tiden rinner ut den kanske snart tar slut

Det var riktigt trevligt hos Amanda i fredags. Jag sov hos Elin. Åkte till Birsta med mamma igår, köpte en likadan tröja som min bror på killavdelningen för att jag är så coool. Har även köpt ett par fulsnygga skor. Träffade mina kära vänne som jag träffar allt för sällan på birtsta. Emma och Isabelle vettu. Har inte gjort så mycket annat i helgen. Orkar inte skriva mer. nu. egentligen. KÄnner mig bara miserable. Som vanligt då. Hehe. Kul. Eller?? SDhdöfucs.

Pusshej


Mmmmmmbop

Det gick ganska bra igår att sjunga med kören! Vi var inte alla, så jag blev själv på en stämma men Elin var snäll och hjälpte mig med det (Y) Vi fick veta lite allt möjligt om inviduella valen, och om hur man söker till högskola och grejer. Dock förstod jag inte så mycket.

Jag fick tillbaka min mobil, som har varit på lagning, igår. Jag hade fått en helt ny mobil. Men kul attden redan krånglar då!!!! ÅH. Detgår inte att skriva å ä ö. Fast jag har bytt varenda inställning till svenska. All tecken ligger på fel ställen på tangentbordet också.. Skitmobil.

Ikväll ska jag till Amanda och fira atthon fyllt 17 år!!! Wihoooo, vad kul vi ska ha!


.........

cod

HEEEEJ! Länge sedan sist!!! heh.e

Jag
kom nyss hem från skolan. Och nu ska jag snart tillbaka, vi ska nämligen ha föräldramöte idag och i alla flal vi musikare måste med för vi ska sjunga med kören. Trevligt. Vill ni veta hur jag har sett ut idag? Okejdå. Ni får väl det då.


Jag försökte få en bild på min coola mittbena, men mitt huvud såg så konstigt ut.. så nu får ni inte se benan. TOOO BAAAD FOOR YOU

When you have no light to guide you

Sitter på skolan nuja. Tråkigt är det. Dock har jag sällskap av mina fina Hansonbröder som bah sjunger jättefint förmig just nu! Idag är det nått möte på morgonen som har med inviduellt val att göra. Sen har vi gehöööör och muuusik -lära. Kul. Fast näe.

Ikväll är det föräldra möte, då ska vi musikare sjunga en låt med kören. With a little help from my friends heter den. Det går nog bra. Fast tuuusen människor ska lyssna. Åh..


Ganska gullig va?!?!

What if god was one of us

TRYCK HÄRRRR!!!!!!!!!

Detta fält måste fyllas i

Vi har nyss haft vår redovisning! Det gick bra. Elin gjorde en stark insats på sången jag är inte oseriös!!!!!


Härligtliv.

Jag och Elin kom nyss hem från streetdancen! Det var riktigt kul, även om det var svårt att följa med i början. Nu har vi bakat chokladbollar och ska se på sofias änglar! OCh troligen grina lite då.

Matte

Det var rikigt kul att vara med min vän amanda igår! Vi pratde om allt mellan himmel och jord, det kändes som om det behövdes. JAG SPRANG ÄVEN HELA VÄGEN TILL HENNE. Det är typ tusen mil dit. Och kallt var det. Meen jag gjorde det!! Stolt tjej.se

eftermiddagen ska jag och Elin spela in en låt på musiken till vårat arbete. Spännande. Efter det går vi ne rpå stan och sätter oss på nått trevligt cafe och dricker iste! äruu avis eller? Förstår det. Och vid 18.00 tiden går vi till Ego för att träna. Ikväll blir det ett streetdance- pass. Jag undrar jag hur det ska gå......

Ha en trevlig dag.


Heheheee..kuuuuuuul

lies

Det känns som om det här var en konstig dag.. jag vet inte vad som gjorde det men... eller jo kanske lite. Men int mycket. Hehe. Inte alls dryg. Men jag fick iallafall avsluta dagen med att spela (eller kanske mest lyssna. hehe) på på thimmy och pelles låt, och det är ju faktiskt tänkt att jag ska vara med på ett litet hörn. Dock kan jag inte få "i caaaaan seeee it in youur eyes" ur mitt huvud. HEheh, men den är ju fin så det gör väl ingenting!

Snart ska jag ta på mig träningskläderna och springa till Amanda. Då ska vi se på film och käka popcorn! Mumzzzzz. Jag sover även där inatt så vi kan ligga och prata om livets alla bekymmer hela natten! Treevligt


Mummmmmmzzzzzzzzzzzzzzzzz

Thunder Road

Det blev ett varv runt 5km-spåret igår. Shit vad jobbigt det var, det kännssom om det spåret är en enda uppförsbacke...

