Girlpoweeeer

Det blev en skön dag på djurgården. Vi åkte tunnelbana, gick förbi slottet, köpte en jacka, åkte båt, köpte korv och glass, satt vid vattnet, gick långt, åkte tunnelbana hem igen. När vi kom hem gjorde vi tacos och åt det framför tven, medan vi såg på "the  beach". Den var.. som den är. Sedan har vi bara suttit och pratat om allt mellan himmel och jord. Och det hade vi tänkt fortsätta med nu! ♥

Ha det så bra!


MYSPYSSSS

Djurgården

Nu har vi alla 5 duschat och börjat göra iordning oss! Jag tror vi har hållt på i över 2timmar.. Jag skulle nog aldrig klara av att bo så här, om det ska ta sån här tid varje gång alla ska göra iordning sig på morgonen!

Nu ska vi iallafall snart bege oss mot djurgården, sedan får vi se vad vi hittar på där. Jag tar med mig kameran(Y)










Stockholm!

Nu är jag i stockholm med flickorna. När jag kom hit köpte vi pizza. GOTTTT. Sedan såg vi på tjenare kungen. SEdan fulade vi oss med min ipod. Jag tänkte lägga upp en video, men den var för lång. Nu ska vi sova. Vi hörs imorgon.


Frida och jag (L)(L)(L)LL(L

Hejdå

Godmorgon!

Nu har vi sovit sista natten i Göteborg och strax kör vi iväg mot huvudstaden. Där släpper de av mig, och fortsätter själva till Sundsvall. Det ska bli kuligt att träffa flickorna, kanske inte lika kul för som att träffa snoriga, hostiga och sjuka mig. MEN nu får dom stå ut med mig ändå.


Tjenare kungen

Idag blev det både Ullared och Liseberg! Och jag kan ju säga att Ullared var mycket bättre än vad jag hade förväntat mig. Det blev an massa grejor, för braaaa priser (y)

Sedan kom vi hem från en lång dag av shopping, då släppte pappa och Linda av Sebastian och mig på Liseberg. Vi gick runt nån timme och köpte en massa gott att äta, sen när pappa och Linda kom åkte vi en varsin karusell eller vad man ska kalla det. Jag och pappa åkte balder. Jag hade bestämt mig för att inte skrika. Så blev det inte. Jag skrek tills jag inte fick ut ett ljud till. Nu har jag ont i halsen. Och hostan är tillbaks, så här lagomt tills man ska föröka sova.. JAja, lite kul var det jU!

Här kommer bilder på de flesta av mina inköp, och några få bilder från Liseberg.











TRött

ÅHHH, igårkväll skulle vi lägga oss tidigt för att vi skulle kliva uppp vid 9-tiden. Jag somnade inte förän vid 1 fast v gick och la oss 11. Sen blev jag väckt kl.4.......... Och somnade inte om förän vid 5 någongång. Sedan vaknade jag av att jag blödde näsbloood kl. 6. Somnade om en liten stund innan pappa kom och väckte mig. ..... Jag är såååå trööötttt nuuu.

Iallafall ska vi till ULLLLAAAREEEED nu. Hur cooolt är inte det?!?!? haha...

Jaja, hörs sen.


Tråkigt hurrudu

Det blev inte Liseberg ikväll, istället stannar vi hemma och vilar oss inför morgondagen för DÅ blir det iallfall Liseberg är det tänkt. Problemet är ju att jag har legat hemma och haft tråkigt hela dagen, så nu är jag ännu mer uttråkad och rastlös, när det inte blev något Liseberg liksom. Så för att fördriva tiden har jag knäppt en massa bilder, redigerat, lagt ut några här, som ni kanske seeeer.


Ja. Nej. Kanske. Vet ej.


Små pupiller..


Uttråkad tjej.


Armbandet som snälla söta Elin hade köpt med sig från Spanien!



Liseberg?

