090910

heeejpåådigduuu!!!

Just nu sitter jag hos emma och lyssnar på musik och planerar lite inför morgondagen! :) Jag har bjudit hem några tjejor på middag hemma hos far min. det blir nog trevligt det;)

Igår sprang vi ju skoljoggen, och jag sprang faktiskt :o inte hela varvet, men ändååå det är ju liksom över 8 kilometer!!  heh, men jag, isabelle och linnea sparng på 41 minuter och det tycker jag iallfall är asbra gjort ;)

Men nu ska jag vara med emma en stund innan jag åker hem till pappa igen! :)

hejdååååå!


sööötemmememmemememmeman! :)
*hjärta*

090908

Tjenixen!
Idag har det varit en riktigt skön dag. Har bara haft fyra lektioner eller nånting och sedan slutade vi vid ett. Men då var det bara det att dett inte gick nån buss just då, och det var 1timme och en kvart kvar till nästa buss gick.. MEn då ringde jag till morfar, och snäll som han är kom han och hämtade mig så nu sitter jag här och skriver.

Snart måste jag gå och baka nånting också, eftersom jag ska stå i kiosken på sörforsvallen när tjejerna ska spela. Lycka till till dom!

Imorgon ska vi springa runt åsta med skolan.. hmm det heter ju nått speciellt men nu kan jag inte komma på vad? hmmmmmmmmmmmhgzxljhgfsalgydsu, justajaa SKOLJOGGEN! ;) heheh, aa iallfall så ska vi knäppa kort för matfors skolkatalog efter det också :o jobbigtjobbigt, aja.. Nu måste jag gå och baka nånting :)

hejdå!


090906

hejhallå! :)
Jag glömde helt bort att jag skulle försöka skriva blogg igen, så det har inte blivit nått inlägg den här veckan.
 Men vad har hänt sen sistdå?  jooooo, jag har tagit hål i naaaveln! hihi, gud vad modig jag ärellerhur? Isabelle också, som gjorde det innan mig. Men jag sa till isabelle att hon inte fick säga nånting om hur ont det gjorde ochså, så när hon var klar sa hon typ att det inte gjorde så ont. Så jag intalade mig att att det inte skulle göra det heller. aah, iallafall så var det min tur och han ritade ut vart han skulle sätta piercingen och allt och sedan skulle han göara detdåå... han sa att det skulle ta mellan 4 och 6 sekunder att göra hålet och sätta dit piercingen och allt.    MEN det gjorde SÅÅÅ mycket ondare än vad jag hade trott och det kändes som han höll på att trycka igenom nålen i minst 15 sekunder!!!;OOAD;iashdutfrssdf   Och när det börjde göra mindre ont sa han att det var klart och jag andades uut, men dååå börjar han sätta in själva piercingencdgfcdkfasidy ONTONTONT! ajaaaa, nu är det gjort iallafall :) men jag kan ju säga att jag skulle aldrig göra om det!

Imorrn är det skola igen, det känns som om helgen har varit jättekort och jag inte riktigt fått sovit ut nåndag, jaja då kankse jag är så trött att jag går och lägger mig i tid ikväll istället :)

heeejdå!


RSS 2.0