Nu sitter jag på skolan. En timme för tidigt. Som vanligt. Men det är kul. Ellllleer? Dock har jag ju Spotify till sällskap. Bruce Springsteen är bra duktig han!! Puss på han. Puss på dig. Puss på allaaaaaa


OCH PUSSSS PÅ ALVA

Skidor

Nu har jag ialla fall kommit hem fårn min kära vän Kickiii! Tack för en trevlig helg♥ Jag trodde ju att ja skulle komma hem och ha värsta slappa dagen nu, MEN så blev det inte för pappa ringde nyss och frågade om jag och sebastioan ville följa med till sörfors och åka lite skidor, så det var bara att klä på sig träningskläderna och göra sig irodning för det då. Jag sitter nu här och väntar på att pappa ska komma och hämta oss! MEn sen ska jag iallafall ligga och se på film och bara lata mig.. åh längtar redan.

Nu kom papppa, ses sen!



cam

Morsing korsning! Jag och kicki kom just up ifrån den godaste frukosten på länge!! VI åt värsta räkmackan med restarna från gårdagens langos. ÅH vad gott det var... Nu ligger vi kickis säng och är otroligt mätta.

Snart ska jag väl ta och ringa mor min, så hon kan hämta mig. Jag har ju varit här hos kicki sedan i fredags nU! Så hon börjar väl bli less på att ha mig här, hehe. Idag blir det nog att ligga inne och se en massa filmer och bara ta det lugnt.

Ha det bra!


smsa

HEEJ! Jag känner mig som en bra bloggare idag, mitt tredje inlägg nu! Eller så är det bara så att jag inte har något bättre för mig. Jag är fortfarande hos kicki, men våra planer att hittapå något verkar ju inte gå så bra. För nu sitter jag här och Kicki ligger och ser på nån film härborta! Nej, nu gick hon och la sig på sängen. SÅ kul har vi här i medskogs... Åh, värdelös kväll. Nu. Blev. Jag. På. Dåligt. Humör.

VAKna då kicki!!!




Scrubs

Jag och Kicki har precis kommit in från stallet, vi bestämde oss nämligen för att rida idag igen! Kuligt. Dock var det ganska kallt, men man är väl en kvinna som härdar.

Just nu sitter vi i köket där det görs langos för fulla muggar! Mumsss. Vilken tur man har som alltid får så god mat här hos Kicki.

Ikväll vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på. Har du någoot förslag? SÄg då!! För vi har ingen aningjuuuu


Godmorgon

Igår efter skolan gick jag och åt på Bite Line! SUPerdupermegagottttt. Vi bestämde oss för att hitta på något på kvällen, och var på ett sånt sjukt bra humör. Vi åkte hem och gick ut i -20 och red!! Bra gjort av oss tycker jag. Sen gjorde vi oss i ordning och åkte till nån i Sidsjön jag inte minns namnet på. Där var det en massa folk, dock kände jag inte en enda men dom var ju trevlig allihop så det var ju lungan. Det blev iallafall en riktigt mysig kväll ändå, lite halvspontan sådär. Hehe

Nu ska jag gå och lägga mig framför TV:en med Kicki som ligger och ser på tjorven och skrollan.


The Rising

Jag sitter påskolan som vanligt jag. En timme innan vi börjar.. haha. Okej,inte så kul. Vad har jag gjort sen senast då? Jo, jag sortarade klart min garderob så nu kan man faktiskt hitta det man söker! Skönt.

Vi har även börjat med ett svenska/musik/bild arbete på skolan! Vi har läst en bok och ska nu göra ett jobb om den i grupper, jag kicki och elin läste en komikers uppväxt och håller nu på att göra ett arbete. Jag och Elin har tränat in en låt. Shoreline med Anna ternheim. Elin sjunger och jag spelar piano, jag lägger dessutom in lite stämmor här och där (Y) Kicki, hon gör en skulptur som kommer bli jättefin!

Nu ska jag plugga lite matte, eftersom vi har matteprov nu på morgonen.. HOppas det går bra!!!1
Gammal bild. MEn. jag. orkar. inte. ladda. upp. nån- annan. nu. för. datorn. är. jätteseg.


Born to run


KLICKA PÅ BILDEN DÅ!!!

Remeber in the end, nobody wins unless everybody wins

Fejjan

Hejhopp! Åh, jag tror jag dör.... ni fattar inte hur mcyket kläder jag har. Och ja använder inte ens hälften av allt. Dom bara ligger där  och tar plats. Så förut bestämde jag mig för att rensa ur garderoben... Hmm, ja det slutade med att det ligger ens klädhög som inte får plats på min säng ens(!) och jag sitter här. Jättebra. Eller?

Jag
passade även på att ta några cambilder! PÅ mina nya naglar!!! Som är gjorda på salong. Ganska lyxigt va! Men det var dock bara för att det var något extrapris där. Men dyrt var det ändå. HEHE. Men nu får bara en bild. Resten var för ful för att visas upp.

Nu
ska jag väl fortsätta med kläderna. Antar jag.


Vet ni hur svårt det var att få en bra bild på naglarna eller.. Typ 9 på en skala på 1-10.
PS. Det är en liten blomma på ringfingret, ingen smuts om ni trodde det. DS




Säg var du ståååår

Godmorgon.