Jag sov inte många timmar inatt på grund av hosta och ont i öronen, så medans resten gick till något ställe imorse stannde jag hemma och vilade mig inför kvällen. För då ska vi kanske på Liseberg! Men nu vet jag inte hur det blir. För jag känner mig inte bättre, MEN man kan ju inte missa Liseberg så jag kanske följer med ändå! Fast jag vill ju inte bli mer sjuk inför stockholm och Grönan heller. Haha, ja.. Jag får se hur jag gör!

PS. Elin sa att hon skulle komma och hämta mig igår, springade med mig på ryggen precis som Edward och Bella. Jag fick en fin bild i huvudet, och eftersom jag inet har haft så mycket för mig så blev det så här (y) HAHA..




AHHHHH

Åh, jag dör. Jag har hosta. Det gör ont i mina öron. Jag kan inte andas med näsan. Och min hals har också ont. Varför ska man vara förkyld.. Jag orkar inte må såhär länge till.


Piece of cake

Idag gick vi allihop ner till någon slags vårdcentral. Vi fick sitta där jättelänge och vänta på att bara få boka en tid. Less jag blev då. Iallafall fiick jag en tid vid femtiden så vi bestämde oss för att åka båt medans vi väntade. Efter båtturen gick vi och fikade på något mysigt café, riktigt trevligt.

Sedan blev klockan fem och jag och pappa gick tillbaka till det där vårdcentral-stället. Jag skojar inte om jag säger att själva läkarbesöket tog en minut. Läkaren kom in i rummet, sa hej, kollade i det en örat och sa: öroninflamation, kollade i det androch sa: öroninflamation, kollade halsen, sa att han skulle skriva ut ett recept och gick sedan ut. Det snabbaste läkarbesöket jag har varit med om iallafall. Så jag och pappa gick och hämtade ut penicillin och köpte nässpray, och gick sedan hem hit igen.

Nu ligger jag här och hostar, lägger över bilder från kameran och skriveeer.


Vårdcentral-stället:



Båtresa:



Fika:




Rubrik:

Åh, vad skönt.. Jag har legat vaken hela natten på grund av att jag har  haft ont i öronen. Nu är jag ungefär..95% säker att jag har fått öroninflamation. ÅH, vad ont det gör. ÅHHHHHHH



Stereo love

Idag har vi varit på stan en stund. Jag köpte inget för att jag är så fattig. Senare gick vi ut och åt på någon fin restaurang, det var mycket trevligt. När vi kom hem spelade jag och Sebastian ett frågesport-spel med Bosse och Lena. Jag vannn NÄSTAN! Jag är trött och orkar inte skriva mer nu.

Också lite bilder från dagen:







Hahaha

Nu är vi i Göteborg, vi kom hit igår kväll. Jag mådde inte så bra efter ett antal timmar i bilen, förkyld, febrig och åksjuk. Men nu efter natten mår jag bra igen! Förutom att jag har ont i halsen och inte kan prata normalt, menmen..

Idag är det molnigt och regnigt, så jag har ingen aning om vad vi ska göra. Det blir inge liseberg idag iallafall.

Jaja, här kommer lite bilder från bilresan ner.










Göteborg

Om 23minuter kommer pappa och Linda och hämtar mig och Sebastian, och sedan åker vi mot Örebro där vi stannaer en stund, för att sedan fortsätta mot Göteborg! Just nu känner jag bara för att dra täcket över huvudet och ligga här i några dygn, menmen. Nu blir det så här istället. Jag tar med mig datorn, så jag ska nog kunna blogga och lägga ut lite bilder då och då.'

torsdag tar vi vägen hem genom stockholm ockå stannar jag där med flickorna, så tyvärr får jag inte åka tåg ner med er tjejoooor..

Jaja, nu sk jag äta frulole och packa ner det sista, som datorn, lillkameran, och lite annat.

Vi  hörs


Jag vet att ni kommer sakna mig!!

