionen. Sen satt vi ute spelade lite gitarr och bah åt massa gott. Sedan har vi tränat på Walking in Memphis som jag och Elin ska sjunga innan dom tar studenten. Det är kul nu, men jag vet ju hur nervös jag kommer bli när vi väl ska sjunga. Jaja. Det får bli som det blir.

Nu har vi svenska, men jag ska snart åka iväg för att jobba. I Fränsta. Fränt tycker jag

PUSsshej


Elin Elisabeth Susanné Falk nere vid bryggan. (Nej, bilden har inte något med inlägget att göra.)

About you now

Godmorgon. Har väl inte så mycket att berätta. Det är ganska mycket med skolan nu, och jag orkar inte göra nånting. Tycker bah allt e jobbiiiiit när det gäller skola. Och. Allt. Annat. För. Den. Delen.  Jag ska förresten jobba idag, måste till och med sluta tidigare från skolan för att jag ska hinna.


Idag får det bli en bild från cypern bara för att jag vill åka dit igen typ precis just nU

bara man får ett svar.

Det gick bra att sjunga på Linneas konfirmationsfika. Fick en blomma och allt! Har inte så mycket mer att berätta så jag lägger ut en bild från min nya favoritfilm Billy Elliott. ♥



Born this way

Hade skrivit jättemycket om att fredagen. Också förvann det. Men kortfattat skrev jag att det var jobbig att servera 65 gamlingar (förrätt, varmrätt OCH efterrätt.) i ett par för små skor...

Igår var jag runt lite här och där och hämtade gitarr, köpte glass, skjutsade victor, hämta victor osv. Jag är ju nämligen den som får köra överallt nuförtiden när jag får övningsköra lagligt. Jag kom på att jag behövde ett plektrum, och det fick jag låna av Edvard så jag åkte dit en sväng ochfick låna det, snällt!

Nu har jag nyss klivit upp, ska fixa mig inför konfirmationen, för klockan 11 ska jag vara vid kyrkan. Vad säger man förresten till någon som har konfirmerat sig? Grattis till konfirmationen? Glad konfa? Snälllaaaa, skicka ett vykort för jag undrar så, som håkan brukar säga.





What i god was one of us

Sådär ja. Då var denna dag avklarad. Har inte jobbat så mycket med det jag borde, utan har mest suttit i musikhuset med Elin och tränat inför helgen. Spelat gitarr har jag också gjort, för första gången på länge, så nu värker det i mina icke vana fingerspetsar. Snart ska jag iallafall börja jobba. Klockan fyra som sagt, till 12. Fattar ni vad länge det är. Åh, blir slut bara jag tänker på det. MEN man får väl härda, för det kommer ju vara värt det när man får betalt.


Visa vid vindens ängar

Jag kände mig duktig imorse, för då körde jag hela vägen från matfors till skolan. Klapp på axeln. Tänkte också berätta att jag såg Flyga drake igår. Filmen alltså. Den var så himla fin, grinade ungefär tre gånger. Fick lite ont i hjärtat alltså.
 







You will only get it once

Fick vg på gemuprovet, och är väldigt nöjd med det. Slutade rätt tidigt men kom inte hem förrän vid 6-tiden. Segmatforsbussarna. Tänkte även berätta att jag är less. På dig. Och dig. Och lite på dig. Men inte på er andra så ni kan vara lugna. Ska gå och se på en film och vara arg en stund, så jag sedan kan låtsas som ingenting igeeeen. För det tycker jag är skönt. P-gubbeeee





Working on a dream

glv2Dk on Make A Gif, Animated Gifs

Teenage dream

Det gick bra på mötet igår, jag skulle jobba från vecka 27 till vecka 29. Det blir nog kuligt det. Efter det åkte jag till pappi, vi övningskörde en sväng. Sedan räknade vi matte i tusen timmar, och jag tror faktiskt jag fick in det mesta i huvudet för det kändes som om det gick bra på provet imorse.
Nu har vi snart gemu. Det ska bli kul. (Jag är fett med ironisk.)


Tuna kyrka(och min framtida arbetsplats i sommar alltså.) med min fina vän frida framför.




Hide and seek

Hej. Är sjukare idag, så jag stannade hemma igen fast jag borde vara på skolan och göra gemuprov. Så vad har jag gjort idag då undrar ni säkert?? Jo, jag har vaknat av att min mobil ringer vid 7-tiden. En kille frågar om jag heter Angelica Persson, och jag säger att det är jag. Han säger att jag låter gammal, och jag får förklara att jag bara är förkyld och nyvaken. Inte gammal. Efter att det var uppklarat berättade han att någon hade tackat nej till att jobba på kyrkan och att jag hade fått den här personens plats! KUL VA?

Kom nyss ur duschen, ska göra mig iordning städa lite på rummet innan jag åker iväg på nått möte på pastorsexpeditionen, och får väl antagligen reda på när jag ska få jobba och grejer. Sedan far jag till pappa och ska få lite hjälp med matten för imorgon ska jag göra provet jag missade i fredags.

Vill ni veta en annan kul grej? Den 13 juni åker kanske jag och Frida till london i några dagar. Jag hoppas verkligen det, för det skulle vara otroligt skönt att få komma bort ett tag.