Idag skulle bli en bra dag, med kör och skridskor, och sedan träffa min lilla broder. MEEEn så är det tusen grader kallt. Mitt ansikte håller på att flagna sönder för att jag brände mig i solariumet i fredags. Jag hittade inga kläder i morse. Också är det alla hjärtans dag idag. KUUUUL!!! Eller?..... Fast jag får ju i alla fall träffa lillebror!!HIHIh

Brun tjej!!! Blek tjej.


Det är dags att börja tänka om

Det blev en ganska trevlig kväll igår, men som slutade med att vi fick gå från skönsmon till navet för att sedan vänta på bussen i tusen timmar. Det var kallt.

Idag
har jag varit och hälsat på Marie, Linus och Felicia med mamma och Alva! Vi fick dessutom smaka världens godaste kakor. Mmmmm!! Men nu sitter jag här, på sebastians rum. Han spelar cod. Som vanligt. Jag ska strax gå och duscha, och sen ska jag troligen lägga mig i sänge och bara ligga där tills imorgon. Trött tjej.


What is love

Är hos kicki nuja! Emelie och Anna är också här! Ha en trevlig kväll


Happy birthday

Hej! Jag är hos Amanda nuja, vi har fikat en massa fika för gissa vem som fyllde år igår då? Det var ju Amanda!! GRATTIS TILL HENNE!♥ Hon ska följa med till mig ikväll och sova hos mig, vi ska se nån braig film. Myspyyyys


Maybe tomorrow

Men kan jag bara sluta bry mig nån gång då. ..... .  Ja, jag slutar bry mig precis JUST NUuu.

Idag har vi musik på schemat hela dagen. Vi började dagen med instrument och sång. Så då hade jag min pianolektion. Det gick väl sådär! Och nu efter lunchen ska vi ha gehör och musiklära.... Jipppie. Eller? Jaja, jag har ju något roligt att se fram emot efter skola i alla fall. Då ska jag nämligen träffa Rasmus!! Hihihihihhih


Kul

Hejhopp. Sitter på skolan och chilllar jag. Cool tjej. Klicka på texten"ROLIG FILM" här nedanför så ska ni få se nått kul!! HAHAH sheldon in my heart forever and ever and never ending.

ROLIG FILM

Hejsålänge.

Lillebror

OMGOMGOMGOMG!!! GLAAAAAADTJEEEEEEEEJ!!!!!!


Congraatz

Godmorgon!

VAd gör alla en solig dag som denna? Jag sitter inne hos farmor och farfar, och funderar om jag ska gå ut ocg åka skidor eller sitta kvar här. Svårt val. Men jag var faktiskt ute och åkte igår. FEM KILOMETEer. Det är långt. Tycker jag. Särskilt när det bara går uppför.

Igårkväll var jag med Ellispellis, millan och henrik. Vi spelade piano, provade massa kläder och lyssnade på braig musik. Trevligttrevligt

MEN vet nivad??? Det är ju någon som fyller år idag! GISSA VEEEM!??! OKej, jag kan berätta. Det är ingen mindre än FRIDA LARSSON♥ Grattis fina du!


Tuggatuggaa

Hej alla min trogna fanzzzz. Vet ni vad jag gör?? Sitter vid min gamla datorn. Min kära gamla dator. OKej, nu lät det som om jag sålde den för flera år sedan, och att den är flera hundra mil bort. Jag sålde den ju faktiskt bara för typ... 2 veckor sedan? Och den står i rummet bredvid. Eftersom broder min köpte'an. Men jag saknar den ändå. Dessutom tuggar jag på ett sånt där tuggummi som är i mitten på dom där XXLklubborna! Alltså... jag tror min käke kommer gå sönder. Shiiiit. Vad jobbigt det var. Måste gå och slänga det.....

... Nu
har jag gjort det! Skön....t. Ikväll ska jag till pappi och Lindis, och snartsnart en liten till krabat. HIhihi. Den borde ju ta och komma snart tycker man! Nä, nu ska jag följa med mamma till mormor och morfar en snabbis. Pusshej


Lilla bäääbisalva


HEJ

Jag och Elin tog en prommis runt sidjön på friluftsdagen, det var trevligt men vi ångrade att vi inte åkta och kollad epå sprinttävlingarna på södra berget! Det är ju SM-veckan juuuu. Men jag hoppas vi ska komma iväg och se nån skidtävling till helgen, men det beror ju lite på vissa saker;)

Nu väntar jag på skolan, på att mamma ska sluta så vi kan åka hem!  PUSS


Maybe tomorrow

Godmorgon. Jag sitter på skolan nu, ska snart ha instrument och sång! Det är ju kul det, jag håller på att spela det vackraste på piano. Den är lite småtöntig. MEnmen. Efter lunch har vi friluftsdag, så då tarjag och elin och åker till sidsjön för att åka pulka!! FAst... vi har ingen pulka. Och ingen madrass. Inte ens en stjärtlapp. Vi får väl  la se hur vi gör!


Men tjeeeenaree!!!

RSS 2.0