Sjuk tjej

ÅH, tror jag aldrig känt mig så förkyld som jag gör just nu. Feber, ont i halsen, ont i varenda muskel i hela kroppen. Ena sekunde måst jag ta på mig en massa kläder och krypa ner under en massa lager med täcken, filtar och överkast. Och i den andra sekunden måsta jag istället ta av mig allting för att jag håller på att dö av svettmaaaa. Gud, vad jag älskar att vara sjuk. VERKLIGEN.




↑ Ungefär så där jag känner mig just nu.

Elinpelin

Nu är Elin här, vi var nyss nere vid bryggan och pratade lite. Sen tog vi lite fika och satt oss här och lyssnar nu på en massa fin musik!



You gotta live it everyday

Idag fick jag reda på att vi ska till Göteborg imorgon, med pappa och Linda. Vi ska även förbi Örebro och hälsa på lilla hugo, min fasters nyfödda bäbiiiis. Sen kanske vi åker förbi lite andra städer på västkusten!

Och på torsdag åker vi jag, Isabelle x2, Emma och Frida till stockholm, det ska bli superduper kul. Dessutom fyller Emma år den 1:a Augusti, samma dag som vi åker hem, så då ska vi baka tårta och allting. HOHOH

Senare kommer Elin hit en sväng, det var ju ett tag sedan så det gillar vi!! (y)


Stockholm, here we come!


Fotboll

Jag åkte och spelade fotboll, med bland annat Linda Sjödin, en stund. Det var kul att träffa henne, och umgås lite med henne. Det känns som om det var en evighet sedan! Jag fattar inte varför jag går med på att spela? Jag kommer dit. Blir sur för att det går dåligt. Då går det ännnu sämre. Och sen gör jag samma sak dagen efter. Jag borde ju snart inse att jag helt enkelt inte ska åka dit? JAJA..

Nu har jag knäppt kort på mina nya linnen som mamma hade köpt till mig idag. Dom var lite för långa, men jag kan ju alltid använda dom som klänningar eller något (y)

HAHA
, nu ska jag se "extrema samlare". HAHAH, dom får typ ångest av att slänga saker, så dom bara samlar på sig mer och mer och får knappt själv plats i husen. HAHAH


Det vita linnet. Jag fick även ett svart! TACK MAMMA

Men tyst

Idag har jag bara varit hemma och gjort ingenting. Vi 5-tiden kom Marcus och sa att vi skulle till Matfors och äta mat nånstans. Det blidde SPAJSSSS. Hmmm, kan det bero på att mamma inte är hemma tro..

Nu sitter jag hemma... och. gör. ingenting. igen. KUUUUUL. Näe..




Men åh

Åker till Amanda och pratar en sväng!


Bilder

Här kommer några bilder från gårdagen som är knäppt med Amandaaas kamera.


Call me

Gud vad kul jag har nu....... Jag vill inte ligga inne och lata mig längre. ÅH. Så nu vet ni!


Imorgon kommer denna flicka hem! Jag längtaaaar

Åhhh

Idag är det dåligt väder, så idag ska jag bara ligga inne, se på tv och lataa mig! SKÖNT


TÖNT

Just nu är jag med Amnda och isabelle. Vi ska nog till thule och spela fotboll, om vi får dit lite folk som vill spela med oss. (y)

HEJ OCH HÅ



Ja må hon levaaaa

Nu ska jag strax åka iväg till Isabelle Persson och umgås en stund innan vi sticker i väg till Amanda Qvarfort och äter tårtaaaa! För det är ju så att hon fyller 16 år idag!! GRATTTTIISSS♥

Vi hörs och ses.


Födelsedagsbarnet!!!!

Aaaaaaaaaa

Nu ska jag och mor min se på film, det blir Elisabeth town. Sen måste jag duscha. Har inte duschat på tusen år. Jobbigt.



Hääääppii görl

Roligt.

Gud, mitt liv måste ju var på sin höjdpunkt nu. Jag har aldrig mått så här bra eller tyckt att livet är så KUUUL som det är nu. Helt seriöst... skulle vilja ha det så här för alltid. LOVAR.........................