Om sanningen ska fram


Dom är uppe på taken
alla är högt över staden
Sommarn snurrar fort
när vi bara snöar bort
Och jag vågade aldrig hålla din hand
Vi är inte såna som i slutet får varann

I want you more than you'll ever know

Det var länge sedan jag kände mig så här sjuk. Kult är det. Gick iallafall på skolan idag. För jag måste plugga matte. Fast egentligen orkar jag inte. Tänkte att ni ville veta


And I owe it all to you

Ja, jag vet att hon är söt men håll tillbaka

Jag hade rätt om det där med att jag hade en förkylning på g. Fett med sjuk idag. Orkar inte gör nåntning. Har ont i varenda kroppsdel tror jag. Idag har jag iallafall sett på nothing hill, den är ju så fiiiin. Får lite ont i filmhjärtat. Nu tänkte jag gå och se en till film, knarka lite nässprej och knapra på några halstabletter! hare bra

PS. Min mobil funkar inte för tillfället, den är dessutom helt utan batteri... Så det är rätt svårt att få tag på mig nu. heheh. DS

sjuk tjej

Snälla bli min igen

Gårdagen spenderades i njurunda, hos en cooool snubbe vid namnet marcus. Där umgicks jag med några klasskamrater, och även några nya människor som var hur trevliga som helst. vi bah pratde, bastade och sånt där trevligt. Och även fast jag kände för att slå någon större delar av kvällen så var det riktigt kuligt. xdDxDxddx.

Idag är det söndag. Är fett med trött. Har fett med ont i huvudet. Och halsen. Och resten av kroppen. Tror jag har feber. Och jag har nog en förkylning på G. KULT



Jag är en vampyr...

... jag suger och spyyyyyyyr.




Är hos mackkkkaan nu, fett med kul! Martin hälsar! Nu ska vi lyssna på bbraig musik. TAck och hej


Hur ska det gå?

Gissa vem som fyller år idag då?? Jag? Bra gissat! Hehe, då är man 17 år nudå. Känner mig fett med stor.
Jag vaknade iallafall av att nån sjunge rmed HÖG röst " JAAA MÅ HON LEVA!". Då var det min snälla vän Elin som höll på att skrämma vettet hur mig. Men det var ju en fin tanke! Sen hade hon tagit med en tårtbit och två kakor som jag fick äta på sängen. Så dagen har börjat bra!

Nu ska vi strax åka till staden och äta på tant anci och fröken sara, då ska jag även få min presenter som Elin har lagt ner så mycket tid på! Undrar vad det kan vara!?!

xD

Angelica är snäll och lyssnar gärna på mitt gnäll



Burkini

HEJ. Jag tänkte köpa en sån här idag. Ville bara berätta det. TAck och hej




The right time

JObbade på våningen i fredags! Det var fett med kul, tjänade fett med stålars(som förövrigt är det coolaste ordet jag vet(stålars alltså.)) Var sedan med mina fina vänner, Elin, Kicki och anna. Vi var med någhra klassisar, innan vi åkte hem med nattbussen. Trevligttrevligt

Idag
var en härlig dag!!!! Allt har gått bra, förutom att jag sög balle på uppvisningen på Insån. (misstolka inte.) Men jag orkar inte bry mig. Vädret var ju jättefint, vi fick sluta tidigt, gick och bah njöt på stan, köpte Donken-mat. Fick en gratis Mcflurrrryyy på köpet! Dessutom har jag fått jobb på fredag! Och jag fyller år på torsdag! ÅH HÄpppPpiiI


Någon gång måste du bli själv

Igårkväll var jag på tonhallen och lyssnade på genrepet till caprice, hälsade på kjell lönnå, och stod med kammarkören och sjöng! Efter det gick jag, Kicki och Elin på Bite Line och åt tills vi var spyfärdiga.

Jag sov hos kicki, och i morse hade hon ridtävling här i medskogs! Jag tycker dom var duktiga jag iallafall. Nu sitter vi i hennes kök och bakar kladdkaka och jag är nervös inför kvällen. Jag ska jobba på våningen. Helt själv. Jag vet inte vilka som kommer vara där, eller vilka som ska jobba. Jag vet ingenting, men jag hoppas ändå att det ska gå bra.


xD

Känns rätt galet att jag kan Angelicas lösen och kan logga in på hennes blogg och bah skriva när jag vill utan att hon vet om det!! Dock sitter hon en meter ifrån mig nu, fast med ryggen mot mig så hon ser inte vad jag gör. Iallafall så tycker jag synd om er läsare som att damen är ofantligt dålig på att uppdatera.

Idag har hon på sig en jättefin långklänning ifrån HM som hon köpte igår. En svart. Brunt skärp i midjan. Jeansjacka. Mittbena. Fjäderörhänge i vänster öra. U get it? Lite indian kvinna! Synd att min indian väska är hemma.. Vi hade kunnat matcha pretty damn goood annars asså!!!!11oneettunodostresquartocincocincoseiis

Hörs! Kanske. Igen xD HI

Galet


Skitspotify

Såg precis klockan på spotify. Jag har nu endast 9 timma roch 41minuter kvar att lyssna på den här månaden. Och man får bara lyssna 5 gånger på varje låt. Hur mycket suger inte det då.

Sista april spenderades med gänget (Vilket betyder Elin, Marcus, Thimmy och Pelle.) Vi var coola och hängde vid sidsjön, grillade korv och bah umgicks. Sedan gick vi vidare lite hit och dit, det slutade med att jag och Elin åkte hem med hennes mamma ungefär halv 8 på  morgonen. Fett skön.....T.

Idag började skolan, och jag var otroligt trött med tanke på att jag inte har sovit som jag ska då.. Efter skolan gick jag och Elin och fikade på Barista. Dyrt vare. Och mätt blev jag. Vi gick sedan och shoppade litegrann. Köpte likadana byxor, OCh tröja. Hur cool är inte vi!?!?

Nu ska jag gå ut och med moder min, måste komma igång med träningen igen nu alltså...




RSS 2.0