Här kommer iallafall några bilder från gårdagen, som jag lånar av AmandaQ.



Fina flickor!





.

SATAN.

Grease

Jag, Ellinor och millan åkte till Långskog och sov där inatt! Det blev lite sol och bad och en massa ätande. Jag kom nästan nyss hem därifrån  och nu sitter jag och kollar på Grease.

Imorgon
hoppas jag på bra väder så att jag kan ligga och steka en stund på dagen. Sen åker jag nog och sover hos AmandaQ. Jag hoppas vi kan hitta på något mycket kuligt. För jag är så sjukt rastlös och vill ut på äventyr. Jag har gjort absolut ingenting för länge nu. Jag måste ta vara på lovet. ÅH


Dessutom vill jag att dessa flickor ska komma hem. NU

World's on fire

Snart åker nog jag och mamma ner på marmen och steker. Om inte solen försvinner. För då är det svårt att steka.

Hejdå!


Amandorna

Det slutade med att både Amanda Qvarfort och Nylander kom hit. Vi såg på film, och sedan tog vi lite fika och satt oss på balkongen och bara pratade. Eller ja, Amandorna stod för snacket! Jag lyssnade mest, men jag tycker det är minst lika kul. Så det var en skön, spontan kväll och nu tänkte jag lägga mig och se Into the wild.

PUSS PÅ ER






Hej och hå

Nu kom jag hem från stranden, jag fick tag på Amanda till slut! Nu sitter jag här nyduschad, och väntar på en annan Amanda. Amanda Qvarfort! För ikväll blir det film och myskväll, senare/ snart/ jag vet inte när, så kommer det nog några fler flickor hit.

Ha det så bra!




SVARA

Igår sa Amanda att vi skulle kliva upp tidigt(Och då menade hon 9-10) och se hur vädret var! Så jag ställde klockan(9.00) och allting, och nu svarar hon inte på sms! SVARA AMANDA! Vi måste till en strand NUU.




Blablabla

Godkväll.. eller natt kanske man ska säga!

Jag har hunnit med ganska mycket idag ändå. Solat i några timmar, badat, duschat, hjälpt till med maten, möblerat och städat rummet, lagt in bilder från kameran. Jag som tycker att jag bara har gått omkring här och gjort ingenting!

Imorgon ska jag vara med Amanda! Blir det finväder letar vi upp en strand, om det inte blir det åker vi troligen till stan. Så jag hoppas verkligen att det blir finväder, för jag måste spara på ALLA min pengar nu om jag ska ha råd att gå på Gröna Lund när jag och flickorna åker till Stockholm.





GRÖN

Just nu har jag inte så mycket att göra.. Så jag lägger ut några bilder från en annan dag när jag inte hade så mycket att göra. Så jag tog en grön ögonskugga och målade den i hela ansiktet. kul. Inte lika kul när det inet försvann, hur länge jag än förökte få bort det med en massa sminkbortagning. Haha, det är därför jag ser så arg ut på sista bilden!











Bio

Igår var jag och Frida på sex and the city 2. Jag tyckte den var bra, och efter bion gick vi hem till frida igen. Där gjorde vi inte något speciellt, typ sjöng, lyssnade på musik och bara var. Vid 2- tiden åkte jag hem.

Idag
har det varit jättebra väder, men jag har varit jättetrött så jag har sovit bort nästan hela dagen.. Dåligt!




Waitin' on a sunny day

Igårkväll var jag som sagt med Isabelle och Emil! Det var riktigt trevligt tycker jag. Först åkte vi och badade på marmen, efter det åkte vi hem till Emil och såg på New Moon. När den var slut bestämde vi oss för att at en biltur, tillslut hamnade vi i stan. Först for vi upp en stund på norra berget, och efter det åkte vi och köpte MAAAAT på DONKEEEN. Det var sjuuukt gott! Vi satt i hamnen och åt den sjukt goda donken maten. När vi höll på att somna runt 2- tiden åkte vi hem. De var så snäll och skjutsade hem mig också!

Nu ska jag in till stan och vara med Världens bästa Frida! Vi går nog på bio ikväll också. HEJDÅ!


Emil och Isabelle!

Målsta

Nu åker jag till Isabelle och Emil snart! HA DET BRA, för det ska jag ha!


Nu ska ni få veta.

Det jag nu ska skriva är otroligt viktigt, och är nog den absolut största nyheten jag någonsin har och kommer skriva i min blogg. SÅ LÄS NOGA NU! För era liv kommer förändras. Ni kommer aldrig kunna leva som vanligt längre, ni kommer bara kunna tänka på mig och det jag nu kommer skriva i all framtid. Är du beredd?
Okej, här kommer det... Nu har jag varit och ätit glass.

Jag förstår att det kan kännas som en chock nu när ni har fått reda på en så stor nyhet, men jag ville helt enkelt att ni, MINA KÄRA LÄSARE, skulle få veta.


Glasss

Det blev inte så vi åkte till Långskog, för att det skulle bli så krångligt att ta sig till stan i morgon. Det verkade som om allahop skulle till Gatufesten och eftersom pappa och Linda åker på jobbetpå dagen skulle ju Sebastian och jag bli lite fast där uppe.

Nu sitter jag och Sebastian och ska spela något spel som han har hittat på internettetetet, fast nu fick han inet som han ville för nu ska vi åka och köpa glass!



Ge mig långt hår.


Långskog here we come

Nu håller jag på och städar för att vi ska ha visning här. Sedan åker vi till Långskog!


SEE YOU

Smycken

Idag var jag på Birsta med Amanda. Hon hittade en massa fina grejer, det gjorde jag med men jag måste spara min pengar till Stockholm och lite annat. Jag hittade iallafall en ring och tre armband på rea, så dom tyckte jag att jag kunde köpa utan att bli allt för fattig.


Armbanden kostade 30kr och ringen med, från SIX.

ROM

Hahah, jag är ju lite efter så jag tänkte lägga upp några videosar från Romresan som vi var på med klassen i Maj. Jaja, bättre sent än aldrig!

PÅ DATOOOOORN. Hahah



Fina vänner jag har!



När vi är på Arlanda (Och Emma beställde BARA vatten, jag lovar)



HAHA. Anton Sjögren sjöng så fint på tåget hem, så jag var bara tvungen att filma. Tyvärr är det lite dåligt ljud.

Beautiful Day

Det blev en helt awesome kväll igår! Det blev lite folk på näsudden, och tillslut hamande jag, IsabelleN, Amanda, Emil, William och Gustaf på en strand här i Målsta och där satt vi tills solen gick upp. Trevligt var det! Detta tycker jag att man borde göra oftareeeee










Sola och bada

Idag har jag och familjen varit och solat och badat här i målsta. Amandas familj, isabelle och emil och några andra var också där, så det har varit en trevlig dag tycker jag.

Ikväll är det inte helt säkert vad jag ska göra, kanske umgås med en massa vänner på nån strand bara. Vi får se, om det är fler än jag och Elin som är på.

Nej, nu vet jag lite mer iallafall, jag ska till Elin nu och sen åker vi och umgås med en massa fina människorY((Y)Y(Y()Y(Y)(Y)8y








Movietime

Godkväll!!!

Nu är jag med Amanda. Vi ska se en film, jag tror det blir Love Actually. Nej, den hade hon sett.. Det blev Marie Antionette istället. Ikväll har vi varit på marmen en stund bara, innan vi åkte hem hit.



Jag kom på en sak. Jag var till tandläkaren i tisdags. Mina visdomständer är på väg upp. jag kanske måste skära bort dom om ungefär ett år. KUL.




Marmen

Nu har jag varit dålig på att uppdatera på sista tiden, MEN det är sommar och då ska man inte sitta innne!

Idag har jag och Elin varit på marmen, jag snodde några bilder från Elin.

g






RSS 2.0